Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תאמת לא לזה התכוונתי אבל נכון יש גם אותו ליד אורט מילטון... אני אקפוץ לראות.

היה אחד שהיה חונה ליד טשרנחובסקי מתחת לבניין, הייתי רואה אותו נוסע מדי פעם.

haters will hate

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עכשיו אני מחפש 127 פיורינו , מי שמע מי ראה, שיפנה אלי.

יום בריא

גיא127

איזה זכרונות אתה מעלה לי.......

כשעבדתי "באבחון מושלם לרכב" ברעננה היתה אחת ששמשה כשלט.

כל בוקר היינו מוציאים אותה לצומת רעננה צפון. תאתר ב 144 את הטלפון של מוסך ת.ש.ר רחוב התעשיה 6 רעננה ותראה אם הרכב עדיין קיים אצלם.....

יש לי כמה חלקים לפיאט 82 אם אתה צריך.

בהצלחה:

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

מאחורי "פלפל בינימינה " (זה בבינימינה :wink: ) יש אחת במצב שלם. היא נסעה עד לפני איזה שנה-שנתיים.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מבקש חידוד העניינים:

באיזה מודל של פיורנו אתה חפץ ?

יש אחת ברחוב הראשי של תל כביר (גרוסמן), אבל זה המודלים החדישים יותר, של 89 ומעלה...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
מבקש חידוד העניינים:

באיזה מודל של פיורנו אתה חפץ ?

יש אחת ברחוב הראשי של תל כביר (גרוסמן), אבל זה המודלים החדישים יותר, של 89 ומעלה...

דגם האיטלקי לא ברזילי. (83 ומטה).

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

גיא ימשוגע,

תתחדש,

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
גיא ימשוגע,

תתחדש,

אופיר

אופיר מה שלומך אחי? מתי אתה מוצא לי משהו מעניין?

תמצא לי זמן לעברת בעלות.:wave:

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם
אופיר מה שלומך אחי? מתי אתה מוצא לי משהו מעניין?

תמצא לי זמן לעברת בעלות.:wave:

הכל תלוי רק בך, אם תרצה אני אקח את התעודת זהות עם ייפוי כח ואני אבוא איתך להעברת בעלות ביום שישי הקרוב, תאמין לי כשהרכב יהיה רשום על שימך אתה תתחיל להריץ עניינים.

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
הכל תלוי רק בך, אם תרצה אני אקח את התעודת זהות עם ייפוי כח ואני אבוא איתך להעברת בעלות ביום שישי הקרוב, תאמין לי כשהרכב יהיה רשום על שימך אתה תתחיל להריץ עניינים.

אופיר

סגרנו יום שישי הבא?!!!

פורסם

תתחדש גיא!:-) אין ספק שגם אתה קצת...:screwy: .בכל אופן לטובה.ספר קצת פרטים על הרכישה החדשה-איפה,כמה,ולמה.הייתי שמח לשמוע גם על הפיאט הכחולה בתמונות..בהצלחה.

פורסם
תתחדש גיא!:-) אין ספק שגם אתה קצת...:screwy: .בכל אופן לטובה.ספר קצת פרטים על הרכישה החדשה-איפה,כמה,ולמה.הייתי שמח לשמוע גם על הפיאט הכחולה בתמונות..בהצלחה.
זוכרים שפתחתי פה תרד שאני מחפש פיאט 127 לחלקים. אז ביום אחד בהיר אני ניכנס לאתר יד 2

ומוצא מודעה.

למכירה פיאט 127

שנה:82

עיר/ישוב: כברי

טלפון: 050-1234567

היתקשרתי לבן אדם והוא התחיל לספר לי על האוטו, יד רשונה 94000 ק"מ מקורים, המנוע לא ניפתח מעולם, כמובן שנידהמתי מי דבריו. אבל הוא אמר לי שהמנוע עיף קצת.

והמחיר 500 ש"ח. אמרתי לו שאין לי בררה אני חייב לאמין לו, כי אם אני מגיע מאשדוד (200 ק"מ כיון) אני חוזר איתה. והוא אמר לי שאין בעיות לחזור. לקחתי יום חופש ונסעתי לכברי.

איך שהיגעתי נידהמתי!!! למרות קצת חלודה של 24 שנים, חלק מהדברים כמו סך שמש תא כפפות, חלק עליון מהשטיח היו עוד בנילונים.

כמובן שבאותו רגע אמרתי לעצמי שאני לא משבית את האוטו ואשפץ אותו בהמשך.

למרות כל היופי של האוטו, היגענו ל קיבוץ כברי ב12:15, ומי שיודע בדואר ניסגר ב-12:30 ועוד בנהריה. לכן הוא הציע לנו להיתארח ולאכול אצלו בקיבוץ. כיבוץ כברי אם מישהו מכיר קיבוץ ממש יפה, ויש גם צימרים. בשעה 3 יצאנו לכיון נהריה. עשינו עברת בעלות שילמתי 500 ש"ח לבחור, ולא רציתי להיתווכח על המחיר כי האוטו היה שווה את זה.

היגענו לאשדוד - הנסיעה היתה אחלה למרות כמות העשן הלבן שיצא לנו מאחור. זהו.

פורסם

שלום גיא

אם כבר הגעת לכברי חבל שלא המשכת לנסוע עוד עשר דקות לכיוון שלומי

יש כאן 127 מודל 1980 כתומה שנראית כאילו משהו ספורטיבי -אם זה מעניין אותך אני אצלם אותה .

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם
שלום גיא

אם כבר הגעת לכברי חבל שלא המשכת לנסוע עוד עשר דקות לכיוון שלומי

יש כאן 127 מודל 1980 כתומה שנראית כאילו משהו ספורטיבי -אם זה מעניין אותך אני אצלם אותה .

אתה מוזמן לצלם ולעלות אותם בפורום.

• תוכן חדש...