Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעה בנתיב השמאלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ואז יבוא איזה cbr או הונדה האצ'בק על 200 ולפי שתספיק לראות שכן יש עוד מישהו על הכביש תיפול לך המראה של הצד של הנוסע...

אופק.

נראה לי שראית יותר מדי פעמים "מהיר ועצבני"...

גם כשאני על 140 והכביש ריק...אני מרגיש יותר נוח על הנתיב הימיני, פשוט לא מרגיש נוח להשאר על השמאלי אפילו אם הכביש ריק.

המתנחלים על הנתיב השמאלי נחלקים לשני סוגים:

1. אלו שלא מחוברים לנהיגה. זה אותם אנשים שעושים הכל על הכביש חוץ מלנהוג. הנהגים האלו גם עושים רברס באמצע כביש מהיר כי הם פיספסו את היציאה לדודה שרה. אנישם בלי הבנה מוטורית בסיסית ומהם אני ממש מפחד. הם יצאו לעקיפה בלי לאותת ובלי להסתכל (מראה זה לליפסטיק...לא?) ולא חסרות דוגמאות.

2. הסוג השני הם אלו ששמים עלי ועליכם זין אחד גדול. הכביש של אבא שלהם וגם אם הם יראו אותך מגיע מרחוק ומהר הם יצאו עם הסמי טריילר שלהם לעקיפה על 90 כי ככה בא להם...אתה הרי עבריין אם נסעת על 130.

הנהגים האלו יחסמו נתיב שלם בחניה באדום לבן, הם יגנבו רמזור באדום כי הזמן שלהם יקר יותר מהחיים שלכם.

נהגים כאלו מסוגלים להוציא ממני התנהגות לא לגיטימית בעליל לאדם בן 27, כי ערך החיים שלי (לא אכפת לי מה ערך החיים שלהם עצמם) בעינם נמוך מאוד.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זה לא שאתה עושה משהו רע... בעצם... כן...

גם לעצמך וגם לסובבים אותך. זה לא משנה באיזו מהירות אתה נוהג, סיימת עקיפה, חזור לימני, גם יותר בטוח בישבילך וגם נותן לתנועה ליזרום.

תודה לאל אני לא עושה שום דבר רע. אני משתמש בשמאלי לעקיפות בלבד, מה שאני אומר זה, אחרי שנכנסתי לעקיפה, וכבר עברתי את הרכב הנעקף, אני ממשיך לסוע בשמאלי עד שאני רואה את הפנסים של הנעקף במראה שלי, ורק אז אני חוזר לימני.

ברור? :wink:

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אצלי אישית, החזרה לימין, מאז שיעורי הנהיגה, נשארה בגדר רפלקס, או פעולה בתת מודע, תקראו לזה איך שבא לכם,איך שסיימתי עקיפה, חוזר לימין.

אותי אישית מעצבנים עוד יותר אנשים שנוסעים באמצע הנתיב בכביש בין עירוני בעל שני נתיבים.

צריך לתזמן טוב את העקיפה כדי שה"גאון" ברכב מלפניך לא יחליט פתאום לבחור את הנתיב שאתה נמצא בו.

פורסם
נראה לי שראית יותר מדי פעמים "מהיר ועצבני"...

גם כשאני על 140 והכביש ריק...אני מרגיש יותר נוח על הנתיב הימיני, פשוט לא מרגיש נוח להשאר על השמאלי אפילו אם הכביש ריק.

המתנחלים על הנתיב השמאלי נחלקים לשני סוגים:

1. אלו שלא מחוברים לנהיגה. זה אותם אנשים שעושים הכל על הכביש חוץ מלנהוג. הנהגים האלו גם עושים רברס באמצע כביש מהיר כי הם פיספסו את היציאה לדודה שרה. אנישם בלי הבנה מוטורית בסיסית ומהם אני ממש מפחד. הם יצאו לעקיפה בלי לאותת ובלי להסתכל (מראה זה לליפסטיק...לא?) ולא חסרות דוגמאות.

2. הסוג השני הם אלו ששמים עלי ועליכם זין אחד גדול. הכביש של אבא שלהם וגם אם הם יראו אותך מגיע מרחוק ומהר הם יצאו עם הסמי טריילר שלהם לעקיפה על 90 כי ככה בא להם...אתה הרי עבריין אם נסעת על 130.

הנהגים האלו יחסמו נתיב שלם בחניה באדום לבן, הם יגנבו רמזור באדום כי הזמן שלהם יקר יותר מהחיים שלכם.

נהגים כאלו מסוגלים להוציא ממני התנהגות לא לגיטימית בעליל לאדם בן 27, כי ערך החיים שלי (לא אכפת לי מה ערך החיים שלהם עצמם) בעינם נמוך מאוד.

אני לא מסכים איתך.

אני אחד מאלה שנוסעים במסלול השמאלי, אבל ללא שום השתייכות לאף אחת מהקבוצות שתיארת כאן.

אני נוסע במסלול השמאלי מכמה סיבות.

מהירות הנסיעה שלי בדרך כלל היא כ 110 או 115 קמ"ש - שהם יותר ממהירות התנועה הממוצעת בכביש. תסכים איתי שזה די מגוחך לעקוף רכב כל 5 שניות. כאשר יש מישהו שרוצה לעקוף אותי או נוסע באותה מהירות כמו שלי, הוא מוזמן. אני אפנה לו את הנתיב בלי שהוא יבקש אפילו.

סיבה שנייה, כאשר יש מטומטם אחד שגורם לשיירה שלמה בנתיב השמאלי - אני מחכה עד שמישהו יצליח לגרום לו להסתלק, או עוקף מימין אם מתאפשר איכשהו בבטחה.

סיבה שלישית - גם כאשר הכביש פנוי אני נוסע בשמאלי (כאשר אין מישהו שרוצה לעקוף) מהסיבה הפשוטה ששדה הראיה יותר טוב, גם באופן כללי, וגם כנגד השמוק התורן שאורב עם הממלז.

פורסם

1. אני אחד מאלה שנוסעים במסלול השמאלי, מהירות הנסיעה שלי היא כ 110 או 115 קמ"ש

2. גם כאשר הכביש פנוי אני נוסע בשמאלי (כאשר אין מישהו שרוצה לעקוף) מהסיבה הפשוטה ששדה הראיה יותר טוב.

3. וגם כנגד השמוק התורן שאורב עם הממלז.

1. תגיד אתה רציני?

2. :evil:

3. תגיד אתה רציני? איך בדיוק מגן עליך הנתיב השמאלי כשהכביש פנוי?

פורסם

אותי אישית מעצבנים עוד יותר אנשים שנוסעים באמצע הנתיב בכביש בין עירוני בעל שני נתיבים.

צריך לתזמן טוב את העקיפה כדי שה"גאון" ברכב מלפניך לא יחליט פתאום לבחור את הנתיב שאתה נמצא בו.

צפצף לו. לאנשים כאלה מגיע צפירה. הוא לא מבין? עמעם עם האורות הגבוהים בתדירות גבוהה עד שהמוח הקטן שלו יקלוט משהו.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
אותי אישית מעצבנים עוד יותר אנשים שנוסעים באמצע הנתיב בכביש בין עירוני בעל שני נתיבים. צריך לתזמן טוב את העקיפה כדי שה"גאון" ברכב מלפניך לא יחליט פתאום לבחור את הנתיב שאתה נמצא בו.

עכשיו העלת פה את הבעיה שהכי מעצבנת אותי על הכביש, וזה בדרך-כלל קורה אצל הנהגי מונית הבני-שר##$^@ האלה. הם נוסעים כאילו הכביש של אבא שלהם, על נתיב ורבע ולא נותנים לעבור אני מת יום אחד לנסוע לידו ושהוא ידחוף אותי לאיזה עץ שנמצא על האי תנועה. עוד אנשים מעצבנים הם אלו שכאשר יש כביש בין עירוני בעל 2 נתיבים מתעקל, לוקחים את הסיבוב כאילו ה-2 נתיבים שלהם ריקים תוך כדי נסיעה בנתיב הימני וחדירה של כרבע אוטו לנתיב השמאלי, השבוע ראיתי סוזוקי סוויפט שעלתה על קצה האי תנועה בגלל איזה בן #%#^ כזה. אנשים פה לא יודעים לנהוג, רבאק! וכן אני מסוג האנשים שאם מישהו עושה לי משהו אני יוצא עליו בצעקות, אני לא מפחד מאף אחד ובמיוחד לא מנהגי המוניות האלה! (יש לי פטיש מתחת למושב)

בכל מקרה כמו ששמר אמר "קודם יש לשפר את ההולכים על 2 ואז את המכוניות".

יום טוב.

פורסם

התופעה עם נהגי המוניות באמת מעצבנת.

יש להם נטיה לנסוע על גבול הנתיב או אפילו כמה ס"מ בתוך הנתיב הסמוך כדי "לשמור את כל האופציות פתוחות" :evil:

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
עכשיו העלת פה את הבעיה שהכי מעצבנת אותי על הכביש, וזה בדרך-כלל קורה אצל הנהגי מונית הבני-שר##$^@ האלה. הם נוסעים כאילו הכביש של אבא שלהם, על נתיב ורבע ולא נותנים לעבור אני מת יום אחד לנסוע לידו ושהוא ידחוף אותי לאיזה עץ שנמצא על האי תנועה. עוד אנשים מעצבנים הם אלו שכאשר יש כביש בין עירוני בעל 2 נתיבים מתעקל, לוקחים את הסיבוב כאילו ה-2 נתיבים שלהם ריקים תוך כדי נסיעה בנתיב הימני וחדירה של כרבע אוטו לנתיב השמאלי, השבוע ראיתי סוזוקי סוויפט שעלתה על קצה האי תנועה בגלל איזה בן #%#^ כזה. אנשים פה לא יודעים לנהוג, רבאק! וכן אני מסוג האנשים שאם מישהו עושה לי משהו אני יוצא עליו בצעקות, אני לא מפחד מאף אחד ובמיוחד לא מנהגי המוניות האלה! (יש לי פטיש מתחת למושב)

יום טוב.

תדפיס את ההודעה שלך, תלך איתה למקלחת ותסתכל במראה. מובטחת לך הפתעה.

פורסם
אם אני לא טועה יש חוק שאומר שגם מסאיות ואוטובוסים צריכים ליהיות בימני ואם הם עומדים ברמזור אז הם חייבים ליהיות בימני וזה בדרך כלל לא קורה, בייחוד עם אוטובוסים...

אני לא בטוח בקשר לחוק אז אני אשמח במידה ומישהו יכול לתקן אותי.

אתה טועה.

משאיות ואטובוסים רשאים ליסוע בכל נתיב, כל עוד הם אינם מפריעים לשטף התנועה.

בעמידה ברמזור מותר להם להתנחל בשני הנתיבים הימניים ביותר(גם אם יש רק שניים בלבד).

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

תוספת לדברי kompy - משאיות מעל 15 טון אסור להימצא בנתיב שלישי והלאה בשום רגע נתון. (אלא אם כן מדובר בפניה שמאלה וכו')

הן צריכות לנסוע בנתיב ימני כמו כולם ומותר להן לעקוף דרך הנתיב השני מימין בלבד.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
(יש לי פטיש מתחת למושב)

יום טוב.

אם אני זוכר נכון, היה זה צ'כוב שאמר שאקדח במערכה הראשונה סופו שירה במערכה האחרונה. אם אתה נוסע אם פטיש מתחת למושב, יש אפשרות שמישהו יקבל אותו בראש ושאתה תבלה מאחורי הסורגים. אם אתה יוצא למלחמה בכביש, אתה תמצא אותה. תוציא את הפטיש מהמכונית, תניף דגל לבן ואל תחפש נהגי מוניות לריב איתם. אם תנסה לחנך את המהירים והעצבניים באמצעות פטיש אתה עלול ללמוד שיעור מאוד כואב בעצמך. ודרך אגב, אני נוהג כבר יותר מעשרים שנה ועד היום לא הרבצתי לאף אחד על הכביש וגם אף אחד לא ניסה להרביץ לי, היית מאמין?

פורסם

קצת קשה להאמין, אבל גם לי ולאבא שלי אף אחד לא ניסה להרביץ וההפך. הפטיש כמובן זה סתם קטע של הומור.

בכל מקרה אני חושב שהדיון כאן מיצה את עצמו...

פורסם

טוב, אז אם עוד לא נעלו את השרשור הזה - אני אגיב.

בנוסף למה שכתבו פה על כל חסרי המוטבציה למינהם שלא יכולים לחזור לנתיב הימני, קרה לי מקרה עצוב להחריד: יצאתי לעקיפה של כמה מכוניות (בכביש עם 2 נתיבים לכל כוון ועם שטח הפרדה מבטון - לפני שתתחילו לרדת עלי). לקראת סיום העקיפה הגעתי לאיזה סבא שנסע בנתיב השמאלי. כדי לא לעשות עבירה ולעקוף מימין, הבהבתי לו עם האור הגבוה. אחרי שהוא חזר סופסוף לימני, עקפתי אותו והמשכתי עוד קצת בנתיב השמאלי עד שראיתי את שני הפנסים שלו במראה האמצעית - זה לא היה הרבה זמן כי הוא חזר לנתיב השמאלי מיד אחרי שעקפתי אותו. :shock: (אפשר לקרוא לזה "עקיפה הפוכה")

ולגבי כל הנהגי מוניות (זה מכליל מידי) וכל שאר האימפוטנטים שנוסעים על הקוים - אתם לא חושבים שצריך לעשות משהו נגד כל אלה שבאים מולכם כשאתם מבצעים סיבוב ימינה (והם עושים סיבוב לשמאל) כשאלה שבאים מולכם מחליטים "לקצר" את כמות הק"מ של האוטו ועולים על הנתיב שלכם בזמן הסיבוב?

(קחו עוד רגע לחשוב על מה שכתבתי, קצת הסתבכתי עם ההסבר :? )

אחרי 8 שנים עם רשיון (ועוד הרבה לפני) - אני לא מצליח להבין איך אנשים שוכחים (אין לי דרך אחרת לתאר את זה) לחזור לנתיב הימני?!

שלא לדבר על הנסיעה בין הקוים, זה לא כ"כ קשה - האוטו בנוי ברוחב של 1.70 - 2 מטר (בערך) והנתיב מסומן בסביבות 2.5 - 3 מטר.

אולי טעיתי במידות, אבל היחס בין הנתיב לאוטו הוא די קרוב. וכמו שאמר לי המורה לנהיגה שלי באחד השיעורים: זה נראה כאילו המדרכה רודפת אחריך אבל תאמין לי המדרכה לא תתפוס אותך אם אתה מבצע סיבוב שמאלה.

- מוכר?

- לא

- כמה? כמה אתה רוצה עליו?

:?

פורסם
את האמת אני הבנתי את זה שם טוב, עד היום יש לי הרגשה רעה כשאני בנתיב השמאלי, כיאילו אני עושה משהו רע. ולא, זה לא שאני נשאר שם הרבה, ההרגשה מגיעה לאחר העקיפה, בכמה שניות האלה עד שאני רואה את הפנסים של הרכב הנעקף במראה.

איך אתה מצליח חראות את הרכב הנעקף במראה הימנית של הבורה?

מאז שיש לי בורה אני תקוע בשמאלי.........

• תוכן חדש...