Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם,טוב הינה הסיפור

היום אני הולך ברחוב לתומי ורואה אופל ג'י אס איי למכירה בלי ג'נטים וכל מיני "שיפורים" למיניהם.

לא היו לי ציפיות גבוהות אמרתי בדוק יד 5-6,נגשתי לאוטו שנראה נקי מבחוץ,יד שנייה,הסכלתי על המד ,150K ורשמתי מספר התקשרתי.

הדגם הוא שנת 93 מנוע 1600 יד 2 150 אלף כמו שראיתי,אני כולי בהתלהבות עד שהוא אומר לי אבל יש בעיה קטנה צריך ראש מנוע בעיה קטנה??,חוץ מזה אמר לי התחייבות על הכל.

הוא אומר שהמחירון בסביבות 18-19K זה נכון בכלל?,הוא מוכן לרדת ל12 על הראש מנוע,שוחחתי עם מכיר והוא אמר לי שאם כבר מחליפים ראש כדי את כל המנוע כי יכול להיות שנצטרך אוברול וזה יעלה לי בסביבות ה7 אלף עם עבודה.

נגיד ואני מוציא ממנו ב10:

1.האם זה משתלם לי כלכלית?

2.האם יכול להיות שיצוצו עוד הרבה בעיות?

3.האם בכלליות זה אוטו אמין,חסכוני?

4.כמה שווה לשים עליה הכי הרבה כדי שתצא לי עסקה טובה?

בבקשה תעזרו לי לענות על השאלות המורכבות האלה........

בתודה מראש,סיימון

BMW

פורסם

במידה והרכב מבת ים צבע כחול מוזר- סוג של תורכיז- להתרחק כמו מאש.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

אני מכיר את הרכב הזה בבת ים- פעם בדקתי אותו

לפני יומיים הוא עדיין באותו מקום.

לא להתקרב - הרכב במצב מכני גרוע.

אין קשר לבת ים

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

אוטו נוסע די טוב,מחיר די טוב,וניראה די טוב...

אבל בחיים אל תיגע באוטו הזה אין סוף בעיות חלקים די יקרים ואמינות של יומיים וחצי.

אני בכלל לא ממליץ לך לדעתי תשנה כיוון ומהר.

מיכאל.

:twisted:מי שלא גודש לא נוסע :twisted:

פורסם

אני ממש לא מסכים לכל אלה שטוענים שהקורסה GSI לא אמין...

ולצערי, עוד פעם, יוצאים כאן בהצהרות שגויות על רכבים כשלא היה להם נסיון איתם אלא שמעו מחבר של חבר של חבר שהרכב לא אמין... :shock: פעם מדובר בטיגרה, אחר כך באסטרה ועכשיו בקורסה GSI...

לעניננו, בקורסה יש בסך הכל מנוע 16 שסתומים מדגם ECOTEC שנחשב בסופו של דבר למנוע אמין וחזק אשר נעשה בו שימוש גם בטיגרה, אסטרה F ובווקטרה B; כמובן, ישנם לא מעט מקרים של רכבים כנ"ל אשר טופלו בצורה חובבנית (אולי אפילו בחצר ממול לבית בעזרתו של החבר המקצוען ומבין בכל) ולכן התוצאות הן הרבה תקלות וחוסר אמינות...

בתור אחד שהיו בבעלותו מספר אופלים אשר חלקם בעלי אותו מנוע , אני בפירוש יכול לומר שאם לא התעללו במנועים אלה וטיפלו בהם בצורה מקצועית ונכונה אז מדובר במנועים הרבה יותר טובים ואמינים מכל המנועים היפנים למיניהם...

לגבי עלות הטיפולים, נכון שמדובר בעלויות גבוהות יחסית למכוניות אחרות אבל עדיין אפשר לפנות למוסכים שמתמחים באופלים ולא שייכים ל- UMI וכך עלות הטיפולים תרד אבל האיכות עדיין תשאר..

The New Opel Astra :grin: Trust Your Eyes

www.opel.de

פורסם

מנוע חזק , הרכב עצמו לא אמין במיוחד, אל תצפה לאמינות של קורסה 1.4 , ממש לא, בנוסף הדגם מגיע אם אני לא טועה עם ABS, מכה לא מהעולם הזה, לתקן את ה ABS הזה שכל יומיים יש לך בעייה עם גלגל אחר,יעלה לך יותר מכל האוטו.

רכב בעייתי.

אני לא הייתי מכניס ראש למיטה חולה עם חצי רגל בקבר.

פורסם
מנוע חזק , הרכב עצמו לא אמין במיוחד, אל תצפה לאמינות של קורסה 1.4 , ממש לא, בנוסף הדגם מגיע אם אני לא טועה עם ABS, מכה לא מהעולם הזה, לתקן את ה ABS הזה שכל יומיים יש לך בעייה עם גלגל אחר,יעלה לך יותר מכל האוטו.

רכב בעייתי.

אני לא הייתי מכניס ראש למיטה חולה עם חצי רגל בקבר.

על סמך מה אתה קובע את העובדות הנ"ל?

בכל האופלים שהיו לי (וספיציפית עכשיו אני בעל טיגרה שהיא בעצם קורסה GSI) אני לא ניתקלתי אפילו פעם אחת בבעית ABS...

www.opel.de

פורסם

לחבר שלי היה עד לא מזמן את הרכב הזה ותאמין לי הייתי שומע אותו כל שני וחמישי עם תקלה חדשה.

בעניין ה ABS, יש שם חיישנים בכל גלגל, בלאגן שלם, אף אחד לא מוכן להתעסק עם זה רק במוסך המרכזי וגם שם עד שעלו על הבעייה....5000 שקל עלה לו התיקון של ה ABS .

היות ואותו בחור חובב אופלים ,היום יש לו אופל פרונטרה.

אל תיגע ברכב הזה,תתרחק כמו מאש, עצה שלי ועצה של חבר שלי.

פורסם
לחבר שלי היה עד לא מזמן את הרכב הזה ותאמין לי הייתי שומע אותו כל שני וחמישי עם תקלה חדשה.

בעניין ה ABS, יש שם חיישנים בכל גלגל, בלאגן שלם, אף אחד לא מוכן להתעסק עם זה רק במוסך המרכזי וגם שם עד שעלו על הבעייה....5000 שקל עלה לו התיקון של ה ABS .

היות ואותו בחור חובב אופלים ,היום יש לו אופל פרונטרה.

אל תיגע ברכב הזה,תתרחק כמו מאש, עצה שלי ועצה של חבר שלי.

עוד פעם חוזרים עם "לחבר שלי היה..." או "הייתי שומע..."....

אל תקבע עובדות אם אינך ממש יודע ומכיר, אצלי ואצל ההורים שלי היו כבר ווקטרה A, ווקטרה B, אסטרה F (כפול 2), טיגרה, קדט, אסקונה ומנטה...

בכל הדגמים בעלי ABS אף פעם אבל אף פעם לא היו לנו בעיות ABS ובטוח לא בעיות אמינות כרוניות...

www.opel.de

פורסם

אני חוזר בי.

אופל זה רכב הכי טוב בעולם, במיוחד הקורסה GSI שמפגינה אמינות מצויינת.

רוץ לקנות.

אגב, קדט אסקונה ומנטה - באמת מכוניות מעולות (כשאופל ידעו לייצר איכות).

פורסם
אני חוזר בי.

אופל זה רכב הכי טוב בעולם, במיוחד הקורסה GSI שמפגינה אמינות מצויינת.

רוץ לקנות.

אגב, קדט אסקונה ומנטה - באמת מכוניות מעולות (כשאופל ידעו לייצר איכות).

המטרה של התגובה היא להפסיק את העובדות הלא נכונות שרצות בפורום: אתה אומר לבחור לא להתקרב לרכב על סמך נסיון של חבר שלך (אפילו לא שלך), אולי הוא בכלל קנה רכב דפוק מלכתחילה שבכלל לא טופל באופן הולם?

אתה בעצמך קובע עובדות על סמך נסיון של אחרים...

אני לעומת זאת, היה לי כבר נסיון עם לא מעט אופלים ואני בפירוש אומר שתופעות כדוגמת אלה שאתה מציין לא ראיתי בכל הרכבים שהיו לי...

www.opel.de

• תוכן חדש...