Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין לדעת היכן ניתן למצוא קומנדקאר

לצבא היו לא מעט, האומנם?

תודה מראש

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

נכון..היו לא מעט, אלא שבשלב כלשהוא מישרד הבטחון מכר אותם ללא רשיונות כך שאי אפשר היה להעלותם לכביש, וחבל....היו בארץ דגמים יפים ומיוחדים שמבוקשים כיום על ידי אספני כלע רכב צבאיים. כלי רכב צבאיים ישנים - ענין די פופולרי בארה"ב.

שם יש אגודה שנקראת-mvpa- ראשי תיבות- אגודה לשימור כלי רכב צבאים.

הכון לעכשיו מתפרסם למכירה בלוח של אתר זה קומנדקר...אלא שמדובר בכזה שיוצר בארץ על ידי מפעלי נצרת בשנות השבעים. אנחנו...קראנו להם "אוגנדה" לא יודע למה עד היום.

אריה

פורסם

אמנם לא קומנדקר אבל די מעניין:

מיתוך: http://focus.msn.co.il/

בקטגוית רכב אספנות.

4X4, למביני עניין, במצב נסיעה, במצב נדיר, 054-3006303 Dvider01.gif סוג רכב:אספנותיצרן:דודג'שנת ייצור:1957דגם:פאוור וואגוןקילומטרז':תיבת הילוכים:ידנייד:מחיר:27000איזור:מרכזנפח מנוע:

814218.jpg

phone01.gif

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

ידוע לי על אחד הדומה לזה המופיע בתמונה, שהבעלים מתלבט לגבי מכירתו. צפון הארץ.

למי שמתעניין, אולי אוכל לקשר (ה"פ).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בואו נעשה קצת סדר

אני מניח שניב מתיחס לקומנדקאר (או בשמו הצה"לי נ"נ - נושאת נשק שזה תרגום של השם המקורי מארה"ב Weapon Carrier) ממלחמת העולם השניה.

הוא היה קצר יחסית לדגמים שבאו אחר כך ונקראו Power Wagon ןעליהם מתבססים הרכבים תוצרת הארץ.

wc51.jpg

PowerWagon-1-01.jpg

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
וכמובן שהראשון שיחזור משם יספר בהתלהבות על ה-trooper carrier שחונה לו במגרש (תרגעו, הוא מבקש 3000$ ואין ניירת).
נלקח מכאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=95749&highlight=%E1%F6%F8%E9%F4%E9%EF

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם
בואו נעשה קצת סדר

אני מניח שניב מתיחס לקומנדקאר (או בשמו הצה"לי נ"נ - נושאת נשק שזה תרגום של השם המקורי מארה"ב Weapon Carrier) ממלחמת העולם השניה.

הוא היה קצר יחסית לדגמים שבאו אחר כך ונקראו Power Wagon ןעליהם מתבססים הרכבים תוצרת הארץ.

זה בדיוק מה שאני מחפש למישהוא יש מידע על כזה למכירה?

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

ברחוב איסרליש (בשכונת מרמורק בתל אביב) יש קומנדקר אזרחי משנות השבעים בצבע תכלת.

עם תצטרך חליפים במקרה שתשיג אחת, יש לפחות 8 קומנדקרים (נ"נ) נטושים בשדות של קיבוץ כיסופים (בין מוצב מרמורק לקיבוץ כיסופים). בלי שום קשר זה מקום מדהים לטייל בו, יש שם להקות ענק של ציפורים ובזים.

פורסם

עכשיו אני נזכר שבמערב ראשון יש משהו.....מישהו זוכר מיקום ושל מי?

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

יש אחד כזה המון זמן, במצב לא רע לגילו, במוסך קרוב למשרד הרישוי בחולון, שמשמש כעגלת זבל :evil: . לפי מה ששמעתי- יש לו אפילו רישיונות, אבל רוצים עבורו לא מעט כסף.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...