Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תראו כל הקטע הזה זה בכלל לא מצחיק פה אני בכל אופן לקחתי את זה בהלם מוחלט :shock:

בחיים לא ראיתי דבר כזה מחריד יש לי רק שני מילים לסכם את התאונה הזאת

אלוהים ישמור :shock:

בוא נגזים... בוא לרגע נהיה אטומים ונגיד אני לא מכיר את מי שנהרג זה אפילו לא בישראל ואני לא יודע מה הנסיבות לתאונה... לא צריך לקחת ללב... :cry:

לא צריך לקחת ללב, אבל נראה לי קצת מיותר לצחוק על כזאת תאונה

התמונה של הדלת מרוחה על העץ נותנת תמונה, פחות או יותר, של מה שקרה שם

מזעזע :|

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עד לפני מספר שנים עסקתי בתור בוחן תאונות דרכים, וכמו שאתם וודאי יכולים לדמיין לעצמכם, בתפקיד שכזה רואים המון מראות לא נעימים.

וספציפית למקרה הזה, זה לא מספיק על סמך התמונות של המכונית לקבוע מה אירע שם. אם היה ניתן לראות את הסימנים שנשארו על הכביש כדוגמת סימני הצמיגים, היינו יכולים להיות יותר חכמים.

לפי מצב הרכב לא צריך להיות חכם גדול כדי להבין שהוא ספג חבטה אחת או יותר חזרות מאוד, ובייחוד ברמה כזו שיכלה לחצות את הרכב לשניים. אולם שימו לב שהדופן השמאלית של הרכב וחלקו האחורי כמעט שלא ניזוקו ביחס לדופן הימנית והחזית. באחת התמונות גם נראה הגג מחובר עדיין לחלקו האחורי של הרכב והוא אינו מקופל באופן חריג, כך שיתכן שהוא לא נוסר על ידי כוחות ההצלה.

בשורה תחתונה, התמונות של הרכב אומרות המון, אבל לא הכל.

פורסם
ושימו לב כאן. מחוג המהירות נמצא מעל 100 קמ"ש!

זה 100 בפגיעה... בוא נחשוב על כמה הוא היה לפני הפגיעה...... 200 ?

המשך יום נעים!

פורסם

איזה פחד.

גורם לך לחשוב פעמיים לפני שאתה לוחץ על הגז.

יכול להיות שאיזה אמפרזה גזרה אותו???

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם
בטוח שזו נהגת :lol:

ממש לא בטוח. יש מספיק גברים אדיוטים בעולם.

תפסיקו עם השובינסטיות הזו.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

נראה לי שהוא סתם החליק על 40 קמ"ש ושפשף את הטמבון בעץ.

אחר כך, כשעצר בצד, עבר שם טרקטור ענקי ונכנס בו באופן כזה שהטיח את האוטו בעץ.

כמובן שמדובר היה בתאונת פגע וברח

מה שהותיר את הנהג המום מחוצפתו של הפורטוגלי שבטרקטור

בכל מקרה

הנהג שרד

הטרקטור שרד

האוטו של הבחור שעצר להשתין ותוך כדי שפשפף את הטמבון לא.

אה, ולרדיו-דיסק שלום.עושה רושם שהבחור פשוט ייקה (אאודי A3 דיזל או לא???) ולכן כשיצא להשתין הוא לקח איתו את הפאנל.

רון.

-אנשים נסחפים, הנהג מת, העולם נחרב, איזה מהירות הוא נסע, המחוג מראה שלוש, מתי מתי כבר שמונה... נו ברצינות, זה אוטו אחרי תאונה וכולו מפורק, מצידי זה הפאראמדיק שבא וכיוון מאחור את המחוג של הספידומטר בשביל התמונות, כבר יצא לי פה בארץ לראות וקרטה מרוסקת והמחוג היה על 170 (אני אישית הזזתי אותו עוד טיפה לכיוון המאתיים כדי שייצא יפה בתמונה....) יאללה.-

נ.ב. ואדון "אלוהים ישמור", לא את אלוהים אתה צריך. פשוט שים לב כשאתה נוהג.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
עד לפני מספר שנים עסקתי בתור בוחן תאונות דרכים, וכמו שאתם וודאי יכולים לדמיין לעצמכם, בתפקיד שכזה רואים המון מראות לא נעימים.

וספציפית למקרה הזה, זה לא מספיק על סמך התמונות של המכונית לקבוע מה אירע שם. אם היה ניתן לראות את הסימנים שנשארו על הכביש כדוגמת סימני הצמיגים, היינו יכולים להיות יותר חכמים.

לפי מצב הרכב לא צריך להיות חכם גדול כדי להבין שהוא ספג חבטה אחת או יותר חזרות מאוד, ובייחוד ברמה כזו שיכלה לחצות את הרכב לשניים. אולם שימו לב שהדופן השמאלית של הרכב וחלקו האחורי כמעט שלא ניזוקו ביחס לדופן הימנית והחזית. באחת התמונות גם נראה הגג מחובר עדיין לחלקו האחורי של הרכב והוא אינו מקופל באופן חריג, כך שיתכן שהוא לא נוסר על ידי כוחות ההצלה.

בשורה תחתונה, התמונות של הרכב אומרות המון, אבל לא הכל.

אי אפשר לדעת הכל, אבל את צורת הפגיעה ניתן בהחלט להבין-

הדלת מרוחה על העץ. היא עקומה משני הצדדים. הוא כנראה החליק לתוך העץ (עם הצד של הרכב)- והעץ פירק אותו ל2

פורסם

אני לא מבין למה אתם כל כך המומים.

כל יום אני רואה בכביש אנשים עם פוטנציאל דומה להתמזגות כזו עם הטבע...

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

פורסם

בטח יש פה מישהו שיש לו זמן וחשק לחפש אינפורמציה ברשת שתספק תשובה לכל ההשערות שהעלתם פה לא?

אלפא רומיאו , הנעה אחורית V6 24v Twin-Turbo

• תוכן חדש...