Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם שווה לי לומר לאחי הגדול שנמצא באורוגון שבארה''ב הרחוקה

לקנות לי מונו בלוק של Lanzar VIBE1800D או משהו אחר פשוט אני רוצה לקנות מונו

או שלא...

ואילו אתרים מחו''ל הם אפשרות לשליחת המוצר לישראל...?

והאם הם שווים....?

hu-deh p7650mp comp-dragstar rear-6*9 pionner amp1-HTG414 Lanzar amp2-concord 600 sub-305c

פורסם

חחח

עד חו"ל הגעת והדבר הכי טוב שהחלטת לבחור זה לאנזר ?

:)

חיפוש קל של "המלצה למונובלוק מחו"ל

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=83006&highlight=%E4%EE%EC%F6%E4+%EC%EE%E5%F0%E5%E1%EC%E5%F7+%EE%E7%E5%22%EC

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

תריץ ב EBAY חיפוש של מגברי MONOותמצא שם המון יש גם חדשים ויש גם יד שנייה שלפעמים הם שווים יותר!

אגב המלצה שלי זה על מגברי AUDIOBAHN

"נאה דורש נאה מקיים"

פורסם

שוב אנשים כאן עושים את אותה הטעות, וממליצים לבן אדם מגברים, אפילו מבלי לדעת מה הדרייברים שיש לו!

קודם ספר לנו, איזה סוג של מוזיקה אתה שומע, האם אתה חובב SQ (איכות צליל לא מתפשרת) או SPL (עוצמת צליל מטורפת)... מה התקציב? איזה סאב אתה מתכוון להגביר עם המגבר? כמה וואט הוא? שני סלילים או אחד? כמה אוהם התנגדות??....

אומנם ההצעה של לחפש באיביי היא נחמדה, אבל אני יודע מנסיון, שקשה מאוד לזהות באיביי מה טוב ומה לא... ובד"כ שימוש באיביי הוא מלאכה לא כל כך פשוטה כמו שאנשים חושבים שזה.

חוצמזה, אם אתה קונה יד שניה, הרשה לי להמליץ לך לקנות יד שניה בארץ... המחירים לא יהיו שונים מדי, אבל ככה לפחות תזכה לבדוק שהמגבר פועל, ותוכל לשמוע אותו לפני שאתה קונה.

וגם לגבי מגברים חדשים, הייתי במקומך קודם כל "מודד" אותם בארץ אצל חברים... ורק אז עושה החלטה.

רק שתדע, שאני לא מזמן רכשתי מגבר חדש בארץ, למרות האפשרות שלי לקנות אחד בחו"ל, וזאת בגלל שהבדלי המחירים לא היו משמעותיים מדי, והעדפתי ללכת על בטוח ו"קרוב לבית".

נ.ב. אני לא בטוח, אבל נראה לי שיש כאן מישהו בשם tomcar שמוכר/מכר מונובלוקים של XETEC מסדרת היוקרה שלהם Prestige.... יש לי את המגבר 5 ערוצים של החברה הזו (מהסדרה GRAVITY), ואני חייב לציין שזה מגבר סופני!... תחפש את המשתמש, ותדבר איתו... אולי תחסוך לך כאב ראש עם קניות בחו"ל, ותוכל לבקש משהו אחר במקום ;)

בברכה!

יונתן.

• תוכן חדש...