Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי לנסר שנת 91 ויש לי בעיה בהגבהות הקיימות שקניתי.

ההגבהות עכשיו הן מפלסטיק והן אפילו לא אוטמות את הרמקול כמו שצריך.

עכשיו אני רוצה להכין הגבהות לבד וכאן אני צריך את עזרתכם,אני אשתמש בעץ.

ואני יודע לעבוד עם ג'קסון אך הייתי רוצה להתיעץ ממה להתחיל ואיך לעשות כי לחלק מהאנשים יש פה ניסיון רב בתחום וגם יצירתיות רבה

תודה מראש

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אתה יכול לעשות מסנדוויץ של בערך 2 ס"מ עובי. מגבהים בערך 5/8 " ואז זה יתאים בול .

גם לי היה פעם היה לנסר 91 והיתה אותה בעיה...

בקיצור קניתי מגבהים של 6/9 אינץ מפלסטיק והם התאימו בול!

יש לי אותם עדיין שוכבים בבית צוברים אבק.

קח אותם חינם .. אני לא צריך אותם.

אני מאזור הדרום. צור קשר בה"פ.

פורסם

תקח חתיכת פלטת עץ MDF 16מ"מ או שדק יותר,תקח את ההגבהה מפלסטיק תניח על הפלטת עץ ובעזרתה תצייר על הפלטת עץ את הצורה של ההגבהה ואז תחתוך והנה לך הגבהה מעץ.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

תודה מיצובישי רולז איחולי על הבניה המהממת שעשית לרכבך, באמת נהנתי לראות את התמונות שלך.

כבר חבתי בידיוק על אותה הדרך לעשות זאת.

אבל חייב MDF?

אם אני אמצא פלטה אחרת? זה יתאים גם?

ומחר אני אראה מה אני עושה עם זה כי יש בחור מאוד נדיב בפורום שיביא לי הגבהות שהיו לו בלנסר האמת הם לא מעץ הן מפלסקיט אבל שלי על הפנים ככה שאולי זה יהיה מספיק טוב בשבילי.

תודה.

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

תודה!

עדיפות ל MDF או עץ מלא,רק לא סיבית כי הוא מתפרק.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

שאלה נוספת:

האם אני יכול להשיג MDF מבלי לקנות?

הכוונה איפה ניתן למצוא עץ מסג זה ולמה משתמשים איתו חוץ מתיבות והגבהות?

פורסם

תודה, מה אני פשוט אשאל אם י שאריות MDF או שאני צריך לחפש באיזור הנגריה איפה שזורקים הכל?

פורסם

no problem accent i'l tell you when il go

tnx for helping me out and c what wood do you have

פורסם

ותודה לBARBARS על ההגבהות זה יהיה תחליף טוב לשלי בינתיים

פורסם

יש לי רעיון בשבילך...

תבדוק אולי יש לך או לחברים שלך רמקולים של מערכות סטריאו לבית שהם לא צריכים ופשוט תפרק לאט את הרמקולים ואת הפאנל הקידמי ואז יש לך כבר חצי עבודה....

בקשר ליופי של הקופסא,פשוט תקנה בד כזה איך שאתה רוצה ותחתוך אותו לפי המידות וזהו אחי....

אני עשיתי את זה זה מזמן יצא לי מוצלך....

Head Unit:Pioneer 6950ib

Amplifier:pulse audio-ba2900

Component:morel tempo+mt22+mx22.2

Sub:JL 12W1 back:pioneer 350w

פורסם

או קיי תודה אבל הפנל זה בדרך כלל לרמקולים עגולים ואני צריך 6*9 ככה שאני אעשה כבר חדשים עם ACCENT מהפורום

• תוכן חדש...