Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שכתוב בכותבת עשיתי צלחת חמודה עם האוטו מקודם ואחרי הצלחת נדלקו לי נורות ה ABS ובלם היד

הם לא נכבות גם לאחר כיבוי המנוכ והדלקתו מחדש ונורת ההמברקס דלוקה גם היא כאשר בלם היד מורד.

האוטו בולם כרגיל. ניסיתי לאפס את מחשב האוטו אז כרגע הוא מנותק. עוד מעט אני ירד ויחבר אותו חזרה

מה יכולה להיות הבעיה?

למען הסר ספק. בלם היד מגיב ועובד כרגיל למרות שהנורה דולקת.

מפלס נוזל הבלמים במפלס תקין.

ובכן?

מה העניין?

פורסם

ברור שלא...

אבל יש עדכון

ירדתי עכשיו לאוטו וחיברתי חזרה המצבר, הדלקתי את האזעקה מחדש גם היא

שמתי סוויץ' ועדיין הנורות דלוקות שניהן. הנעתי, עדיין דלוקות, התחלתי לסוע והופה

נכבו הנורות. הכל חזר למצב הרגיל. ה ABS עובד והכל סבבה.

אפילו גיליתי שיש לי אופציה באזעקה שהיא לא תעשה רעש שמדליקים אותה ומנטרלים אותה.

פורסם

כן. גם את זה אני יודע. פעם שעברה שזה קרה לי המשכתי לסוע ואחרי מס' דקות זה באמת התאפס לי. אבל הפעם הייתי קצת לחוץ בזמן ככה שהעדפתי לאפס המחשב וזהו.

תודה בכל מקרה על הטיפ.

פורסם

בVW נסיעה של 4 קילומטר או לחילופין 10 דקות עבודה בסרק מאפס את כל קריאות המחשב....מה שקרה שבזמן הרמת בלם היד אתה נעלת גלגלים אחוריים בעוד הקידמיים המשיכו להסתובב מערכת הABS שיודעת שהגיונית זה לא יכול להיות מצב של גלגל נעול בנסיעה תקינה מגלה "תקלה" בחיישן של אותו גלגל וממהרת לכבות את מערכת הABS למען לא יגרם נזק בשל עבודה לקויה....

בלם היד נדלק בגלל שבעוד הגלגלים האחוריים נעולים מחשב הרכב מאפיין את זה לבלם יד מורם...דבר שגורם להדלקות מנורה ובדרך כלל מעל 10 קמ"ש גם צפצוף מנורה...

• תוכן חדש...