Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש פיאט פיורינו על בסיס ה-127 בקרית גת

היא כל רביעי עומדת ליד השוק ליד הטנדרים של כל הסוחרים

אפשר למצוא את הפיורינו שאתה לרוב באיזורי מסחר

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מצאתי את ה 127 היא מודל 1980 , צבע היה כתום , דגם ספורט 70 HP.

נראה שלא נסעו בה הרבה זמן , מבפנים יש כסאות ספורט ויש לפיאט קילומטרים של פוטנציאל .

אני לא מצליח להעלות תמונות נוספות אז אם תעביר לי את הדוא"ל שלך ואני אשלח .

פיאט 002.jpg

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם
מצאתי את ה 127 היא מודל 1980 , צבע היה כתום , דגם ספורט 70 HP.

נראה שלא נסעו בה הרבה זמן , מבפנים יש כסאות ספורט ויש לפיאט קילומטרים של פוטנציאל .

אני לא מצליח להעלות תמונות נוספות אז אם תעביר לי את הדוא"ל שלך ואני אשלח .

דני שלחתי לך מחכה לתמונות. יש לי בקשה אם אתה נימצא בסביבה, אתה יכול לשים פתק מיתחת לוישר

אם טלפון 0543086669?

תודה מראש גיא

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם
דני שלחתי לך מחכה לתמונות. יש לי בקשה אם אתה נימצא בסביבה, אתה יכול לשים פתק מיתחת לוישר

אם טלפון 0543086669?

תודה מראש גיא

למה ההודעה לדני לא בה"פ? אתה מפרסם טלפון שלך ויכולות כל מיני מטרידות לשגע אותך:-P ראית את PLAY MISTY FOR ME?

אחלה ערב

אירית

פורסם
למה ההודעה לדני לא בה"פ? אתה מפרסם טלפון שלך ויכולות כל מיני מטרידות לשגע אותך:-P ראית את PLAY MISTY FOR ME?

אחלה ערב

אירית

אירית אני יכול גם? אותי אף פעם לא מטרידות.......

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
למה ההודעה לדני לא בה"פ? אתה מפרסם טלפון שלך ויכולות כל מיני מטרידות לשגע אותך ראית את PLAY MISTY FOR ME?

אחלה ערב

אירית

אין לי שום בעיה עם מטרידות:-P. ובקשר לדני הוא לא עונה בה"פ.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם
אירית אני יכול גם? אותי אף פעם לא מטרידות.......
זה בגלל שאתה שוטר, הלך עליך! והלך כל ה FUN :wink:

אירית

• תוכן חדש...