Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות לגבי פורד סיירה 1600 88'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי פורד סיירה שנת 88' 1600,

הרכב נוסע טוב אבל... הוא מעשן הרבה ומאבד שמן בעיקר כשהוא חם או בעמידה,בבוקר הרבה פחות.

וגם הגיר מרעיש בשני ושלישי, ברביעי הוא שקט לגמרי.

שאלותי הן:

1. כדאי להחליף גומיות שסתומים? זה יעזור במשהו? הבנתי מהמוסכניק שזו יכולה להיות הבעיה ולא החלפת רינגים, כמה החלפה כזאת אמורה לעלות?

2. שמן גיר לא חסר אבל הצבע שלו (כתום אפור) והמרקם (עדיף שאני לא אתאר), דורשים שאני אחליף אותו. איזה שמן גיר לשים? כזה שיאריך עוד קצת את החיים של הגיר ויוריד קצת את רמת הרעש. האם יש תוסף שכדאי להוסיף להורדת רעש?

תודה מראש,

נאגא

פורסם

תגדיר את טווח הכסף שאתה מוכן להשקיע בשמן גיר סתם לזרוק אופציות לא יעזרו הרבה.

תשמע מה תעשה.

חפש את נשם גל הארכובה ( צד ימין של הבלוק כשאתה מסתכל מול המנוע ) חפש איפה הוא מתחבר ( אמצע סעפת היניקה באותו צד ) עכשיו יקרה מצב של תערובת ענייה אז תסתום חלקית עם האצבע את הפתח ( קשה לייצב כי המנוע מנסה לשאוב ) עכשיו שמישהו יתן גז ותראה אם יוצא עשן לבן.

אל תגיע למצב שאתה חוסם הכל כי יצא לך עשן שחור ( תערובת עשירה ) נסה לייצב את המנוע בסרק ורק אז תתן גז.

אם העישון נפסק זאת מחלה ידועה בגלל תיכנון לא משהו של מערכת הנשם.

אם העישון יפסק מעט אבל לא לגמרי אז ציין מתי הוא מעשן ואולי נוכל לעזור לך לאבחן את המקור.

• תוכן חדש...