Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בקשר לניסאן סאני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי ניסאן סאני יד ראשונה 136 אלף K.

הלכתי לראות את האוטו מלוקק ושמור ביותר,רוסי עולה בזמנו קנה אותו יד ראשונה וטיפל רק במוסכים מורשים,ראיתי את האוטו חבל על הזמן.

הבעיה היחידה שזה הדגם הלא מאובזר בלי הגה כח חלונות חשמל ונעילה מרכזית.

זאת הדילמה שלי מה לעשות,כי אני יודע שאוטו שמור ואמין יותר מזה בתקציב שלי אני לא אמצא,ואמינות זהו קרטריון מספר אחד בשבילי.

המחירון הוא גם 19,425 בשכלול עם יד ראשונה אני יכול לקחת ב18 אני מאמין.

האם זו עסקה כדאית או שלא שווה לגעת בלי ה"כ?

BMW

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה אולי טריוויאלי אבל -תשב באוטו תסובב את הגה במקום ותראה איך אתה מסתדר .האם בנות המין החזק יצתרכו לנהוג ברכב?להן זה אולי יהיה יותר בעיתי.

סהכ לפי התיאור נשמע רכב שמור מאוד וקשה למצוא רכב משנתון כזה יד ראשונה מטופל וקילומטרג' נמוך כל כך.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

לדעתי ברכב במודל כזה העובדה שאין חישמולים מיותרים ברכב רק מוסיפה לאורך החיים שלו.

אם זה לא מאוד קריטי לך וזה הרכב שאתה מחפש אז לך על זה ,בהצלחה בכל מקרה!

פורסם

חבר של אכא שלי חשמלאי אמר לי שיעשה לי חלונות חשמל ונעילה מרכזית בקשר להגה כח אני יתפשר.

תודה לכולכם

BMW

פורסם

האם הרכב שנת 93? אם כן אז בנושא האמינות, הוא לא מזהיר במיוחד.

ולגבי מה ששאלת:

ברכב במודל כזה העובדה שאין חישמולים מיותרים ברכב רק מוסיפה לאורך החיים שלו = עדיף בלי כל החשמולים המיותרים האלו, תאמין לי, רק צרות.

ואם בכל זאת תלך להתקין , אז רק אצל מקצוען שעובד מהלב , כי אם לא , אתה תמצא את עצמך מבקר אצלו בכל שבוע.

פורסם

כזה דגם בדיוק היה לנו (נגנב..).

בלי שום דבר וגם בלי הגה כוח,אמא שלי הסתדרה בסדר גמור (כל עוד היא לא ידעה מה זה הגה כוח :wink: ).

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
האם הרכב שנת 93? אם כן אז בנושא האמינות, הוא לא מזהיר במיוחד.

ואתה אומר את זה מנסיון אישי?

הסאני שלי, שנת 93, עם 240K על השעון (מנוע מקורי). כל החישמולים המקוריים עובדים - ח"ח,

נ"מ, מראות חשמליות, כיוון גובה אורות, מד סל"ד ובטח שכחתי משהו.

הבעייה היחידה שיש לי היא עם המתגים של הח"ח האחוריים שמדי פעם מפסיקים לעבוד - אבל לא

טרחתי לסדר את זה.

ההמלצה שלי - לא להתפשר, ולקחת רק את הסאני המוזרקת, ברמת הגימור הגבוהה (הגה כח

והחישמולים, הגה מתכוונן לגובה ועוד צ'ופרים) ועם ABS. הבדל המחיר זניח לחלוטין בין דגם זה

לדגם הפשוט ביותר.

:turn-l:
פורסם

כמו שאמרת הסאני שלך עברה 240 אלף ק"מ......רובם שחוטות ככה...

האוטו כן עם הזרקה יש לי קרוב משפחה מקצועי שיעשה לי ח"ח ונ"מ הקטע הוא רק ההגה כח.

הגעתי למסקנה שעדיף להתפשר על ה"כ ולקחת אוטו עם מעט ק"מ ולא לקחת אוטו עם 200 אלף אבל עם ה"כ.

BMW

פורסם

גם אני תמה על ההערה שנוגעת לאמינות. מעניין אם הכותב כותב מנסיון.

אם הרכב הפשוט הוא שמור וכו', קח אותו.

כפי שכתבתי בשרשור אחר, לבת שלי יש סאני 94 (אמנם מוזרקת עם כל הפינוקים) ועשתה 150K בערך בלי אף תקלה משמעותית. רק דלק וטיפולים.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בחתימה שלך רשמת שאתה מחפש רכב עד 15K... מה ציפית, למצוא יגואר?

שווה לך לעלות קצת מעל התקציב ולקבל רכב בונבון, שלא יצריך יישור קו ועוד שטיקים של רכב חדש.

קח אותו בעיניים כמעט עצומות (תאונות לרוב לא מתועדות במוסך מורשה).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כן בדקתי אני מסתדר בסדר גמור...בוא נגיד זה לא הגה כח אבל אין דבר שאי אפשר להתרגל אליו.

אני בן 17 וחצי מה אני צריך יותר מזה אוטו אמין ושמור.

תודה לכל העוזרים מחר בבוקר אני לוקח לבדיקה אצל דוד שלי במוסך הוא פחח.

רק עוד משהו.....זה הגיוני לשלם על האוטו מחירון פחות 1000 שקל כלומר 5%?

BMW

פורסם

תודה....

אם אני רוצה מחר לעשות העברת בעלות אבל הילדה של בעל הרכב מביאה את הרכב לבדיקה,אפשר ע"י ייפוי כח ממנו אליה להעביר בעלות בדואר?,כי היא רוצה לעשות את זה יום שישי שהוא פנוי ואני רוצה מחר.

מה שרשום באתר הדואר:

כאשר הרוכש או המוכר הינם מיופי כוח, עליהם להצטייד בייפוי כוח מקורי של משרד התחבורה.

עם סיום פעולת ההעברה, מעודכן מחשב משרד התחבורה על השינויים בבעלות על הרכב.

BMW

פורסם
כן בדקתי אני מסתדר בסדר גמור...בוא נגיד זה לא הגה כח אבל אין דבר שאי אפשר להתרגל אליו.

אני בן 17 וחצי מה אני צריך יותר מזה אוטו אמין ושמור.

תודה לכל העוזרים מחר בבוקר אני לוקח לבדיקה אצל דוד שלי במוסך הוא פחח.

רק עוד משהו.....זה הגיוני לשלם על האוטו מחירון פחות 1000 שקל כלומר 5%?

אתה יכול לראות את חיסרון ההגה כוח כסוג של חיסכון. אתה לא תצטרך יותר ללכת לחדר כושר.:-)

בכול מקרה, גם הגה כוח ניתן להוסיף לרכבים (באם מדובר בחיסרון כל-כך מורגש).

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...