Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו סוזוקי בלנו 96/1.6/16V/אוטומט.

בעת לחיצה על דוושת הגז 3/4 קיקדאון משתלב הטורים על 4000 סל"ד,והמהלך מתחלף.

בעת לחיצת הדוושה עד הסוף קיק דאון משתלב,השעון טורים באדום,המנוע צורח,ורק לאחר שיחרור הדוושה מתחלף המהלך.

האם כך זה צריך להיות בבלנו?.

תודה

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

עד כמה שידוע לי כשאתה לוחץ קיק-דאון(כפתור מאחורי הדוושת גז)

המחשב של התיבת ההילוכים מזהה את בקשת הנהג ומחליף להילוך נמוך או יותר נכון לגלגל שיניים עם

רדיוס אחר שיוכל להעביר את הכוח ביחס שונה כאשר אתה עוזב את דוושת הגז אחרי הקיק-דאון התיבת הילוכים משתלבת בחזרה להילוך גבוה ביחס למהירות הרכב והסל"ד יורד בהתאם.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

המומחיות שלי היא לא בגירים, אבל בכל מקרה , אם נכנס לאדום ומייד מתחלף מיילא. אם לא ורק כשעוזבים את הגז, אז משהו לא בסדר, והיה לי כזה אוטו.

דני

.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
האוטו סוזוקי בלנו 96/1.6/16V/אוטומט.

בעת לחיצה על דוושת הגז 3/4 קיקדאון משתלב הטורים על 4000 סל"ד,והמהלך מתחלף.

בעת לחיצת הדוושה עד הסוף קיק דאון משתלב,השעון טורים באדום,המנוע צורח,ורק לאחר שיחרור הדוושה מתחלף המהלך.

האם כך זה צריך להיות בבלנו?.

תודה

דוד

אדום ברכב זה אומר אסור , כול מנורה שהיא אדומה ברכב פרושה סכנה לרכב, אז ודאי טורים באדום ,

אני ראיתי כבר טלטל פורץ דרך הבלוק מנוע אתה גם רוצה ליראות את זה ברכב שלך ?:roll:

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

דני היקר ערב טוב !

כשמגיע לאדום לא מתחלף,רק אם משחררים מעט את הגז.

באותו הזה לא צריך להיות ניתוק הצתה באדום?

פורסם
דני היקר ערב טוב !

כשמגיע לאדום לא מתחלף,רק אם משחררים מעט את הגז.

באותו הזה לא צריך להיות ניתוק הצתה באדום?

יצחקי,הבן שלי לא נוסע באדום,רק גילה שזה קורה.השאלה היא אם יש תקלה?.

פורסם

הייתי מחבר סקנר ובודק שהשעון טורים לא מזייף.... יש מצב?

דני

.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

מטריקס... מה בדיוק לקחת לפני כתיבת ההודעה...? :wink:

דוד, אני מציע שתאבחן את ה"תקלה" אחרי נסיעת מבחן, ותראה האם זה מקרה רגיל של יפנית שמנסה לתת יותר ממה שיש לה, או שהבן שלך חושב שקראת לו "מיכאל שומכר" ומשרד הפנים התעקש על שם ישראלי.

dirty old man

need love too

פורסם

YOELBE,טוב ששאלת.

שים לב לשעת ההודעה,זאת שעה מאוד עמוסה באתר.

כדי לא לכתוב הודעה נוספת, ניסיתי לערוך את הודעתי הקודמת ולענות גם ליצחקי,

מסיבות שאני לא מבין אותם יצאה עוד הודעה.זה לא פעם הראשונה שקורים דברים מוזרים בשעת העומס.

ולפעמים אני לא מצליח להתחבר לאתר, במשך חצי שעה.

דני,עשיתי היום נסיעת מבחן באוטו השני שלי,הונדה אקורד 2001 נפח 2.2 הקיקדאון נכנס לפעולה בפול גז,ומעט לפני האדום מתחלף,מעניין למה בבלנו ב-3/4 גז תקין ופול גז לא.

בברכה

דוד

פורסם
מטריקס... מה בדיוק לקחת לפני כתיבת ההודעה...? :wink:

מצטער שלא ניסחתי נכון את מה שניסיתי לתאר!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

איך ניתן לקבל תגובה בעניין מבעל בלאנו, מי שקנה בלאנו, משתדל שההילוך יתחלף עד 2000 סל"ד

כי אחרת (ואני מצתת) " זה דופק את המנוע" !!:-D

פורסם

דני,עשיתי היום נסיעת מבחן באוטו השני שלי,הונדה אקורד 2001 נפח 2.2 הקיקדאון נכנס לפעולה בפול גז,ומעט לפני האדום מתחלף,מעניין למה בבלנו ב-3/4 גז תקין ופול גז לא.

בברכה

דוד

מערכת ניהול שונה בשני כלי הרכב. מנסיעה שלך בסוזוקי, הרגשת משהו לא בסדר...?

dirty old man

need love too

• תוכן חדש...