Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב על החלפת הרדיו דיסק שיש לי קרגע PIONEER 1600R לALPINE 9847R. המחיר שלו הוא בסביבות ה1600 שקל. אני עדיין לא סגור על זה בגלל שזה דגם יחסית פשוט של החברה ואני לא בטוח שהוא יתן לי את כל מה שאני מצפה מימנו. הרדיו דיסק הקיים בעל מגבר פנימי של 25 RMS ליציאה שזה יחסית חזר בהשוואה לשאר הרדיו דיסקים, אין לי מגבר חיצוני ולא בטוח שגם יהיה לי. ה9847R מפיק בסביבות ה18RMS ליציאה וזה אחד הדברים שמפריעים לי...

מה שאני מחפש זה קודם כל איכות צליל גבוהה, אני רוצה גם שיקרא פורמטים של MP3 וWMA .

אני לא מעוניים בכל מיני סירטונים של דולפינים וצגים צבעוניים, מה שאני מחפש זה כמה שיותר כיוונונים של אקולייזר, תדרים, שליטה על סאב,שליטה על מגבר וכו'.

אני מבקש שתעזרו לי להחליט מה לעשות, האים להישאר עם הרדיו הקיים שאני מרוצה מימנו כרגע מאוד או להישתדרג ל ALPINE. אני מעוניין לישמוע את כל התגובות, המלצות, הזהרות, וכל מה שעולה בדעתכם לגבי המכשיר הנ"ל.

תודה!

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

תיקון קטן ותוספת:

בדקתי עכשיו והרדיו דיסק מוציא 21RMS ליציאה שזה לא כל כך נורא.

חוץ מיזה האם מישהו יכול להסביר לי לגבי הקרוס אובר הדיגיטלי הפנימי שיש בדגמים המיתקדמים יותר.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

עם כל הכבוד, אם אלפיין אז 9833/9835/9853/9855 , השאר בסדר, אבל רק בסדר.

(וכן, יותר טובים מהפיוניר שיש לך עכשיו)

בכסף הזה עדיף פיוניר 7750 (לדעתי)

בברכה

דני

-

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...