Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

GRAND TORISMO הבנתי מהדיון שאתה חובב אופלים....

מה אתה אומר העסקה הזאת יכולה להיות משתלמת לי?,או שאני יכול לגמור במוסך כל שבועיים?

וגם חוץ מזה כמה עולה לעשות ראש מנוע לאוטו הזה ואולי בכלל להחליף את כל המנוע?

BMW

פורסם

אני הייתי בודק את הרכב אצל מכונאי רכב אשר מתמצא באופלים (ממש לא חייב להיות מוסך של UMI) ומוודא את עלות התיקון; בנוסף, הייתי מוודא את תקינות המרכב מבחינת תאונות ופגיעות פח\שלדה...

אם הבדיקות הנ"ל לא יהיו טובות אז עדיף לך לחכות קצת לחסוך עוד קצת כסף ואז להשקיע ברכב (קורסה GSI ממש לא חסר) שבסוף תהנה ממנו לא תבלה איתו במוסכים...

עוד פעם: מדובר ברכב טוב אבל, בגלל עלויות טיפול יחסית גבוהות, אנשים מנסים להתחכם ולחסוך ולבסוף הדבר מתבטא בבעיות אשר מוצאם בטיפול רשלני ולא בעיות אמינות...

The New Opel Astra :grin: Trust Your Eyes

www.opel.de

פורסם

אדון סובארו, אני מצטער אבל אתה רושם פה שטויות בקצב מטורף.

בוא נתחיל מזה שכן אני חובב אופלים אבל בניגוד לכמה אנשים פה אני עדיין לא עיוור.

המערכת ABS שאתה מהלל אותה נתחיל בזה שהיא לא של אופל אלא בדיוק אותה מערכת שנמצאת ברכבים מתחרים. בנוסף, לחבר שלי יש קוראדו 91 שגם אצלו נדלקה הנורת ABS, חברנו מחשב למחשב של ה-ABS והוא פלט את כל התקלות האפשריות. אז מה תגיד, גם פלוצווגן מייצרים זבל של מכוניות?

תבוא אתה, מכונאי דגול שלנו ותצביע על הבעיה. מתחילים להחליף תמיד את החלק הכי זול, שבמערכת הנ"ל זה חיישנים, אם עדיין המחשב פולט שגיאות אז מתחילים להחליף חלקים יותר יקרים כמו מחשב (7K ש"ח) וכו'.

או בוא נעבור למקרה אחר, גם פלוצווגן, הפעם זו גולף 2001 מנוע 2000 סמ"ק קומפורטליין יד ראשונה 30K ק"מ, רכב שני בבית, לסופר וחזרה, ננהג ע"י אשה שלא עברה בחיים שלה את ה-3K סל"ד. יום בהיר אחד הלך איזה חיישן של הבקרת אחיזה שמזהה החלקה של אחד הגלגלים ובלה בלה בלה. עלות החיישן 5K ש"ח, בחו"ל המחיר זהה. אחרי הרבה מלחמות צ'מפיון השתתפו במחצית עלות החלק והעבודה על חשבונם. אז תגיד לי עכשיו שגם גולף זה חרא ולא להתקרב?

בוא אני אכניס אותך לפורפורציה, מדובר ברכב ספורט שעבר כבר את גיל 10, וסחב על הגב שלו כמה וכמה נהגים שאני בטוח שלא נהגו בו בצורה הכי עדינה ולפעמים גם לא טיפלו כמו שצריך. אם אתה מצפה שהוא יהיה אמין כמו יפאנומטית אתה טועה בגדול. מחפש אמינות? לך על קורולה או אימפרזה, "השקעה" הרבה יותר בטוחה. אל תחפש אמינות ברכבי ספורט שעברו את גיל 10, כי גם לפיז'ו 106 GTI האגדית יש הרבה בעיות אמינות (וכאשר תשמע שציריה עולה 2K ש"ח אתה בטוח תיפול מהכסא) ולכל ה"ספורטיביות" למניהם יש מכנה משותף (חלקים מאוד יקרים ומאוד נדירים) לכן מי שמחפש כזה רכב כדאי שיבדוק קודם כל האם הוא מוכן לזה נפשית (וגם המנהל בנק שלו).

ואם עכשיו נתמקד על הקורסה GSI, מדובר ברכב חביב, האצה יפה מאוד, התנהגות לא מהמשובחות, רגישה מאוד לטיפול חובבני (אמרו את זה כבר קודמיי) בעיקר המנוע ורצועת הטיימינג, תא נוסעים מאובזר ושורד מצויין את השנים. לבדוק את הרכב טוב טוב, רובם ראו מקרוב עצים/עמודים/בטונדות וכו'.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

בחיים אל תיגע באוטו הזה אין סוף בעיות חלקים די יקרים ואמינות של יומיים וחצי.

אני בכלל לא ממליץ לך לדעתי תשנה כיוון ומהר.

מיכאל.

אוסף של שטויות היוצאות מפיו של בעל צרפתייה, הידועה כמכונית האמינה ביותר שיוצרה אי פעם.

אני עדין איתך, די לרשום שטויות.

לחבר שלי היה עד לא מזמן את הרכב הזה ותאמין לי הייתי שומע אותו כל שני וחמישי עם תקלה חדשה.

בעניין ה ABS, יש שם חיישנים בכל גלגל, בלאגן שלם, אף אחד לא מוכן להתעסק עם זה רק במוסך המרכזי וגם שם עד שעלו על הבעייה....5000 שקל עלה לו התיקון של ה ABS .

אל תיגע ברכב הזה,תתרחק כמו מאש, עצה שלי ועצה של חבר שלי.

אני לא הייתי מכניס ראש למיטה חולה עם חצי רגל בקבר.

אני כבר 5.5 שנים עמוק עמוק במיטה חולה עם חצי רגל בקבר (קליברה ומנטה בחו"ל, טיגרה בארץ)

ונחש מה? אני נהנה הרבה יותר מאשר המאזדה והקורולה של העבודה.

חבר שלך סיפר לך? הנכדה של השכנים שמטיילת בבקרים את הכלב שמעה מהחתול שהשכן אמר שסובארו DL מאיצה בפחות מ-4 שניות. מאמין? תאמין!

.

פורסם

קרוטה

אני יודע שרמת האמינות היא לא כמו ביפנית אבל אני לא מצפה ממנה גם לכזו רמה

איזה מחלות ספציפיות יש למכוניות האלה בדר"כ ועל מה כדי לשים דגש בבדיקתה?

BMW

• תוכן חדש...