Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.. אני רוכש רכב VOLVO 940GLE ומרוצה ממנו מאוד .. ולא מעוניין להחליף לסוג אחר שהוא מאוד נקי ושקט ועדיין יד ראשונה ..איך אני יכול לשפר הרכב מכל הצדדים כלומר מיכני וגם חיצוני ?? האם אני יכול לשפר המנוע ?? ומבחינה חיצונית האם יכול להרחיב צמיגים וכד"

במידה ויש תמונות זה יכול לעזור לי מאוד .. ובמידה ויש דברים כאלו אני מבקש מכם כתובת שתעזור לי..

שמעתי על חלק שממריץ את הרכב באמצעות המחשב (שייפ) .. האם יש דבר כזה ..

תודה רבה לכם ...

פורסם

היי.

הייחודיות שבוולבו היא האצילות.

לוולבו יש קווים נקיים ומיותר לקשקש אותה בגימיקים.

אפשר לשים מגנזיום שיהיו נקיים ומבריקים,לדאוג שהסלון יהיה מושלם ושהכל יעבוד,לעשות לאוטו ווקס,למרוח את הטמבונים בסיליקון כדי שיקבלו ברק.

ל- 940 יהיה יפה מאד להרכיב וילונות בחלונות מאחור.

בכל אופן דבר איתי אם אתה צריך עזרה בנוגע למה שקשור לוולבו.

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

רפי לין - דעתי לגבי החנות הנ"ל

"קארשופס" שברח' יוחנן הסנדלר 12 א.ת כפר-סבא,

חנות חובבנית ולא מקצועית! ! !

מומלץ להתרחק + מחירים בשמיים!

כבר נכוויתי מהם, אומנם זה היה בקטן אבל למדתי את הלקח.

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

אם כבר מדברים על וולבו

אני צריך לשפר את האלטרנטור של הרכב בוולבו S40. הקיים מספק 80A ואני צריך יותר חזק בגלל מע' סאונד.

האם ניתן להרכיב אלט' של S70 או דומה?

פורסם

לפי דעתי:

חישוקי סגסוגת קלה, צמיגים טובים כדוגמת DUNLOP SP9000,פילטר פתוח, שיפור מערכת ההצתה ע"י מגבר הצתה MSD (צריך לברר דרך האתר מה הכי מתאים לרכב שלך http://www.msdignition.com/ יש להם פורום שהיצרן עונה על כל שאלה) + פלאגים + סט חוטי הצתה איכותיים .

מעבר לזה מבחינת חיצוניות, כל דבר רק ייגרע היות והרכב משדר אצילות כמו שאמר קודמי, ספוילרים ושטויות רק ייכערו את הרכב.

שוב, זו רק דעתי.

פורסם
חישוקי סגסוגת קלה (תמיד פתיחה טובה), צמיגים טובים כדוגמת DUNLOP SP9000 (גם ההמשך טוב, השיפור הראשון לבצע ברכב לדעתי), פילטר פתוח (צליל יניקה אכן נחמד, שיפור תגובת הדוושה כיפי), שיפור מערכת ההצתה ע"י מגבר הצתה MSD (צריך לברר דרך האתר מה הכי מתאים לרכב שלך www.msd.com יש להם פורום שהיצרן עונה על כל שאלה) + פלאגים + סט חוטי הצתה איכותיים (איבדת אותי לגמרי כאן... שיפור מערכת ההצתה ברכב עם מנוע סטנדרטי לגמרי משולה לחציית האוקיינוס בשחיה... גם אם אתה שוחה ממש מהר זה עדיין לא עושה כלום למרחק... מיותר לגמרי, בזבוז כסף מושלם) .
תוים.

מוטי

פורסם

צביעת הרכב גם אופציה לא רעה...:wink:

יפה מאין כמותה...

אורן

volvo_01.jpg

volvo_02.jpg

volvo_04.jpg

volvo_06.jpg

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011