Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידוע לי שהנושא נדון כאן בעבר פעמים רבות, אך היות ותשובה חד משמעית אינה בנמצא, ולפיכך אשמח לקבל תשובה ואו תגובה מבעלי נסיוןבנושא, הרכב הינו פיג'ו 307 1600 סמ"ק שנת יצור 2002. 135000 ק"מ, מומלץ או לא ? להתיחסותכם אודה .

פורסם
האם קיימת סיבה מסויימת, שבעקבותיה הגעת למסקנה כי יש לבצע פלאשינג למנוע?

אפי.

שאלה מצויינת, שנשאלת על ידי מכונאי מנוסה, מתומצתת ומכילה בתוכה , את השאלה, העיקרית... למה??

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

ע"מ להביא לשפור בבצועי המנוע, ולהסיר את המשקעים ובעיקר עקב מעבר לשמן סינטטי מלא, ולשאלת השאלות האם הניקוי עלול לגרום לנזק ? כן או לא ?

פורסם

אתם רואים תשובה אולי. זה לא התשובה שאנחנו מחפשים. ידוע כי החלפת שמן כל תקופה מסויימת טוב ואפילו חובה לבצע. אני רוצה לבצע פלשינג למנוע כדי גם לעבור לשמן סינטטי מלא וגם להוריד משקעים

הדבר היחידי שאני פוחד הוא לעשות יותר נזק מאשר טוב למנוע!!

צונזר.... :?

פורסם

אז אם מצב המנוע טוב ואין שום בעיות אל תעשה! פשוט תחליף לסינטטי מלא בטיפול הקרוב שלך ובמקום להחליף שוב אחרי 10K או 15K או כל תקופה שאתה נוהג להחליף (וגם על תכיפות החלפת השמנים אפשר לפתוח פה דיון ענק)

תחליף אחרי 2K 3K שוב כולל פילטר שמן בטיפול הראשון שלאחר ההחלפה וזהו.

• תוכן חדש...