רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,621 נושאים בפורום הזה
-
פרארי מודנה חדשה
מאת בידר- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בסוף השנה הבאה פרארי תוציא גרסה חדשה למודנה, ככל הנראה בשם 430 מודנה. ה-430 מתייחס לגודל המנוע שיגיע מה-V8 של מזראטי וככל הנראה יהיה בנפח 4.3, למרות שישנן ספקולציות שהוא יכול להופיע כ-4.5. למנוע יהיו בסביבות ה-470 כ"ס, להתעמת עם הגאייארדו של למבורגיני... לירן.
הודעה אחרונה מאת בידר, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני מבקש רק ממי שבעל ניסיון \ יודע ב 100% לענות כי כבר קיבלתי 1001 דעות: 1. אתמול , נאלצתי לתת עדות במשטרה לגבי תאונה שקרתה (לא לי..) , ה"חוקר" אמר לי בעל-פה שעלי להציג רישונות רכב ןביטוח וכו (הצגת רישיונות) , אך לא נתן לי שום דף או שום דבר אחר בנידון. מה יקרה אם לא אגיע? 2. מהו העונש על נסיעה ללא ביטוח (תרגעו יש לי ביטוח ..) , הכוונה היא לביטוח חובה שלא היה בתוקף. תודה מראש לעונים
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
-
- אחראי פורום
- 32 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
אני מכריז על "טוטאלוס" לפאסאט, מעשה שהיה כך היה... היום בשעות הבוקר יצאתי מביתי לכיוון פ"ת, כעבור נסיעה של כ5\10 דקות, ביציאה מסיבוב חיכה לי סחף עצבני של חצץ וחול (מתנה מהגשם החזק בבוקר) הרכב נכנס להיגוי יתר - תיקון...היגוי יתר לכיוון השני- שוב תיקון...ואז חוסר המזל הגדול...עוד סחף ש"שבר את גב הגמל" הרכב נכנס לספין התנגש בתחילת מעקה בטיחות (דבר שגרם לאפקט של רמפה) נכנס לתוך תעלה ושם ביצע שני גלגולים ונעצר על ה"גב" לנוסעים "שלום" (רק אני הייתי ברכב) עכשיו - מי שהולך להטיף מוסר שלא יעשה כך, כי לא היתה דרך לדעת על קיומו של הסחף, ראיה לכך היא עוד 3 מכוניות שמצאו עתיד דומה לעתידה של מכוניתי היקרה...תמונות יעלו בקרוב... לכל הדואגים שהתקשרו : תודה !!
הודעה אחרונה מאת Shays, -
-
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
נשיא פרארי, לוקה די מונטזמולו, היום אושר כ-CEO חדש של חברה בשם "קונפינדוסטריה", קונפדרציית עובדים איטלקית, מה שאומר שהוא יצטרך למנות CEO חדש לפרארי... http://www.grandprix.com/ns/ns12601.html
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
איזה שיפורים, הכל בטוב טעם ומדהים. http://www.importspeed-south.com/audivwmeet2282004.htm
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
מזה ג'ימקאנה ?
מאת Nis-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
סליחה על הבורות
הודעה אחרונה מאת ג'רמי, -
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
עקב נסיעה לחו"ל בפסח רציתי לדעת אם מישהו מכיר חנות או סדנאת שיפורים באנטליה ? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת 3000GT, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום. אתם מוזמנים להכנס לאתר העיתון רכב ותחבורה וליקרוא מה קורה במכוני רשוי.
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
911 חדשה- 997
מאת בידר- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
תמונות של הפורשה החדשה נחשפו במגזין אוטוקאר- המכונית יותר דומה ל-993 מאשר ל-996, ומציעה הרבה חידושים טכנולוגיים... בין החידושים תהיה האופציה לתיבת הילוכים בסגנון ה-DSG של אודי. בנוסף תוצע תיבת טיפטרוניק שישה-הילוכים עם בורר-הילוכים על ההגה. הכ"ס בקאררה הרגילה יעלה לכ-345, כשגירסת S תציע מנוע שמפיק כ-380 כ"ס. הזרקה ישירה גם תופיע ב-997, אבל ככל הניראה לא לפני 2007. הקאררה החדשה שוקלת 30 ק"ג יותר מהקודמת, אבל התוספת בכ"ס הופכת את העלייה הזאת ללא משמעותית. עיצוב הפנים שונה באופן קיצוני וכעת מציג תא נהג בעל השראה מהקאיין. המכונית תושק בתערוכת פרנקפורט בספטמבר... לירן.
הודעה אחרונה מאת RS, -
- 2 תגובות
- 961 צפיות
כל זאת בכתבה של MSN ישראל בכתובת http://web.msn.co.il/msn/news/D3E3C49E93C04EF0A527D01AFB2A53B7.htm
הודעה אחרונה מאת zvih, -
- 3 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום אני כרגע בתקופת המלווה של הרשיון , נניח אני רוצה לסוע יחד עם דוד שלי על האוטו שלו (כשהוא יושב לצדי כמובן), אבל לאוטו אין ביטוח על נהג חדש, מה יקרה אם יעצור אותי שוטר? (אני לא מדבר על מקרה של תאונה, רק בדיקה שיגרתית). תודה
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שילמדו ממרצדס ויקנו איזה חברה אנגלית שתייצר להם את המכונית The launch of the much-anticipated Bugatti Veyron supercar has been pushed back again, reports TheCarConnection.com, and it will now not hit the roads for at least another 15 months. Bugatti is now part of the Volkswagen Group, and its parent firm is struggling against poor financial results and slow sales, meaning that less money can be diverted to this potentially ruinous project. Rumours also persist that VW is having problems with the quality and reliability of the 8.0-litre, W12-engined supercar, and that its eventual top speed is going to have to be lowered from 252mph to 218mph because of high-speed…
הודעה אחרונה מאת speedseeker, -
הרנו RSi שלי! 1 2
מאת eiti1- 20 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
מקווה שאהבתם! *להבא הודעה עם 20 סימני קריאה תימחק. הודעתך נערכה.*
הודעה אחרונה מאת ZiCo, -
- 2 תגובות
- 909 צפיות
ובאיזה ערוץ ??
הודעה אחרונה מאת עופר106R16V, -
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
עם למשל שוטר תופס אותי נוהג על באגי בשטח. מה עושים לי? אני יודע שמחרימים את הכלי רכב, אבל מה עם הרישיון? שלילה? קנס? מכות?
הודעה אחרונה מאת No Nick.inc, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
טוב אז אני יתחיל יש לי רכב ( לא משנה איזה ) ואני רוצה למכור אותו עכשיו שאני נכנס למחירון של לוי יצחק מחיר הרכב הוא 25,400 שח (לפני שיקלול) עכשיו ראיתי שיש שם כפתור אשר מאפשר לך לעשות שקלול אז נכנסתי לשקלול הוספתי את כל הדברים שיש ברכב (איזה יד , מזגן בעלות פרטית וכ"ו) והמחיר יצא לי 28,059 לפי איזה מחיר אני אמור למכור את הרכב לפי המחיר אחרי השקלול או לפני? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת יגאל, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
במשך קרוב ל-6 שנים שיש לי רישיון אני חושב שאולי פעם אחת עצרו אותי לביקורת . כל זאת השתנה לפני שבועיים: ביליתי סופ"ש באיזור המרכז וביומיים שהייתי שם עצרו אותי פעמיים לביקורת. פעם ראשונה זה עוד היה זריז. בפעם השניה עצר אותי מתנדב זקן ששיגע לי את השכל, ולקח לו שעה לקרוא את הרישיונות והביטוח שלי. הוא הגדיל ועשה ונתן לי לקרוא את אחד מהמספרים שרשום על הביטוח כדי לבדוק אם אני עם עדשות (רשום שצריך משקפיים ברישיון), ודאג כמובן לספר לי לאחר מכן למה הוא ביקש ממני לקרוא ולא שכח להלל את עצמו ואת משטרת ישראל על חוכמתם (נו מילא...). היום בדרכי חזרה הביתה, שוב עוצרים אותי (הפעם זה כבר היה בחיפה). אכיפה מוגברת לאחרונה או סתם נאחס
הודעה אחרונה מאת yosi-m, -
- 19 תגובות
- 8 אלף צפיות
האלה אם מותר לנסוע ללא שמשה קידמית מן הנפח/פחח עד הזגג (15 דקות)
הודעה אחרונה מאת mordy, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לקראת חידוש הביטוח שלי ושל אמא שלי ... הייתי מבקש את המלצתכם ודעתכם על חברות ביטוח , הן מבחינת מחיר והן מבחינת השירות שקבלתם ברגע האמת .
הודעה אחרונה מאת punto_gt, -
- 6 תגובות
- 919 צפיות
עכשיו
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 18 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום לכולם, במסגרת תוכנית שדרוג התכנים בפורום אנו מציגים בפניכם את הכתבה השניה בסדרה: מבחן השוואתי בין הקטנות המובילות בתקופות השונות: מיני קופר שנות ה-60 גולף GTI דור ראשון שנות ה-70 205 GTI שנות ה-80 קליאו וויליאמס שנות ה-90 ומיני קופר S +קליאו 172 דור שני המייצגות את שנות ה- 2000 הולך להיות קרב לא קל......עם תוצאות מפתיעות..... תהנו....ובשבוע הבא : 172 דור שני VS איביזה טורבו 180 רוני הבמה שלך : המבחן עצמו.....בעוד כמה דקות.. אייל
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
- 6 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אני מחפש באופן בהול ביותר חנויות לממכר שיפורים , הפתעות ושאר טופינים לרכב . אני בעיקר מחפש צלחות בלימה אם זה עוזר למישהו .... והפעם , באיזור איסטנבול , טורקיה . תודה לכם !
הודעה אחרונה מאת fixxxer, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חברת המכוניות האמריקאית פורד פנתה ליריבה היפנית שלה טויוטה על-מנת לייצור ביחד מכונית ירוקה - כלומר: מכונית ידידותית לסביבה. חברת פורד מעוניינת לאמץ את הטכנולוגיה בא עושים שימוש טויוטה במכוניות ה- "Prius" שברשותם. ה-"Prius" היא בעלת יכולת מנועית חשמלית ודילקית עובדה אשר מקטינה את צריכת הדלק. בכוונת פורד לעשות שימוש בטכנולוגיה עבור רכב שטח אותו היא עומדת לשווק לקראת סוף השנה. מקור: BBC http://news.bbc.co.uk/2/hi/business/3545231.stm
הודעה אחרונה מאת Discover, -
- 11 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
ציפינו רבות למבחן זה (לפחות אני), בגיליון CAR חודש אפריל 2004 קיבלתי את התשובה למבחן מרתק ומעניין במיוחד, מי היא ה HOT HATCH הנבחרת , להתמודדות התיצבו RENAULT CLIO SPORT182 182,206GTI180 ,MINI COOPER S,SEAT LEON CUPRA מה חבל שלא כללו במבחן את ה HONDA CIVIC TYPE R מתוחת הפנים. נכתב רבות בשיבחי הקליאו ספורט 172 היוצאת, האם הקליאו החדשה תעמוד במיבחן ? פיז'ו לאחר שנים ( כ 5 שנים) של משחק ספסל,קמה והעלתה למגרש את ה206GTI180, ובכן רנו קראו את המפה בעוד מועד ו"שידרגו" את הקליאו ספורט והגישו לקינוח עוד 10 כ"ס, וכעת אמור 182, ביי ביי 172 יקירה. למשחק נוספו לא מכבר המיני קופר S, קוראת התיגר הכי הכי ,מול נבחרת צרפת העמידו הגרמנים מכונית מופלאה,ומענגת לנהיגה עם ק…
הודעה אחרונה מאת Discover, -
- 25 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
http://motocar.msn.co.il/motocar/news/news.asp?id=3120
הודעה אחרונה מאת 3000GT, -
- 4 תגובות
- 815 צפיות
הסתובבתי באילת באוטו עם בן דוד שלי עברנו איזה כיכר מרכזית בעיר, ושמה תמיד מחכה ניידת שעוצרת רכבים שונים לביקורת.. לרוע מזלי.. עצרו גם אותי.. קיבלתי קנס על אי אחזקת מסמך הרישיון.. 100 שקל.. לא התבאסתי כל כך, מכיוון שאחרי הגיעו שני בחורות שעצרו גם אותם והנהגת הייתה בלי מלווה.. שלילה.. אאוץ' ! שאלתי היא עד מתי אני יכול לשלם את הקנס? תודה חברים.
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם ! רציתי לספר לכם סיפור ולקבל מכם עזרה מה לעשות. לפני כשנתיים לקחתי ליסינג מימוני מחברת קאר אנד גו על סקודה אוקטביה . לפני כחודשיים, החלטתי להחזיר להם את הסקודה ולקחת מהם רכב מסחרי במקום, כי הייתי זקוק לרכב מסחרי. וכך, בתיאום איתם, ביצענו המרת עיסקת הליסינג מהסקודה לרנו קנגו לפני חודשיים. הסקודה חזרה אליהם ביום קבלת הרנו קנגו. מאחר והרכב הוא בעיסקת ליסינג מימוני, את הביטוחים שלו אני הייתי צריך לעשות, אך לשעבד את פוליסת המקיף לטובת חברת הליסינג. מה שקרה, החזרתי להם את הסקודה, ולרנו קנגו עשיתי ביטוח חדש (גם כן משועבד). אני רודף אחריהם כבר חודשיים למען שישחררו את השיעבוד מעל הפוליסה של הסקודה, כדי שאוכל לקבל את הכסף בחזרה. בקיצור, אין …
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
ביום ששי ה 12/3/04 בשעה 13:00 תתקיים ג'ימקאנה במסלול האימון של ביה"ס לנהיגה מתקדמת 'מסלולים' באשדוד. הג'ימקאנה פתוחה להשתתפות הציבור. עלות ההשתתפות היא 80 ש"ח. לכל משתתף ינתנו 3 נסיונות עם מדידת זמנים, ו 5 הנהגים עם הזמנים הטובים ביותר יעלו למקצה גמר לקביעת המנצח. המנצחים יזכו בגביעים. הג'ימקאנה פתוחה לכל בעל רשיון נהיגה וביטוח חובה בתוקף. הנסיעה היא ברכבו של המשתתף. מכיוון שמספר המשתתפים מוגבל, יש צורך להרשם מראש. להרשמה אפשר להתקשר למשרדי מסלולים בטלפון 03.6343002 למי שמעוניין להשתתף בג'ימקאנה אבל לא נרשם מראש תהיה אפשרות להרשם לג'ימקאנה במקום ביום הארוע.
הודעה אחרונה מאת ג'רמי, -
- 16 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
רציתי לדעת לאן הולך רכב שהורד מהכביש עקב תאונה..ואך מחזירים רכב כזה לכביש,השאלה נשאלה עקב תאונה שעשינו ברכב של חבר, ושמאי שאל אותו אם הוא רוצה להוריד אותה מהכביש ולקבל את כספו מביטוח,במידה וכך יעשה איך הוא מקבל תרכב ומחזיר אותו לכביש, זה רכב שהשקיעו בו המון כסף ולדעתי הנזק לא עד כדי כך גרוע! (משולש,ציריה, קרטר תיבת הילוכים,קרטר אגן שמן ועוד נזקים שלא ידועים במדויק) תודה..
הודעה אחרונה מאת wil, -
- 2 תגובות
- 969 צפיות
כן, אז עוד טיול למועדון הרודסטרים הישראלי. אז, אם יש לכם רודסטר, או קבריולט, אתם מוזמנים להצטרף אלינו. יום שישי 12 למרץ, והפעם לכרמל, טיול לפתיחת האביב. פרטים נוספים באתר החדש שלנו: http://roadstersil.tiptip.co.il/ אתם יכולים להיכנס ולהביע את דעתכם... תודה לדני ממועדון פג'ו סיטרואן שהקים לנו את האתר.
הודעה אחרונה מאת mieta,
-
מי מחובר 38 משתמשים רשומים, 13 אנונימיים, 340 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- פריג'י
- yoav911gt2
- David32
- AviorXD
- flytomars
- chrono
- אורי מ.
- elibaba
- yahaga
- viper83
- outnex
- Fazer