Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעה בנתיב השמאלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי הפורום שלום!

כבר דובר על נושא זה מספר פעמים בפורום אבל בכל זאת אני רואה צורך לרשום על כך שוב ...

ברור לי שסביר להניח שאינכם משתיכים לאותה חבורת אנשים "נחמדים" שתופסים את הנתיב השמאלי ,מתנחילם בוא ולא מוכנים לפנותו גם אחרי שמסמנים להם בכל דרך אפשרית ,במשך כמה דקות שהם מפריעים .

אבל גם אם יש פה מישהו כזה, בבקשה כך את דברים אלו לצומת ליבך וחזור לנתיב הימני שנועד לנסיעה

ופנה את הנתיב השמאלי שנועד לצורכי עקיפה.

וזאת בעיקר כדי למנוע מאנשים אחרים להתעצבן ולבצע עבירות תנועה (עקיפה מימין) .

הנה לכם תזכורת משירשור של חבר פורום שקיבל דוח .http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=79053&highlight=%F9%EE%E0%EC%E9

בברכה

סהר אשכנזי.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האנשים שעושים את זה, זה אותם אנשים שבמהלך היום נמצאים בעולם משלהם, לא מחוברים למציאות, אין להם קואורדינציה, הם לא מסוגלים להפעיל את הרדיו בזמן סיבוב הגה, הם לא מתקשרים עם הסביבה, והכי גרוע, הפלסטיק של כרית האויר יעוף להם בתוך באף בזמן תאונה, עקב המרחק להגה.

אנשים כאלה צריכים לקבל סטירת התעוררות, חזקה, ויפה שעה אחת קודם.

:evil::2gunfire:

פורסם

הם גם אלה שנוסעים עם האפוד הזוהר על גב המושב אע"פ שהזהירו אותם לא פעם שיש שם כרית אויר ושאם היא תתפוצץ בזמן שהאפוד נמצא שם, רע ומר יהיה גורלם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

רק דוחות יעזרו,רק נגיעה בכיס של הישראלי המצוי תתן לו סטירת לחי מצלצלת...

בשהותי באירלנד,הוטל קנס של 1000(!)יורו למי שמעשן בפאב,אתה חושב שמישהו עישן?

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

החיוך של 4 אנשים שנכנסו לפאב ויצאו ממנו עם ריח של אבקת כביסה נודף מהבגדים(בדיוק כמו שנכנסו)

זה ה - חלום.

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

זה כמו האנשים שחוסמים לך את הנתיב לפניה ואם הם רק היו מתקדמים טיפה היית יכול לעבור גם בלי לטפס על מדרכות ולראות אותם מתעלמים ממך גם כשאתה במרחק של מראה מהמראה שלהם

:-x

עומר (עדיין בלי גלגלים:mm_shocke)

פורסם
הם גם אלה שנוסעים עם האפוד הזוהר על גב המושב אע"פ שהזהירו אותם לא פעם שיש שם כרית אויר ושאם היא תתפוצץ בזמן שהאפוד נמצא שם, רע ומר יהיה גורלם.
מה בתוך המושב יש כרית אויר? :?:shock:

ועכשיו לעיניין, אכן זו בעיה מאוד מעצבנת, אבל אני לוקח את עצמי כדוגמא ההפך ממה שתואר פה.

כאשר אני עוקף מהנתיב השמאלי אני נשאר בנתיב בזמן העקיפה ואפילו אחרי העקיפה, עד שאני רואה שמישהו בא מאחורי במהירות יותר גבוהה משלי (ואני מסתכל בתדירות של 20 שניות לממוצע במראה). כאשר הכביש פנוי אין צורך לעבור לימני שוב, אבל כאשר יש מכוניות שרוצות לעקוף, מיד עובר לימני. חוץ מזה באמת זו אחת הבעיות היותר גדולות (חוץ מזה שאנשים שלא יודעים לנהוג מקבלים רישיון :wink: ) שאנשים נוסעים בנתיב השמאלי ללא כל התחשבות בנהגים אחרים אשר רוצים לעקוף. (וכאשר קורה מצב כזה אני בד"כ נמנע מלצפצף בכבישים מהירים, אבל סינוור ע"י אורות גבוהים הוא תגובתי הראשונה לבעיה)

בכל מקרה, אני מקווה שכמה אנשים יפנימו את נושא השיחה כאן, זאת בעיה מאוד מאוד מעצבנת.

תודה על ההקשבה, יוסי.

פורסם
האנשים שעושים את זה, זה אותם אנשים שבמהלך היום נמצאים בעולם משלהם, לא מחוברים למציאות, אין להם קואורדינציה, הם לא מסוגלים להפעיל את הרדיו בזמן סיבוב הגה, הם לא מתקשרים עם הסביבה, והכי גרוע, הפלסטיק של כרית האויר יעוף להם בתוך באף בזמן תאונה, עקב המרחק להגה.

אנשים כאלה צריכים לקבל סטירת התעוררות, חזקה, ויפה שעה אחת קודם.

:evil::2gunfire:

:mm_yeah:

************עריכה - יוסף , גם לבהמות יש זכר ונקבה , מספיק עם השוביניזם**************

הם גם אותם אנשים שכשהם מחנים את הרכב שלהם, הם לא מפסיקים לקחת רוורס עד שהם לא שומעים מכה\נעצרים לבד עקב הרכב החונה מאחור.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
מה בתוך המושב יש כרית אויר? :?:shock:

ועכשיו לעיניין, אכן זו בעיה מאוד מעצבנת, אבל אני לוקח את עצמי כדוגמא ההפך ממה שתואר פה.

כאשר אני עוקף מהנתיב השמאלי אני נשאר בנתיב בזמן העקיפה ואפילו אחרי העקיפה, עד שאני רואה שמישהו בא מאחורי במהירות יותר גבוהה משלי (ואני מסתכל בתדירות של 20 שניות לממוצע במראה). כאשר הכביש פנוי אין צורך לעבור לימני שוב, אבל כאשר יש מכוניות שרוצות לעקוף, מיד עובר לימני. חוץ מזה באמת זו אחת הבעיות היותר גדולות (חוץ מזה שאנשים שלא יודעים לנהוג מקבלים רישיון :wink: ) שאנשים נוסעים בנתיב השמאלי ללא כל התחשבות בנהגים אחרים אשר רוצים לעקוף. (וכאשר קורה מצב כזה אני בד"כ נמנע מלצפצף בכבישים מהירים, אבל סינוור ע"י אורות גבוהים הוא תגובתי הראשונה לבעיה)

בכל מקרה, אני מקווה שכמה אנשים יפנימו את נושא השיחה כאן, זאת בעיה מאוד מאוד מעצבנת.

תודה על ההקשבה, יוסי.

אתה אשכרה מצחיק.

בהודעה אחת אתה מודה שאתה אחד מאלה שלא מפנים את הנתיב השמאלי אחרי עקיפה, וגם קורא לאחרים לפנות אותו.

כשמסיימים עקיפה חוזרים לימין.

כשתצטרך שוב לעקוף, תחזור לנתיב השמאלי.

לא ייאמן איך העם הזה נראה. מקללים את כל העולם על איך שהם מתנהגים, אבל לא שמים לב שהם עצמם מתנהגים בדיוק באותו אופן... :evil:

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

זה לא ממש נכון, אם אני רואה שאף רכב לא באיזור והכביש פנוי אני נשאר בשמאלי.

אם אני רואה רכב עושה סימנים או אפילו נוטה טיפה לנתיב שלי אני מיד עובר לנתיב הימני, כאשר הכביש עמוס (אפילו לא עמוס אלא יש בו כמה וכמה כלי רכב) אני מיד עובר חזרה לימני לאחר עקיפה!

זאת כוונתי.

פורסם
זה לא ממש נכון, אם אני רואה שאף רכב לא באיזור והכביש פנוי אני נשאר בשמאלי.

תגיד, כשאתה מגיע לצומת, ויש לך רמזור אדום, והכביש פנוי, אתה חוצה ?

זה שהכביש פנוי עדיין לא אמור לתת לך לגיטמציה לעשות עברות תנועה.

תחזור לימני ואל תקטר על שכמותך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...