Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי, התחלתי בשיפוץ הפנים של הטיגרה שלי.

אני מחפש הגה מקורי שלה, עכשיו למזלי או לא כ"כ, הטיגרה היא בעצם קורסה, אז ההגה זהה.

אני מחפש הגה מכיון ששלי שחוק, עם כל מיני קרעים.

עכשיו השאלה היא, איזה פירוקיות יש בחיפה ובסביבה שאני אוכל לבדוק אותם אם יש להם.

ועד שאלה: בקשר לכרית אויר, מה עושים כאשר אני מוצא את ההגה החדש, ונאמר לא יהיה כרית אויר בנמצא, ויש את שלי, אפשר להתקין על ההגה החדש?

ואם יש, איך בודקים אם הוא תקין או לא, אם זה ניתן בכלל.

תודה רבה לעוזרים.

יונתן

פורסם

אני מניח שאתה מתכוון לגלגל הגה .

אין בעייה להעביר את כרית האויר במידה והיא מתאימה.

המצלצה חמה / אזהרה חמורה:

אין להתעסק בכריות אויר ללא מיומנות, ידע וציוד יעודי לנושא (אפילו לא לפרק מגלגל ההגה). מדובר במטען חומר נפץ שעלול לפצוע קשה ואף להרוג, בידיים לא מיומנות!

פורסם

לא עדיף ללכת לרפד ולסדר את ההגה או להיות יצרתי ולשפצר אותו?

כאב ראש החיפוש, ההחלפה, הבעיתיות של הכרית אויר שסביר להניח שנפתחה כבר (תאונה??)

לדעתי אתה מנסה לנסוע לאילת דרך קרית שמונה.

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

הרכב לא עבר תאונה מעולם וכרית האוויר לא נפתחה, פשוט ההגה משופשף ויש שריטות די עמוקות, לא אמורה להיות בעיה למצוא כזה הגה, הרי יש הרבה קורסות, ומה רפד רכב כבר יכול לעשות להגה משופשף?

פורסם
הרכב לא עבר תאונה מעולם וכרית האוויר לא נפתחה, פשוט ההגה משופשף ויש שריטות די עמוקות, לא אמורה להיות בעיה למצוא כזה הגה, הרי יש הרבה קורסות, ומה רפד רכב כבר יכול לעשות להגה משופשף?

אני רואה שאתה לא קורא עד הסוף! התכוונתי להגה שאתה מחפש מפירוקיה!

רכב מפירוקיה זה רכב שעבר בדרכ תאונה :idea:

אפשר להיות יצירתי ולמלא את ההגה או לשפצר או לעטוף אותו יפה, בסקאי/עור.

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

לא עולה לי פירוקיה בחיפה שיש בה טיגרה, אבל ראיתי אחת זהובה במג'דל.

כמו כן, יש לי מספר של בעל פירוקיה בנצרת, שיכול להשיג הכל להכל. אנסה לחפש את המספר.

חפש באיביי, לפעמים יש הגאים חדשים במחירים מצחיקים.

משכנתא זה קל

פורסם

בנשר לכיוון הצק פוסט ליד סוכנות טויוטה

לידה יש פרוקייה ענקית

מה זה מחיר הוגן בפרוקיה?

תתמקח

אם לא אז מתחת לגשר של חוצות המפרץ לכיוון עכו יש עוד פרוקייה

פורסם

שלום לך אם אתה מחפש באמת מישהו טוב וזול יש לי מישהו בכפר יסיף אחלה בחור ומחירים שלא תימצא באף מקום מינסיון הייתה לי פעם רנו קליאו ומצאתי אצלו הכול ויותר זול מכולם בטוח יותר מאיזור חיפה קוראים לו מיכאל הוא נימצא אחריי כפר יסיף אתה פונה שמאלה בדרך עפר כזאת......

פורסם

יש לך את הטלפון שלו בבקשה?

שלום לך אם אתה מחפש באמת מישהו טוב וזול יש לי מישהו בכפר יסיף אחלה בחור ומחירים שלא תימצא באף מקום מינסיון הייתה לי פעם רנו קליאו ומצאתי אצלו הכול ויותר זול מכולם בטוח יותר מאיזור חיפה קוראים לו מיכאל הוא נימצא אחריי כפר יסיף אתה פונה שמאלה בדרך עפר כזאת......
פורסם

תודה לכולם, אני אפנה אליהם ואבדוק.

יונתן-צודק טעות שלי ;).

תמשיכו להזרים פירוקיות, כמה שיותר, הרי זה משובח.

ד"א- מאיביי לפעמים יש מציאות, לא יעשו בעיות עם הגה במכס?

• תוכן חדש...