Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

אני מבקשת את עצתכם בנוגע לקניית מכונית. אני מחפשת מכונית קטנה ומתלבטת בין סיאט איביזה לדייהטסו סיריון (1300). אשמח לשמוע את חוות דעתכם המלומדת על המכוניות הנ"ל בכל האספקטים: תחזוקה שוטפת, צריכת דלק, אמינות וכו'

פורסם

אין במה להתלבט !!! סיאט איביזה היא מכונית מצוינת, נוחה, מהנה ובטיחותית. הסיריון היא ההיפך הגמור, ובקיצור לא, לא, לא. בטיפול נכון, שתיהן תהינה אמינות, למרות שהאמינות הבסיסית מתפוגגת ככל שגיל המכונית עולה. תצרוכת הדלק של שתיהן אמורה להיות יחסית טובה, ועלות האחזקה בשתיהן סבירה.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם
אין במה להתלבט !!! סיאט איביזה היא מכונית מצוינת, נוחה, מהנה ובטיחותית. הסיריון היא ההיפך הגמור, ובקיצור לא, לא, לא. בטיפול נכון, שתיהן תהינה אמינות, למרות שהאמינות הבסיסית מתפוגגת ככל שגיל המכונית עולה. תצרוכת הדלק של שתיהן אמורה להיות יחסית טובה, ועלות האחזקה בשתיהן סבירה.
על סמך מה אתה קובע שאיביזה 2000 בטוחה יותר מסיריון 2000? אתה בטח גם חושב שסאאב זה עדין הרכב הכי בטוח בעולם. תחליף את הסרט שאתה חיי בו וכדאי שתיעץ לאנשים עפ"י מבחני בדיקה אמיתיים ולא עפ"י ניחוש או גרוע יותר, סטיגמות.

בדקתי במיוחד בשבילך בNCAP (אני מקווה שזה מקובל עליך או שמכון הבדיקה הפרטי שלך טוב יותר?) "והופתעתי" לגלות שסיריון 2000 ואיביזה 2000 "זוכות" ל-3 כוכבי ריסוק כאשר בהשוואה מדויקת יותר באחוזים, אין פרמטר אחד שבו הסיריון לא עקפה את האיביזה וקיבלה תוצאות טובות יותר. אגב, במבחן עצמו, הסיריון קיבלה 3 כוכבים בפגיעת הולכי רגל, האיביזה (כמה מפתיע...) לא עברה את ה-2.

לשואל השאלה, שני המכוניות לא מצטינות (למרות שהסיריון בטוחה יותר) בנוחות, הנאה מנהיגה אחיזת כביש, בטיחות ומרווח פנים. לדעתי כדאי לשנות את החיפוש ולעבור לחפש מכוניות עדיפות וטובות יותר כמו רנו קליאו או פיז'ו 206.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

לא יודע בעניין הבטיחות (לא ניסיתי) אבל לנהוג על שתיהן ניסיתי גם ניסיתי ובעניין הנוחות ,התנהגות ,מרחב ,הנאה ואחיזה הסיאט עדיפה .היא מרגישה הרבה יותר "אוטו" מהסיריון . ואמת שהם גם לא מאותה קטגוריה האיביזה היא סופר מיני מגודלת והסיריון היא מיני.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

בשבועות הראשונים עם הסיריון היא באמת הרגישה כמו מכונית צעצוע, אבל המחיר הזול יחסית לשנתון, צריכת דלק מדהימה אפילו בגיל אוט' והאמינות הצפוייהנותנים פתרון טוב ל"דלי תקציב".

והתחושה המוזרה של הרכב הקטנטן התמוגגה די מהר ועכשיו אני ממש נהנה מהדינמיות שלה, התמרונים (קוטר סיבוב ממש קטן) ובכלל זה אוטו מאוד "חמוד".

אין בעיית מרחב כאשר מדובר על שני נוסעים ברכב (אפילו שהורגלתי למרחב של אפלאוז שהייתה לי לפני כן) , אבל כשמישהו היה צריך לשבת מאחורי זה היה בעייתי (אני 1.85).

ואני עדיין מתפעל כל פעם מחדש מהחניות שאני מצליח להיכנס לתוכן, למי שגר בת"א זה חשוב.

• תוכן חדש...