רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,621 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
התחלתי לחצות את הכביש ומכונית יצאה מחניה. הנהג הסתכל שמאלה בעוד אני עומד מימינו והתחיל בנסיעה שלבסוף הסתיימה על כף הרגל שלי. הכל נעשה בתמימות והבחור היה מאוד נחמד. נשברו לי כמה עצמות בכף הרגל.. אושפזתי. גמלים קיבלתי בשפע. השאלה אם אני זכאי לפיצוי? ואיך זה הולך, תודה. אדם.
הודעה אחרונה מאת almog, -
-
פחות צרפתייה בפורום. 1 2
מאת ~TB~-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 3 אלף צפיות
אז זהו...מכרתי את הסקסו דיזל. אחלה צרפתייה, לא? או שבעצם....זהו זה. נמכרה הראלי. לפני שנה ו 7 חודשים היא נקנתה. אז היו לה 71K, לא הרבה. יד 3 והיא בכלל לא הייתה למכירה. אחי לחץ עליה, והצליח לגרום לה למכור למרות שהאוטו היה אצלה משהו כמו 5 חודשים בלבד. האוטו הזה תענוג. כשיודעים לנהוג ולהשתמש בו - תענוג. אני זוכר בהתחלה כשקיבלתי את האוטו לא ידעתי לנהוג. זה האוטו הראשון שלי אחרי הכל. אז ממה התלהבתי? מהמנוע כמובן. מה יותר קל מללחוץ עד הסוף גז, ולהתלהב מהאוטו? כיום, הדבר שאני הכי פחות מתלהב ממנו זה המנוע. לא כי המנוע שלי היה במצב לא טוב או משהו, ליהפך, הוא היה, ועדיין, במצב מעולה. אבל כשמגלים את היתרונות האחרים שלו, המנוע זה יתרון פחות גדול. תמיד א…
הודעה אחרונה מאת 20VT, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 63 תגובות
- 7.1 אלף צפיות
שאלה שהרהרתי בה בזמן האחרון- אף אחד לא נהג מושלם. כולנו חוטאים ועוברים עבירות מסוימות- כאלו שעלולות סך הכל לגרום לדו"ח לא צודק (לדוגמא קצת מוגזמת- נסיעה בנתיב שמאלי לא למטרת עקיפה\פנייה שמאלה) וכאלו שעלולות לגרום אף למוות. יש אנשים שאין להם גבולות (פוזה\בטחון עצמי מוגזם) וזה דבר שגורם לתאונות רבות ומיותרות לחלוטין. השאלה שלי היא- איפה הגבול שלכם? מה אתם מרשים לעצמכם ומה לא? אי אפשר לכתוב פה, כמובן, מה דעתכם על כל חוק וחוק, אז תנסו לענות בכלליות. לגבי הגבולות שלי- מהירות סבירה יחסית לדרך. לעיתים קרובות מתעלם מהשילוט אם לדעתי הדרך מתאימה למהירות גבוהה יותר. לעולם לא מתעלם לחלוטין, אבל בהחלט מרשה לעצמי קצת יותר אם אני בטוח שזה אפשרי. הגבול- אני לעולם לא עובר את …
הודעה אחרונה מאת shachar_bd, -
-
-
- אחראי פורום
- 40 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
ממש מפחיד! התאונה התרחשה בפורטוגל. וכן, זו A3 (לא קוואטרו). התמונות נלקחו מ-audiworld.
הודעה אחרונה מאת חן, -
-
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מישהו יודע מה קורה במקרה שמצלמה תופסת מכונית בעלת לוחית זיהוי זרה? לא כזו שהונפקה בארץ (CC, CD וכדומה), אלא פשוט, נניח, מכונית של תיירים? טורחים למצוא את התייר הפושע, או שקורעים את התמונה במקום?
הודעה אחרונה מאת wil, -
- 33 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
זוהי הזדמנות אחרונה להשתתף בתחרות נושאת הפרסים. ב-11.3.2004 התחרות נסגרת ולא ניתן יותר להעלות תמונות. לנוחותכם: הסבר על התחרות (בפורום הודעות חשובות) דיון על התחרות (המופיע גם בראש הפורום הכללי) עדכונים והבהרות בנוגע לתחרות בהצלחה!! רוני
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
- אחראי פורום
- 30 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
מייבאך, בנטלי או רולס-רויס?
הודעה אחרונה מאת מצמץ, -
-
- 17 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
למי שמכיר אותי, מה נשמע ילדודס?חזרתי! למי שלא כנראה שנגזר גורלכם... בשבעת החודשים האחרונים טיילתי ושהיתי באמריקות (הדרומית והצפונית) ולמדתי את החיים באותם ארצות לפרטי פרטים(פרו,בוליביה,צ'ילה,ארגנטינה,ברזיל,ארה"ב). כמובן שאתכם לא מעניינות בנות,מסיבות,או אוכל ביבשות המופלאות האלו נכון?ידעתי! בשלושת החודשים האחרונים שהיתי ועבדתי בניו-יורק וכך גם למדתי על הרגלי החיים והצריכה האמריקאים,אז נכון ניו-יורק לא משקפת את כלל ארה"ב אבל גם בניו-יורק יש איזון של עוני ועושר (מנהטן מול הארלם). כשמגיעים למוטוריקה האמריקאים מבינים איכות ומבינים סמל,ככל שזה נוגע לאחיזת כביש,תאוצות,תאוצות ביניים,יחסי העברה,צריכת דלק וכו' וברכבי שטח מרווח גחון,מיגון תחתון,מערכות שונות לתפעול ארבעת …
הודעה אחרונה מאת Herman, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
בצבע ירוק מטאלי... התאהב באוטו... בצדק... גם אני רוצה !! http://www.maserati.com/jsp/eventoByKey.jsp?menuKey=m18&category=/maserati/news&articleKey=apandya_news_22marzo04_coppola&ref_category=%2Fmaserati%2Fnews&ref_menuKey=m18&tipologia=&backToList=1&BV_SessionID=@@@@1531392170.1080253005@@@@&BV_EngineID=ccccadckmhfgeelcefeceegdgimdfmf.0
הודעה אחרונה מאת Maserati, -
-
- אחראי פורום
- 39 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
ההודעה הזו מיועדת בעיקר לאנשים שמעלים הודעות ונותנים או שואלים לטיפים כיצד להתחמק מדוחות וקנסים שונים לגבי כל מיני עבירות שביצעו. *הודעתך נערכה, הערות למנהלי האתר בה"פ בלבד* עקב תאונת דרכים לפני חודשיים אני עדיין יושב בבית רוב היום בנכות מירבית עקב מכונית שפגעה בי כשרכבתי על אופנוע בזמן נסיעה. מאז אני עובר פיזיותרפיה במרכז רפואי במרכז הארץ וכל יום אני פוגש אנשים שעברו תאונות דרכים כמוני עקב נהגים שביצעו עבירות פעוטות ולא פעוטות. היום פגשתי מישהי שלא יכולה לדבר או לזוז כבר שנה, ואמא שלה סיפרה לי שנהג לא הדליק אורות באמצע היום ופגע בבתה, העיף אותה למרחק 40 מטר ומאז היא לא השמיעה הגה. היא כרגע בת 16. התאונה שאני עברתי קרתה בגלל נהג שלא אותת(!!!!) ו…
הודעה אחרונה מאת 20VT, -
-
- 20 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
1.מ.ס.י בע"מ מיבאת לארצנו את..... 2.פורשה מיוצרת ב......(ארץ יצור) 3.מה נותן גל זיזים? 4.כיצד מודדים נפח מנוע?(ע"י איזה קני מידה?) 5.אוליסה שייכת לל.....(דגם של אוטו...) 6.DEUCE שייך ללללל.........וו......מה נפח מנועו? 7.אממ........999........זה מספר טלפון!? לא.....זה סוג של.....וזה שייך ל... 8.כאשר אומרים 4 פעימות למה מתכוונים? 9.טום קאר.....מהו? 10.האם יש ללמבורגיני ג'יפ?! אם כן מה שמו...
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
היום בשעה 13:00 בצהריים לערך בכביש 40 מכיוון דרום לצפון ( אחרי שדה התעופה) , החליט רכב משטרתי מסוג סקודה מספר רישוי 80413 להשתולל בכביש ללא כל סיבה נראית לעין זה התחיל לפני עם עקיפה על פס לבן תוך כדי סיכון הבאים ממול המשיך עם עמידה באמצע הצומת ברמזור אדום , עקיפות מהשוליים חתיכת נתיבים ללא איתות תוך כדי הבהלת נהגים, וכמובן הרבה "כמעטים" של תאונות. מי שנהג ברכב הזה צריך לתת את הדין ולהבין שבגלל שהוא לובש מדים לא כל דבר מותר לו.
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
-
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני קרוב למועד רכישת רכב ספורטיבי קטן. לאחר חיפושים ממושכים- אני ככל הנראה אקבל בתחילת אפריל ראלי דור ראשון. בניסיון המועט שצברתי בינתיים (כשנה) גיליתי שקו ישר פשוט לא עושה לי את זה אלא סיבובים ופיתולים גורמים לי ליותר הנאה (משהו כנראה דפוק אצלי אחרי הכל אני בן 18). השאלה שלי היא האם הראלי הזו היא מכונית סלחנית בקטע הזה או שצריך לדעת לנהוג אותה ממש טוב ולהכיר אותה ממש טוב לפני שיוצאים קצת לכייף איתה? קו"ח: הספקתי לעבור בינתיים קורס נהיגה מתקדמת באלתרנטיבי (בתודה לדני) וללא הספק הקורס הזה טרם רבות בראייה לאחור וכל הרגלי הנהיגה המוטעים מהעבר אכן נעלמו בזכות ההדרכה בקורס. ובאפריל נפתח קורס המשך שאני מתכוון להירשם. הקורס הבסיסי שעשיתי הוא מספיק טוב די לנהוג במכונ…
הודעה אחרונה מאת Ofer Dotan, -
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אאודי מחזירה כ-173 אלף רכבים שנמכרו בארה"ב עקב פוטנציאל לדליקות באזור לוח המכוונים 23.3.2004 רויטרס/TheMarker חטיבת אאודי של פולקסוואגן מחזירה כ-173 אלף רכבים שנמכרו בארה"ב עקב פוטנציאל לדליקות באזור לוח המכוונים, כך מסרו היום רשויות הבטיחות. בהודעה באתר האינטרנט של מנהל הבטיחות בדרכים הלאומי (NHTSA) נמסר כי הבעיה, הנגרמת כתוצאה מקצר חשמלי, נובעת מרכיב המפריע לחיווט של מתג האורות. NHTSA מסרה כי 172,866 רכבים יוחזרו כולל מדגמי אאודי A6, S6 ו-Allroad Quattros משנות הייצור 1998-2004. אאודי קיבלה 19 תלונות על דליקות ברכבים אך לא דווח על תאונות או נפגעים, עפ"י NHTSA. בהודעה נפרדת מסרה היום NHTSA כי יצרנית האופנועים הארלי-דיווידסון תחזיר אף היא 73,678 אופנ…
הודעה אחרונה מאת Discover, -
- 10 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
טוב אז ככה היום אני נוסע באיזה כביש מפותל וואלה כביש בנז*נה שאני מאוד אוהב (קצר כזה אבל טוב!) אז אני לוקח סיבובים בהדיקות כזה.... סיבוב ראשון הדוק משו פחדדד היה יפה... שליטה מלאה.... (כשאני עושה ת'כביש הזה אז פה ושם החלקות יפות כאלה זריקות תחת וכל זה משו בטעם טוב עם שליטה מלאה....) עכשיו אני בסיבוב ימינה.. האוטו במגבלות שלו אין האחיזה על סף הלא יודע מה אתה ממש רואה שהוא אשקרה הולך לזרוק לך ת'תחת ופשוט להתחרפן....... הסיבוב בסיומו.... מחזיר הגה.... ופתאום קרה לי הדבר הכיייייייי מפחידד בעולם.... האוטו איבד שליטה!!!!!!! לגמרי!!!!!!!!!!!!! וואי הוא התחיל להחליק מצד לצד....! (פשוט מאוד כמו זריקות תחת בקצב מצד לצד!!!) עכשיו אני רוצה להבין כמה דברים: 1. איך כא…
הודעה אחרונה מאת מצמץ, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
למה האירופאים כל כך אוהבים גרסאות סטיישנים למכוניות? בצרפת ראיתי גרסת סטיישן לגולף, המון A4 סטיישן, מרצדס, ב.מ.וו, ורבים וטובים אחרים. ולמה אנחנו לא רואים בארץ גרסאות כאלה? האם הן נחשבות יקרות יותר מהגרסאות הרגילות? אדם.
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
22.3.2004 עמירם כהן/TheMarker נמשכת מגמת ההתייקרות של הבנזין והסולר: מחיר הבנזין בתחנות הדלק בישראל צפוי להתייקר בסוף החודש בכ-3% או 14 אגורות לליטר, ומחיר הסולר יתייקר בכ-4% או 15 אגורות לליטר - כך מעלה ניתוח נתוני המסחר העדכניים במוצרי דלק בשווקי אגן הים התיכון שמופיעים בעתון היומי למחירי הדלק ("פלאט") המתפרסם בלונדון. ההתייקרות נובעת מעלייה קלה (1.5%) שנרשמה מתחילת החודש במחירי הנפט הגולמי בשווקי אגן הים התיכון. יש שני הסברים עיקריים לעלייה במחיר הבנזין: האחד - הצבירה העונתית של מלאי בנזין בידי סוחרי הדלק לקראת הגידול בביקוש בקיץ; השני - החשש מעליית מחירי הנפט הגולמי עקב הקשיים של תעשיית הנפט העירקית להגדיל את התפוקה. לדעת מקורות במשק הדלק, זו גם הסיבה לעלי…
-
-
- אחראי פורום
- 42 תגובות
- 7.4 אלף צפיות
איזו ממכוניות הפאר היפות הבאות אתם הייתם לוקחים (בכוונה לא הכנסתי את המאייבך ואת הסדרה 5 החדשה של BMW, וגם לא את ה-E של מרצדס). השתנה. אם אתם רוצים ואני יוכל לערוך את ההודעה אז אני אשמח לקבל רכבים נוספים שאתם מרגישים שחסרונה בולט פה. הפאטון- ב.מ.וו סדרה 7 החדשה- אודי A8- מרצדס S class- לקסוס LS430- וולבו S80 יגואר s-type פיג'ו 607 (יש לה פה בכלל מקום עם כל המדהימות למעלה????, לא משנה נשים אותה) טוב אני רואה שכן חסרות פה הסדרה 5 וה-E קלאס. אז אני יוסיף אותן... מרצדס E קלאס- ב.מ.וו סדרה 5- יגואר XJ- אדם.
הודעה אחרונה מאת פרטנר, -
-
- 6 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
בשיטוטי נקלעתי לאתר 'גלגלים'. הם מציעים למכירה ספרי הדרכה / לימוד (?) בעברית בכל מיני נושאי רכב, של שני הכותבים שציינתי בכותרת, במחירים שבין 50 ל-90 שקל (לא יקר, לדעתי). השאלה היא האם מישהו יודע משהו על איכות הספרים ? עדכניות ? אולי עדיף לדלג על העברית ולקנות משהו באנגלית (אין לי בעיה עם השפה אבל יותר יקר ומסובך להזמין) ? נ.ב: תוצאות חיפוש בפורום: אחת המלצה לקונית של רוני על בני אביעד בסיסי, אחת רשימה של הספרים המוצעים ללא חוות דעת. לא ממצה.
-
- אחראי פורום
- 29 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
לבעלי מכוניות ספורט לבית פולקסווגן (כל דורות ה-GTI, קוראדו, VR6, שירוקו ושאר מכוניות הספורט של פולקסווגן), בימים אלו אני מקבץ מספר מבעלי מכוניות ספורטיביות מסוג זה להקמת מועדון "פולקסווגן ספורט ישראל", כמקובל במדינות רבות בעולם, ובכך להיות המועדון הישראלי הראשון לספורטיביות של פולקסווגן. אלו מכם המעוניינים, השאירו כאן את פרטיכם, או שלחו אלי לדואר האלקטרוני - [email protected] ההקמה החלה עלי ידי לפני ימים ספורים וכבר מספר הנרשמים עולה מדי יום, אך תמיד אשמח לצרף חברים רציניים חדשים. תודה. קובי ליאני[/b]
הודעה אחרונה מאת הנסיך., -
-
- 5 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
חברות מ.מ.ס.י, איסתא ליינס, טלדור ואופיר טורס זכו במכרז של משרד התחבורה להנפקת רשיונות נהיגה בינלאומיים. חברת מ.מ.ס.י הציעה במכרז את המחיר הזול ביותר עבור הנפקת רשיון נהיגה בינלאומי - 13 שקל בלבד, לעומת 35 שקל כיום. איסתא ליינס תנפיק את הרשיון תמורת 20 שקל, ואילו טלדור מציעה את הרשיון תמורת 22 שקל. חברת הנסיעות אופיר טורס תנפיק את רשיון הנהיגה הבינלאומי תמורת 24 שקל. חברת טלדור זכתה, בנוסף לכך, במכרז להנפקת רשיונות נהיגה בינלאומיים גם בנמל התעופה בן גוריון לאחר שהציעה את ההצעה הזולה ביותר - 30 שקל. שר התחבורה, אביגדור ליברמן, מסר כי מתן ההיתר לזכיינים נוספים להנפיק רשיונות נהיגה בינלאומיים בוצע במסגרת מדיניות אגף הרישוי במשרד התחבורה, שמטרתה להוזיל…
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 1 תגובות
- 809 צפיות
מישהו אולי מכיר אתר מחירון רכב מעודכן וללא תשלום?
הודעה אחרונה מאת 20VT, -
מכמונת מהירות חדשה ? 1 2
מאת שמר-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 3 אלף צפיות
ביומיים האחרונים יצא לי לראות משהו חדש , מותקן על הונדה אקורד סמוייה כסופה. הרכב נצפה אתמול על כביש 1 , לכיוון מזרח , על גשר שעלבים. כמו כן היום על כביש עוקף רמלה , לכיוון צפון , לפני הפנייה ללוד/פ"ת. על הרכב מותקנות , על הגג , שתי אנטנות קטנות , דמויות פעמון , באורך של כ-10ס"מ כל אחת , ובקוטר של כ-5 ס"מ. שתיהן בצבע שחור. בפורום SPEEDTRAPS דובר על שמועה של KR חדש , המסוגל לנעול מהירות גם בתנועה , ולשני הכיוונים (קדימה ואחורה). האם מישהו ראה את האקורד הנ"ל או מתקון דומה ברכב אחר ? יש מושג על מה מדובר? תחום תדר עבודה ? טווח ? כל פרט אחר? אני אנסה לארגן את מספר הרישוי שלה בהיתקלות הבאה...
הודעה אחרונה מאת GOLF, -
-
-
- אחראי פורום
- 35 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
שלום לכולם. לבעלי יש בקרוב יום הולדת. הוא אוהב לנהוג ואוהב מכוניות. ואני אוהבת שהוא כזה כי גם אני כזו. הייתי רוצה לקנות לו משהו שאיכשהו קשור לנהיגה. ככה בסביבות האלף ש"ח... אשמח אם תוכלו לתת לי איזה שהוא רעיון... תודה מראש
הודעה אחרונה מאת הנסיך., -
-
-
- אחראי פורום
- 29 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
אני צריך לחדש את הביטוח לרכב אז החלטתי להקיש על ה 5 ואכן היגעתי לביטוח ישיר אחרי מסירת פרטים אני מקבל תשובה ש "אנחנו לא מבטחים את הרכב הזה" ...שהוא VR6 שאלתי למה ? ונעניתי כי זה משקוליי החברה... ביקשתי לרדת לפרטים ונאמר לי שיכול להיות שזה רכב שניגנב הרבה.. אז אמרתי שבטוח הונדות ניגנבות יותר ואותם הם כן מבטחים. אז נאמר לי שיכול להיות שזה דגם ספורטיב שנועד לפורענות וגם החלקים שלו יקרים. אז טענתי בפנייהם ש יש לרכב הזה מחליפים שלא יורדים מהמועדות לפורענות כגון V6 וגולף GTI שלמעשה החלקים שלהם יותר יקרים וגם בכללי אלו רכבים יותר חדישים. אז פשוט נאמר לי שאלו חוקי החברה ובינתיים אפשר לבטח V6 ו GTI עד שיוחלט אחרת. הא .. וגם אתם יודעים ש תישעה מילי…
הודעה אחרונה מאת דן-אברהם, -
-
אבד הרישיון רכב.
מאת ~TB~- 8 תגובות
- 2 אלף צפיות
אבד לי אתמול הרישיון רכב של הפיג'ו. מה עליי לעשות כדיי להוציא חדש? הבנתי שאני צריך לנסוע למשרד הרישוי (שפתוח עד השעה 1) ולהוציא חדש. הבעיה היא שהרכב הוא על שם אחי הגדול, ולאחי אין בדיוק זמן לנסוע לשם (צבא). יש דרך כלשהי שבעזרתה אני יוכל להוציא את הרשיון רכב מחדש? במידה ולא, מה אחי צריך לעשות כדיי להוציא רשיון רכב? פשוט לנסוע לשם ולבקש חדש? מה המחיר? תודה. בן.
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 8 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
מישהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא? הבנתי שמלמדים את זה בקורס לנהיגה מתקדמת. אני אישית מתקשה למצוא תנוחת ישיבה באיביזה שלי. עצות?
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 1 תגובות
- 772 צפיות
שלום רב, היום בדרכי למבחם בדיני חוזים נסעתי לי מכיוון צומת אלוף שדה לצ. הירדן (כיוון מערב), ירדתי מתחת לגשת בטרנטה שלי, מהכרותי עם הכביש ידעתי שפעם היו מציבים שם ניידת לצילום מהירות, אך בעקבות בדיקה של אחד ממגזני הרכב המובילים עולה כי הניידת מוצב שם באופן המסכן את הנוסעים בכביש, ואפילופנו למפקד תנועה איזורי שאמר שאכו אסור להציב שם ניידת, בכל אופן הניידת הוצבה ולמרות שהיה אור יום, הסתכלתי במראה הפנימית וראית את הפלאש הידוע לשימצה, כמובן שאחרי היו עוד כמה פלאשים, הרי בנינו, מי נוסע שם 50? בכל אופן אני נסעתי 80 לערך, השאלות הן: האם יש עילה לביטול הדו"ח עקב כך השמטרה ובראשה מנהל האגף יודע שהצבת הניידת בנק' זו אינה "חוקית"? אם כן, איך אני יכול לקבל תגובה כזמו מהמשטרה מחו…
הודעה אחרונה מאת רועי צוקרמן, -
- 24 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
טוב,לא ידעתי לאן להכניס את הנושא הזה,אבל לא מצאתי לינק אחר מתאים יותר. ביום שישי האחרון תפסה אותי המשטרה על מהירות מופרזת [128 שהופחת ל-123 במקום 70 קמ"ש],קיבלתי שלילה מנהלתית לחודש. עכשיו, מד הלייזר הורה על מהירות של 128 קמ"ש שכאמור הופחת ל 123 קמ"ש בגלל בית המשפט שקבע להוריד ב-5 קמ"ש כל תפיסה של ממל"ז,והשוטר הראה לי שהוא תפס אותי ממרחק של 181 מטר. אני לאחר חישוב קל,הגעתי למסקנה שבמהירות שהשוטר תפס אותי עברתי 35 מטר לשנייה [128] או 34 מטר ב123 קמ"ש,לאחר עוד חישוב קטנטן הגעתי למסקנה שאת המרחק של 181 מטר אפשר לעשות בקצת יותר מ-5 שניות,תיארתי לעצמי את המצב הבא,ברגע שהשוטר קלט [והוא היה לבד,לא היה איתו שוטר נוסף] שאני על מהירות מופרזת,הוא עזב את הממל"ז וקפץ לכביש בכדי לעצו…
הודעה אחרונה מאת gmb, -
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היום בדרך חזרה מבית הספר ראיתי פז'ו 106 לבנה עם הדבקות S16 בצבע אדום בצדדים.. קיים דגם 106 S16 ? זה לא בלעדי ל306? תודה
הודעה אחרונה מאת a.c,
-
מי מחובר 39 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 403 אורחים (הצג רשימה מלאה)