Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונת דרכים מי אשם ומי זכאי ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קבלו תיקון להודעה הקודמת : התכוונתי לשאול אם היותי נפגע מרשלנותה (האומנם נפגע קל מאוד)זה ייסכן את רשיון הנהיגה שלה ? אנא תשובתכם

פורסם

אם מדובר בתאונה עם נפגעים - אתה המשטרה יכולה להגיש כתב אישום ואז עונש השלילה המינימלי הוא 3 חודשים שלילה בפועל. המשטרה בדרך כלל לא מגישה כתב אישום בכל תיק תאונה אלא אם החבלה קשה יורת ושוב זה עניין של מדיניות בכל מחוז משטרתי ותלוי בשוטר אליו תגיע למסור התלונה. אם תתלונן שהיא סרבה למסור לך פרטים ישנו סיכוי גבוה שיפתחו נגדה בהליך שכן זו עבירה חמורה.

פורסם

יש לי עוד כמה שאלות בטובכם :

1.רכבי כולה שווה בקושי 10000 ש"ח הייתי היום במוסך והוא העריך את הנזק בכ-2000 ש"ח האם זה אומר שהם מורידים לי את האוטו (שאני אוהב מאוד) מהכביש ?

• תוכן חדש...