Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אודה לכם אם תוכלו לעזורלי בשאלה הבאה :

ברשותי מאזדה לאנטיס 97 אשר נקנתה לפני כתשעה חודשים, לפני הרכישה בדקתי אותה במכון טסט אין .

הבדיקה היתה טובה, סעיף העברת כח : " נקישה בשילוב הילוכים , בלאי דיסקיות" .

לפני שלושה ימים נפער חור בגיר (אם מישהו מעוניין אני אצרף תמונות) .

והייתי צריך להחליפו , מתברר שהגיר ה"מקורי" היה משופץ וכמו כן היה מסוג מכני ולא חשמלי כמו שהיה אמור להיות .

האם מכון הבדיקה אחראי לדברים מסוג זה / האם אני יכול לבוא בטענות(לתבוע) את מכון הבדיקה ?

תודה למגיבים

אין מה למהר כי אין לאן להגיע

פורסם

יש לך חוזה מצורף לתוצאות הבדיקה ובו כתוב מה משך האחריות שניתנת ע"י המכון. בדר"כ מדובר ב-3 חודשים.

sorry, too late.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם
יש לך חוזה מצורף לתוצאות הבדיקה ובו כתוב מה משך האחריות שניתנת ע"י המכון. בדר"כ מדובר ב-3 חודשים.

sorry, too late.

120 יום על פי חוקי מדינת ישראל

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

אני יודע שזה כבר לא באחריות , אבל הבדיקה לא היתה נכונה מלכתחילה .

היה שם גיר לא נכון + משופץ והם לא התריעו על כך .

אין מה למהר כי אין לאן להגיע

פורסם

ואת זאת איך הם אמורים לדעת?

גיר משופץ - אדרבא, זה יכול רק להעלות את ערך הרכב.

אם תבדוק את היסטוריית הרכב יתכן ואף תגלה שהרכב בעברו היה ידני, כבר קראתי פס"ד שדחו את התביעה על חוסר מקוריות ואי-דיווח מצד מכון הבדיקה בטענה שאין המכון יכול לדעת זאת אלא רק מוסך מורשה אשר נובר בהיסטוריית הרכב, בנוסף השופט גם הסכים עם המכון שהח' כזו רק מעלה את ערך הרכב.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

רוב מכוני הבדיקה לא נותנים שום אחריות על הגיר, והם אף דואגים לומר ולכתוב את זה.

גם אם הגיר היה נדפק ביום למחרת לא היה לך את מי לתבוע.

פורסם

אני כבר מזמן לא ראיתי מכונית בת יותר משנתיים - שלוש יוצאת עם X בעמודה של "תקין" בסעיף הגיר.

גם אצלך אם תסתכל בבדיקה תראה שכתב נוסף לנקישות ובלאי דיסקיות שהגיר לאתקין, ולפיכך גם אם המקרה היה קורה בזמן האחריות לא בטוח שהיית זוכה לראות משהו מזה.

ובאשר לשיפוץ הגיר - מדובר על מכונית בת תשע שנים שזה בהחלט סביר שהגיר יעבור שיפוץ אחרי תקופה כזאת, ובאשר לעובדה שהגיר מכני ולא חשמלי - זה לא דבר שבודקים בבדיקה וסביר להניח שגילית זאת רק כשהרכב הגיע למוסך/מכון גירים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...