Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש בנרות לאחר שהפכתי גם את הפורום וגם את האינטרנט,

ספרות טכנית כלשהי לדייהטסו שרייד (הדגם המעוגל) שנת 2000 1.3 16v

קוד מנוע HC-E G200.

*לאחר חיפוש מקסימלי לא מצאתי בפורום דברים רלוונטיים.

Veni Vidi Vici

פורסם

גם אני הפכתי את האינטרנט...כולל האתר של היינס ואיביי..בהיינס אמרו לי שהם לא מתכננים להוציא ספר לרכב הזה בזמן הקרוב..

מוזר, זה דווקא רכב דיי נפוץ לא?

בראבו

פורסם

אכן יש בעיה להשיג ספרים שאינם מקוריים לרכב זה. אני לעיתים נדירות כשאין ברירה נעזר בספרות שאצל מוסך היבואן, וזה תחת "טובה" שאני צריך אחכ להחזיר..

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

ניתן למצוא את הספרות המקורית לרכב, באמצעות כוח התמדה וחיפוש נברני.

לפעמים יש כאלה המוכרים באי-ביי ספרות מקורית (לא יודע איך היא הגיעה לידיהם). גם חיפוש בגוגל עלול להניב דברים משמחים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יותר... יותר מיומיים... הרבה יותר.

הצלחתי למצוא ספרים מקוריים לסטרלט שלי, שלמרבה הצער לא זכתה לפופולריות רבה גם במדינות אחרות ע"ג הגלובוס שלנו. המון חיפשתי, גם באינטרנט וגם בפורומים. בסוף מוצאים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

חברים, מצאתי ספרות טכנית לכל הדייהטסו שרייד.:-D

כן, כולל שלי: HC-E

בעייה אחת נשארה: הכל בגרמנית...:roll: מה ניתן לעשות ?

יש איזושהי תוכנה דומה לבבילון ?

נ.ב.

לדייהטסו שרייד עד 1993 יש לי ספרות באנגלית.

untitled3.jpg

Veni Vidi Vici

פורסם

גם אני הפכתי את האינטרנט...כולל האתר של היינס ואיביי..בהיינס אמרו לי שהם לא מתכננים להוציא ספר לרכב הזה בזמן הקרוב..

מוזר, זה דווקא רכב דיי נפוץ לא?

בראבו

נפוץ ?

רק בישראל. בכל העולם הנאור (אירופה - שוק של מעל 10 מיליון מכוניות חדשות בשנה) נמכרות פחות מכוניות מתוצרת דיהטסו מאשר בישראל. עכשיו תגיד אם זה נפוץ.

ניתן למצוא ספרות מעולה לכל דגם של מכונית אירופית, אם דרך היינס ודומיו, ואם דרך אתרי אינטרנט של יצרני הרכב שמוכרים ספרות לכל דורש. אתרים כאלו יש לכל היצרנים האירופיים והאמריקאים.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

• תוכן חדש...