Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

הבעיה התחילה לא מיזמן. בנסיעה פיתאום קרוה משהו בתיבת הילוכים אני שומע ו מרגיש את זה ו פיתאום היא לא מעבירה הילוכים ו אני מרגיש שסכיבה של האוטו משתנה ו נוריות S ו סימן שלג מתחילות להבהב ביחד. כש אני עוצר עד הסוף במצב הזה ו לוחץ גז עוד פעם אז אני מרגיש שסכיבה של האוטו שונה לחלוטין ו כאילו שומע יותר רעש של מנוע במהיורות נמוכה. אני מחבה את המנוע ו מניע עוד פעם ו אז הכל בסדר. ככה זה היה כבר 4 פעמים תוך חודש אולי פחות. מה זה יכול ליהיות.

תודה!

פורסם

אם מנורות השלג והספורט מהבהבות ביחד, עפ"י ספר הרכב יש בעייה בגיר.

יכול להיות שבעקבות הבעייה הגיר נכנס למצב limp home (=צלע הביתה, קבוע בהילוך שני) ולכן הרכב לא סוחב.

הפעמים שאני נתקלתי בצמד הנורות מהבהב היו:

1. הידית לא בדיוק על D אלא מוסטת טיפה קדימה לכיוון ה N.

2. מעבר מ D ל R במהירות לא מספיק נמוכה (אפשר לחסוך את התגובות, תודה)

אריאל :-)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...