Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם.

היום נסענו לראות סיטרואן קסרה שנת 2000, 1600 סמ"ק. (עם 74KM)

רציתי לשמוע מה אתם אומרים על האוטו הנ"ל?

האם יש מחלות לאוטו?

מהי צריכת הדלק?

אם יש עוד כמה דברים שאתם רוצה להוסיף לי, רשמו חופשי.

שבת שלום ויום טוב, עמית.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם
אוטומטית?

מדובר בגירסת "מילניום"?

כן וכן.

ומה מיוחד בגירסא הזו?

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

ה"מילניום" היא גירסת אבזור תפורה לפי הזמנת היבואן. היא מאובזרת קצת יותר טוב מגירסת ה-SX (פנסי ערפל קדמיים, ועוד כמה פיצ'אפקס). המנוע מנפק 90כ"ס והגיר האוטומאט הוא ה-AL4 (ה"חכם"). לטעמי בגרסא זאת המכונית קצת עצלה. מהכרות עם הרכב של אבי, זאת אחת הסיטרואנים המוצלחים ביותר בכל הנוגע לאמינות. מעבר לטיפולים רגילים אין בעיות מיוחדות. חומרי הדיפון של תא הנוסעים איכותיים יחסית (יותר איכותיים מאלו בקסארה 2, משנת 2001), והתא מזדקן בכבוד.

גירסה זאת נמכרה בכמויות לא מבוטלות גם לציי רכב, לכן יש לברר שהרכב קיבל טיפול מסודר לפי הספר (אישית אני לא הייתי קונה מציי רכב כלל.)

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אמנם הרכב קצת חלש.

אבל לפי דעתי יהיה קשה למצוא רכב שיתן תמורה טובה יותר למחיר.

איבזור ברמה מצויינת (כל החישמולים+ בקרת אקלית+4 כריות אויר+ABS+ שליטה מההגה על הרדיו).

נוחות והתנהגות כביש צרפתית משובחת.

מרווח פנים לא רע.

וכל זה אפשר להשיג בפחות מ40 אלף ש"ח, שנת 2000!

תמצא אחת במצב טוב ותהנה!

פורסם

חברים של ההורים שלי מוכרים בידיוק כזאת כמו שהוא תיאר למעלה עם השליטה מההגה וכל זה, אם תרצה שלח לי הודעה פרטית אני יקשר אותך איתם.

פורסם
יש לי כזאת. אין מה להוסיף: אוטו מצוין. שים רק לב שתריסי המזגן נוטים להתפגר. לי לא ממש מפריע. כמו כן שטופל רק עם מי קירור ייעודיים.
צודק!

האמת לאוטו הספיצפי הזה התריסים של המזגן שליד הנהג שבורים.

אתה יודע אולי היכן ניתן לתקן את זה?

ועוד דבר, בתמונה שצירפתי (זו לא התמונה של הרכב המדובר) חסר שם כפתור, אתה אולי יודע למה הוא מיועד? ואם זה לא הכפתור הזה אז זה שלידו.

תודה.

Xsara.JPG

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

נשמע דומה מאוד לקסארה בצבע ירוק בקבוק בשכונת יד אליהו בתל אביב - פורסמה בYNET ושראיתי גם אתמול.

ז ה י ר ו ת !!!!

ניסו למכור אותה בטענה שהיא יד 1 והיא לא.

המוכרת - לא זכרה איפה ספר הטיפולים. פתאום היא מספרת שיש לה קרוב שמתעסק בחלפים והוא קנה לה את האוטו ממישהו אחר ועוד שטויות.

גם שם היה כפתור שבור משמאל להגה.

ואז ראיתי שמספר בעלים קודמים הוא 01...

איזה חוצפה

פורסם
נשמע דומה מאוד לקסארה בצבע ירוק בקבוק בשכונת יד אליהו בתל אביב - פורסמה בYNET ושראיתי גם אתמול.

ז ה י ר ו ת !!!!

המוכרת - לא זכרה איפה ספר הטיפולים. פתאום היא מספרת שיש לה קרוב שמתעסק בחלפים והוא קנה לה את האוטו ממישהו אחר ועוד שטויות.

איזה חוצפה

תודה לך, ירדנו מהאוטו.

מצאנו ניסן אלמרה ומזדה לנטיס שמחר אנחנו הולכים לראות.

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

ז ה י ר ו ת !!!!

איזה חוצפה

כל הכבוד! הצלת קונה תמים מנפילה במלכודת של נוכל מצוי.

• תוכן חדש...