Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרסומת חזקה

zx6r
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באמת סרטון מאוד מחנך שמעורר בי אישית - צביטה בלב, חבל שהמדינה האנמית שלנו לא מראה כאלו דברים בטלויזיה. קרתה לי בדיוק כזו תאונה שקטנוע נכנס בדלת שלי כאשר נכנסתי לחניה (אני הייתי בסדר גמור, זו הבהמה שנסעה בנתיב השני ע"מ לעקוף). מוסר השכל: לשים לב, לשים לב ושוב לשים לב.

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אלוהים יישמור!

אני אומר את זה כי בדיוק היום קרתה תאונה כזו עם אופנוע שנסע במהירות גבוהה ונכנס בדלת של הרכב..

זה כמעט קרה באותם תנאים..

כאשר המכונית לוקחת שמאלה והאופנוע נכנס בה בצד ..

ממש הפחיד אותי לראות את הסרטון ...

אתם בטח תשמעו כבר היום בלילה או מחר על זה בחדשות..

חדרה.. ליד שכ' נווה חיים.

שימי.

מחפש מגבר 2 ערוצים, 100W ומעלה מבית איכותי בלבד.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם
קרתה לי בדיוק כזו תאונה שקטנוע נכנס בדלת שלי כאשר נכנסתי לחניה (אני הייתי בסדר גמור, זו הבהמה שנסעה בנתיב השני ע"מ לעקוף). מוסר השכל: לשים לב, לשים לב ושוב לשים לב.

ליאור,

אם נהג הדו"ג אשם או לא, זה פחות משנה בשבילו - גם אם הוא לא אשם הוא יכול למצוא את עצמו בשקית ניילון, ולרוב, גם אם נהג הדו"ג אשם - חלק לא קטן מהאשמה יפול על נהג הרכב כאשר תאונה רצינית מתרחשת.

שלא תבין אותי לא נכון, אני לא מאשים אותך חלילה. אבל תמיד צריך לחפש את הקסדה.

• תוכן חדש...