Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בורג תקוע... מה עושים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בורג תקוע... איזה כיף...

דבר ראשון, כמו שאמרו כאן, מפתח שוודי זה הבן דוד ה"עדין" של המפתח צינורות, והאחיין של הג'אפקה, כולם לא כלים חביבים במיוחד...

סט בוקסות טוב, היה "מסדר" אותך טוב...

אגב, אם בורג לא ניפתח, אפשר לנסות ליסגור אותו עוד יותר (אני יודע, נישמע לא הגיוני אבל עובד) ואחרי זה לנסות ליפתוח, אחי כמה פעמים כאילו הוא יתחיל להיפתח...

אם הוא לא רוצה להיפתח אתה יכול לקחת בוקסה + ידית כוח ולידפוק עליה תוך כדי הפעלת כוח בסיבוב הבורג, לא להישתמש בראצ'ט כי הוא ידפק!

אם זה לא עובד, יש את הדיסק, ידידינו הטוב...

בהצלחה... ולהבא, אל תעבוד כמו חוראני, חבל על האוטו, על הידיים ועל הזמן שלך...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אני ממש לא רואה למה להתאמץ.

למה להשתמש בכל מיני חומרים ושיטות שונות.

היות ויש גישה להגיע עם דיסק, הכי קצר והכי קל לחתוך את הבורג והאום איתו.

אם היה מדובר בבורג בעל צורה מיוחדת או משהו בסגנון אז כן להתאמץ,אבל לפי מה שנראה מדובר בבורג 1/4 פשוט.

אז חבל על המאמץ לדעתי.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
אני ממש לא רואה למה להתאמץ.

למה להשתמש בכל מיני חומרים ושיטות שונות.

היות ויש גישה להגיע עם דיסק, הכי קצר והכי קל לחתוך את הבורג והאום איתו.

אם היה מדובר בבורג בעל צורה מיוחדת או משהו בסגנון אז כן להתאמץ,אבל לפי מה שנראה מדובר בבורג 1/4 פשוט.

אז חבל על המאמץ לדעתי.

אכן אתה צודק.

היום, אחרי שאף אלת מהשיטות לא עזרה (שמן, חימום, פתיחה וסגירה וכו'...) ניסרתי את האום ובורג.

עדיין האום והבורג מחוברים, הם פשוט נדבקו אחד לשני...

רציתי להמנע מזה, כי מדובר בטמבון שעשוי ניקל ולא רציתי להרוס אותו, אבל לבסוף עשיתי את זה וזהו.

תודה לכל העונים.

שחר

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם

בחנויות כלים יש מכשיר שמפצח אומים נסה למצוא מכשיר כזה יש כל מיני גדלים. המכשיר פשוט שוב את האום ואז הוא יוצא בשני חלקים או משתחרר.

שלמה דן גדרון

פורסם

קניתי לפני שבוע באיביי, משהו שאמור לשחרר ברגים תקועים.

אתה אמור לקדוח בעדינות לראש של הבורג עם חלק אחד, ואז להחליף את החלק לחלק אחר ולשלוף את הבורג.

אם זה עובד או לא - אני עדיין לא יודע....

אבל זה נקרא: damaged screw and bolt remover

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם
קניתי לפני שבוע באיביי, משהו שאמור לשחרר ברגים תקועים.

אתה אמור לקדוח בעדינות לראש של הבורג עם חלק אחד, ואז להחליף את החלק לחלק אחר ולשלוף את הבורג.

אם זה עובד או לא - אני עדיין לא יודע....

אבל זה נקרא: damaged screw and bolt remover

עד כמה שאני מבין זה מה שניקרא "מברז הפוך" או איך שלא קוראים לזה...

אתה קודח חור בבורד ואז מכניס את ה"מברז" זה, שהוא די דומה למברס, אבל הוא לא מכיל את השיניים לאורך וכמו כן הוא מיתרחב.

הוא ניתקע בבורג וככל שאתה מהדק אותו (הברגה הפוכה) הבורג אמור להישלף (או שהדבר הזה ניגזר ואז יש לך בעיה כפולה, לך תיקדח את הדבר הזה באמצעים בייתיים!)

בקיצור, זה מיועד למיקרה שגזרת את הכיפה של הבורג ושאר הבורג תקוע מיתחת ל"פני השטח"...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...