Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר "יום מסלול"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לכל המפנטזים על ספורט מוטורי עממי, השתתפות במרוצים עם הרכב שלכם וימי מסלול במחיר שווה לכל נפש בישראל, אמרתי בעבר כמה פעמים שלא כדאי להתלהב מוקדם מידי. עכשיו מצאתי במקרה טבלת "ימי מסלול ל-2006" באתר easytrack הבריטי.

שימו לב למחירים (בפאונדים!):

http://www.easytrack.co.uk/members/listmem2.asp?TyreMakeInc=Yes&txtTyreMake=yoko&i=1

רק כדי לקבל קנה מידה מציאותי.

נ.ב

שימו לב למשתתפים, אלו לא עשירים בעלי אקזוטיות, יש שם וולבו ישנות, 106 ראלי 1300, 205 GTI וכו'...

שבת שלום!

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אוקיי, ומה הקשר בין המחיר באנגליה למחירים בישראל ?

אתה יודע מה המשכורת הממוצעת באנגליה ?

אתה יודע כמה משלמים שם לחברות הביטוח ?

אתה יודע כמה מסלולים עוד ישנם ?

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

ימי מסלול הם גירוד המעטפת מבחינת עלויות.

ביום מסלול אתה מגיע עם הרכב הפרטי שלך, מקבל בערך שעתיים או קצת יותר של זמן מסלול (זה יותר קשה ממה שזה נשמע, גם לנהג וגם לרכב) וחוזר בנסיעה הביתה שמח וטוב לב.

עלויות של יום מסלול כאן הן כדלקמן -

• הרשמה להשתתפות ביום המסלול -$140 למסלול הזול ביותר, בערך $350 למסלול יקר. הממוצע עומד על בערך $200.
  • דלק - יום שבו נוסעים עם הדוושה הימנית מודבקת לרצפה רוב הזמן לוקח הרבה דלק, מכוניות אטמוספריות בד"כ גומרות 3/4 טנק נורמלי, מוגדשות יישרפו טנק שלם ואפילו יותר.. לא לשכוח גם דלק למסלול ובחזרה.
  • צמיגים - צמיגים הם איבזור מתכלה, האפקט על המסלול מואץ מאוד. סט צמיגים נורמליים יחזיק מעמד בערך 10 ימים על מסלול עם רכב קל למדי וככל שמשקל הרכב עולה חיי הצמיג ייתקצרו... אני מוכן להעריך כי יום מסלול אחד שווה לבערך חודשיים-שלושה של שימוש כביש נורמלי.
  • בלמים - בדיוק כמו הצמיגים. רכב קל אוכל פחות רפידות ודיסקים, רכב כבד לועס אותם בקצב יותר מהיר. מי שיינהג על מסלול ויקבל כבר ניסיון אחרי כמה ימים יירצה לשדרג את הרפידות לרפידות מירוץ, מה שכמובן יכריח אותו להחליף רפידות לפני ואחרי ימי מסלול (לא נוסעים עם רפידות מירוץ על כביש ציבורי) וכמובן ייקצר את חיי הדיסקים בזריזות מפתיעה.
  • הדרכה - מתחילים ייזדקקו לשירותי מדריך. זה עולה כסף. נא להכין עוד מינימום של $30-40 ליום.

יש עוד הוצאות קטנות כמו דמי כניסה למסלול ודברים מסוג זה, אבל אתם קולטים את הרעיון.

וזה עוד לפני שאנחנו מתפתחים לכיוון של איבזור מיגון ובטיחות שאתם תרצו לשדרג באיזשהו שלב, זה יבוא לבד עם המהירות, כמובן שיגיעו גם ימיו של סט גלגלים נוסף עם צמיגי מירוץ, מה שמייקר את העסק..

הקטע הוא שככל שנכנסים לזה יותר ההוצאות רק עולות, אין כזו רגיעה שבה הגעתם למנוחה ולנחלה ופה ההוצאות עומדות בעינן.

מוטי

פורסם

מצטרף לשאלה של דניאל...

וגם, קודם שיקימו מסלול אחד לפחות ואח"כ אפשר לבכות על המחירים (עם ישראל תמיד יבכה על משהו)...

Veni Vidi Vici

פורסם
אוקיי, ומה הקשר בין המחיר באנגליה למחירים בישראל ?

אתה יודע מה המשכורת הממוצעת באנגליה ?

אתה יודע כמה משלמים שם לחברות הביטוח ?

אתה יודע כמה מסלולים עוד ישנם ?

לא צריך קשר, צריך רק הבנת הנקרא. הבאתי דוגמא לא יקרה בכוונה, למצוא ביוקר לא חוכמה.

קרא את התגובה של מוטי ותראה שהמצב דומה בכל מקום.

ובמקרה אני יודע כמה מסלולים עוד יש שם - מספיק מסלולים בשביל שתיהיה תחרות מאוד רצינית על המחיר. המסקנה היא שבארץ המסלולים היחידים (אם, בכלל וכאשר) שיהיו ירשו לעצמם לקרוע לנו את התחת.

אין לי בעיה עם זה, אני רק רוצה להבהיר את הנקודה שלי. מאז מעבר חוק הספורט המוטורי אני רואה הרבה אנשים שחיים על משכורות נמוכות ומפנטזים על השתתפות במרוצים וכל מה שציינתי בהודעת הפתיחה.

אם הייתי כותב "תתעוררו" ה היה יותר ברור ?

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
לא צריך קשר, צריך רק הבנת הנקרא. הבאתי דוגמא לא יקרה בכוונה, למצוא ביוקר לא חוכמה.

קרא את התגובה של מוטי ותראה שהמצב דומה בכל מקום.

ובמקרה אני יודע כמה מסלולים עוד יש שם - מספיק מסלולים בשביל שתיהיה תחרות מאוד רצינית על המחיר. המסקנה היא שבארץ המסלולים היחידים (אם, בכלל וכאשר) שיהיו ירשו לעצמם לקרוע לנו את התחת.

אין לי בעיה עם זה, אני רק רוצה להבהיר את הנקודה שלי. מאז מעבר חוק הספורט המוטורי אני רואה הרבה אנשים שחיים על משכורות נמוכות ומפנטזים על השתתפות במרוצים וכל מה שציינתי בהודעת הפתיחה.

אם הייתי כותב "תתעוררו" ה היה יותר ברור ?

אם היית כותב אלו המחירים באנגליה - זה היה יותר ברור.

נכון, ירשו לעצמם לקרוע לנו את התחת, אבל 150 פאונד באנגליה זה ממש לא נחשב לקריעת תחת, כאן כפול 8 זה כן. אבל יחס השקל ליש"ט לא משקף שום דבר. זה קודם כל.

שנית, אל תרתום את העגלה לפני הסוסים, יכול להיות שמספר חובבי המוטוריקה שיכולים להרשות לעצמם יום נסיעה לתיזי נקבי + 1300 שקל של הוצאות מסתכם ב3 אנשים, אני מניח שאיש עסקים שהרוויח את ה15 מיליון שקל שהוא ישקיע, לא כזה טיפש כמו שאתם עושים אותו והוא חשב על כל האופציות האלו.

מבחינתי אם יום כזה יסתכם ב400 - 600 שקל כולל הכל, אני אעשה את זה פעם בתקופה. ואני לא גיאדמק.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

מניסיון- רבים "מקנאים" בך שאתה מגיע עם אוטו מושכר :wink: .

באפשרותי לתת דוגמא מיני רבים.

כן(שוב) ה"רינג" זה הכי טרי אצלי שם ביקרתי לאחרונה.

15 יורו להקפה

מסלול מ-ד-ה-י-ם בן 20 + ק"מ. לידיעה :מסלול המרוצים הגדול בעולם!!!!

לאחר כל הקפה אתה יורד מהמסלול- רוכש עוד כרטיס להקפה

אם בא לך- מומלץ לרכוש מראש כרטיס ל-6 הקפות(מה שעשיתי).

מכניס את הכרטיס לחריץ(כמו יציאה מחניון),השער לגן -עדן נפתח

והדוושה הימנית נמחצת לריצפה.

אף אחד לא שואל אותך אם יש לך רישיון-מי אתה מה אתה.

שלם ועלה למסלול- הכל מושתת על אמון (משהו שאיננו מוכר בישראל)

ש -" מה אתה רוצה :?:

ת- אני רוצה כזה... מה אומרים הרופאים זה עוד יגדל :?: "

(מתוך מציצים)

אז אני רוצה מסלול כמו הרינג בישראל.

הא כן- תקחו איתכם בקבוק מים קרים- תזדקקו לזה אחרי מיאוץ האדרנלין.

ואיזה משהו מתוק כמו שוקולד -או תרכשו גלידה במסעדה הצמודה.

ותנו לאוטו טיפה לנוח/להתקרר.

במונזה (איטליה)- עליה למסלול עם הרכב = 30 יורו.

מוטי- לא חושב שלכולם יש כ"כ הרבה כסף = כמה אלפים להשקיע בשבוע על המסלול.

אולי פעם או פעמיים בחודש- וזה להקפה או 2.

רק אולי כמה אנשים בעלי אמצעים באמת- "יחגגו" על ימי מסלול.

אחרים יבלו במסלול מינימום -פעם בחודש. או אולי פעם בחצי שנה.

אני בכל מקרה יעדיף להיות "בטוח" תרתי משמע- ולבקר שוב בקרוב

בנורבורגרינג.

אילן פ ייביש - turbo

פורסם
אני צופה שאם וכאשר ימי מסלול ברכב פרטי יהיו חוקיים - כי הם עדיין לא חוקיים, עלות של יום כזה תהיה בערך 1500 ש"ח לאדם (משוקלל).

מוטי

מוטי אז לפי מה שאתה אומר (ואני מאמין למה שאתה אומר) אז בדיוק כמו במקרה של מכוניות ספורט חדשות בארצנו ככה גם ימי מסלול יהו מתחת להישג יד של המון אנשים במדינה הזאת.

וזה עצוב מאוד

יוגב

פורסם

יוגב -

ספורט מוטורי אף פעם לא היה דבר זול.

יש לו כל מיני וריאציות שהן אכן זולות יותר כמו ג'ימקאנה או מירוצי דראג שבסה"כ דורשים מינימום הכנה, אבל אם רצונך במסלול מירוצים בגודל מלא תצטרך להכין את הארנק.. ואילן עוד מפנטז על הרינג שהוא מסלול מירוצים (לשעבר, כמו שציין דניאל נכונה) בן 20~ ק"מ להקפה.

אנשים מצליחים לשלם 900 ש"ח ליום מסביב למגרש הקטן של "מסלולים"... יהיה מי שיצליח לשלם עוד כמה מאות שקלים בשביל יום שלם על מסלול אמיתי.

זול זה לא, בר השגה זה כן.

אל תבוא כל יום, תכנן על פעם בחודש-חודשיים.

מוטי

פורסם

או שתעבוד שם ואז תכנס חינם ;)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...