Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשיטוטי נקלעתי לאתר 'גלגלים'.

הם מציעים למכירה ספרי הדרכה / לימוד (?) בעברית בכל מיני נושאי רכב, של שני הכותבים שציינתי בכותרת, במחירים שבין 50 ל-90 שקל (לא יקר, לדעתי).

השאלה היא האם מישהו יודע משהו על איכות הספרים ? עדכניות ?

אולי עדיף לדלג על העברית ולקנות משהו באנגלית (אין לי בעיה עם השפה אבל יותר יקר ומסובך להזמין) ?

נ.ב: תוצאות חיפוש בפורום: אחת המלצה לקונית של רוני על בני אביעד בסיסי, אחת רשימה של הספרים המוצעים ללא חוות דעת. לא ממצה.

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם

המלצה לקונית? :p מה רצית?

אתה יודע מה, אם תרצה, אני אלווה לך את שני הספרים שלו שיש אצלי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לקוני =

מחפש ספר הסברים על מנועי רכב. אם מישהו יכול להמליץ על משהו אז בבקשה דברו... תודה.
המנוע ומערכותיו' date=' חלק א' וב'. מאת בני אביעד. בהוצאת בית הספר הארצי לתחבורה, משרד ראשי רח' יגאל אלון 30 ת"א 67726.[/quote']

רציתי קצת תארים בנוסף לשמות עצם. למשל "מעניין", "טוב", "ממצה", "עדכני", "כתוב היטב", "שימושי", "למתחילים", "למתקדמים" ...

אני אשמח לעיין בספרים שיש אצלך, תודה, ברשותך אני אצור קשר בפרטי. דווקא אני מתעניין פחות בספרים על המנוע ויותר במערכות אחרות.

עוד מישהו מכיר את הספרים האמורים ?

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם

אני מכיר את מערכות ההיגוי ומערכות הבלימה , ספרים מענינים למדי , הסברים פרופר תיאורתים ודי מובנים. לא הכי חדשים אבל מעודכנים בצורה סבירה ... די קצרים.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אוקיי, אוקיי.

לא לקוני =

ברשותי שני ספרים של בני אביעד שנכתבו עוד כשלטלפונים היו 6 ספרות. (ניתן להתקשר לבית הספר הארצי לתחבורה בשביל להזמין - 03301668 או 03300463 :wink: )

הספרים מפרטים את עקרונות הפעולה של המנוע, מנגנון הארכובה, השסתומים ומערכת הקירור. את מערכת השימון, מערכת הדלק, הפליטה, הצתה ואלקטרוניקה, בדיקות ואיבחון תקלות, שיפוץ מנוע וכן נספחים על ייצור מנועים, שיפור מנועים ואלקטרוניקה. הכל בפירוט רב למדי. בשני הספרים יחד קרוב ל-300 עמודים.

הספרים נקראים: המנוע ומערכותיו חלק א' ו-ב', בהוצאת בית הספר הארצי לתחבורה.

עוד שאלות? (כן, אני קראתי חלקים מהספרים, לא הבנתי כלום :wink: )

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...