רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,620 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
חברים? אבא שלי עבר באור אדום קיבל קנס של 1000 שקל (קיבלנו בדואר מכתב , שבו רשום שהאוטו עבר באור אדום בלה בלה בלה 1000 שקל ) העבירה רשומה בתאריך 3.1.04 .. אבא שלי בעל עבר נקי של 17 שנה ללא עבירות מה העונש שצפוי לו חוץ מהכנס וה 10 נקודות אם אני לא טועה... שלילה? קורס מסוים?
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יום ששי, 2 אפריל, שעה 16:45 במפגש המועדון באוניברסיטת ת"א, השקת סיטרואן "טראקסיון אבאנט" קבריולט משופצת. יום רביעי בחול המועד, 7 אפריל, בין השעות 10 - 12, תצוגת מכוניות עתיקות וקלאסיות בבית חולים אבארבנל בבת ים יום חמישי בחול המועד, 8 אפריל, בין השעות 12 - 15, תצוגת מכוניות עתיקות באנדרטת משמר הגבול בצומת ברקאי.
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם כבר מיום חמישי מותר יהיה לנסוע בלי אורות בבקרים? נראה לי שזה נגמר ב 1.4
הודעה אחרונה מאת snoopy, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מכשיר הממל"ז - מד מהירות לייזר, הנו מכשיר אכיפת מהירות מרכזי שמפעילה משטרת התנועה לאכיפת מהירות מותרת בכבישים. הממל"ז הנו הסבה של מד טווח לייזר אשר הוסב בעזרת תוכנה למד מהירות, וככזה נבחנת שאלת אמינותו ואמינות המדידה שלו פעמים רבות בכל הערכאות השיפוטיות במדינת ישראל. כפי שאף נקבע בפסיקה ובחוות דעת מקצועיות אשר הוגשו בעניינו, משטרת ישראל הכניסה את מכשיר הממל"ז לשימוש כמכשיר אכיפה פלילי, ללא בחינה וללא תקינה מתאימה, דבר אשר מצא ביטויו בפסקי הדין האחרונים אשר ניתנו בעניין. במהלך חלק מן ההליכים השיפוטיים בעניין הממל"ז, עלה כי הוראות היצרן המקומיות לא יושמו בקפידה על ידי משטרת ישראל וחלק מהן אף לא בא לידי ביטוי בנהלי ההפעלה בעברית. חלק מהוראות היצרן בדבר נתונים רלוונטי…
הודעה אחרונה מאת Rשף, -
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם. יש למשהוא מושג איפה אני מוצא את הטלפונים של מגרשי החלקה למיהם (ניסיתי 144). אני מחפש את המספרים של געש אשקלון ואשדוד. כמובן שאם יש עוד אשמח לשמוע. תודה
הודעה אחרונה מאת TRIPLE xXx, -
- 11 תגובות
- 36.9 אלף צפיות
(עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי) לפני כמה ימים נגמר לי המלווה , האם אני צריך ללכת למשרד הרישוי ולקחת מהם את הרישיון (כרטיס ולא נייר) או שהוא אמור להגיע אליי בדואר, כרגע הרישיון שלי הוא נייר .
הודעה אחרונה מאת F_B_I, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 32.6 אלף צפיות
שברתי את ידי השמאלית ורציתי לדעת אם המשטרה תעשה לי בעיות אם אני אנהג ברכב אוטומטי? טל
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הצעת חוק של חברי הכנסת: גלעד ארד ושלום שמחון. פ/2203 מטרת דיני הנזיקין והפיצויים בדיני הנזיקין היא להשיב את המצב לקדמותו. סעיף 56(ג) לחוק חוזה הביטוח, התשמ"א-1981 קובע: " תגמולי הביטוח יחושבו באופן שיביאו את המוטב ככל האפשר למצב שהיה נמצא בו אילולא קרה מקרה הביטוח." כיום קיימת אי בהירות ביישום עקרון השבת המצב לקדמותו ברכב מבוטח שניזוק. איכותם ובטיחותם של חלקי חילוף מקוריים עולה על איכותם של חלקי חילוף חליפיים. יבואני רכב מחויבים להעניק אחריות בת שנתיים לכלי רכב המיובאים על ידם, ותיקונים הנעשים במהלך תקופת האחריות אשר בעלותם נושא היבואן, נעשים ברובם המוחלט תוך שימוש בחלפים מקוריים. לפיכך, מוצע כי שבקרות מקרה ביטוח ברכב חדש יוחלפו החלפים שניזוקו בחלפי…
הודעה אחרונה מאת The Garlic Press, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2 אלף צפיות
http://news.walla.co.il/?w=//524033 לשווה למות בגלל מהירות!
הודעה אחרונה מאת piccolo, -
-
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
רציתי לשאול מה אני יכול לחטוף כתוצאה מאי ציות לאור אדום ברמזור? בצומת היתה מוצבת מצלמה (לא יודע אם צילמה או לא) (הסיפור לא כל כך משנה, בגלל שאף אחד לא יקשיב לו בכל מקרה) נ.ב.- אני נהג צעיר. האם יש סיכוי לשלילה? תודה
הודעה אחרונה מאת Yoni P., -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
משהו יודע מתי או אם בכלל הדגם של המגאן2 עם המנוע 1.9 טורבו דיזל ידני יגיעה לארץ. תודה. עומר.
EVO בארץ- הייתכן? 1 2
מאת בידר- 16 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
היום נסעתי לביתי בהרצליה, וראיתי רכב שדומה באופן מושלם לאיבו 6, נשמע כמו איבו 6, אבל אין לי מושג אם זה באמת איבו 6. כל הכונסים היו בגודל ובצורה המתאימה, הספוילר היה אמיתי לגמרי... האם ישנתי כ"כ הרבה זמן שלא שמעתי שהגיעה איבו לארץ? האמנם? לירן.
הודעה אחרונה מאת הראל, -
- 25 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
יום שבת אחרה"צ, אני מנקה בחניון האחורי את האימפרזה הדי חדשה של אבא .... סבבה, משפשף את הליכלוך מהדלת ופתאום בוםםםםם בחור רוסי בוולוו שנתן לחברה שלו לנהוג נתקעו לי בצד הקידמי שמאלי של האוטו התוצאות: טמבון שבור (שבר של בערך 5 סנטימטר והטמבון נכנס כזה קצת פנימה) הכיסוי במקום המיועד לפנס ערפל עף (אבל לא נשבר והצלחתי להחזיר למקום ...) בקיצור לקחתי מהאידיוט את כל הפרטים (מזל שהייתי שם אחרת ...) והוא הצטער וביקש שביום שני נלך למוסך והוא ישלם ... עכשיו אתם נכנסים לעניין מה אני עושה ??? אני בסה"כ שנה על הכביש ולמזלי לא היה לי ניסיון באף תאונה ואני לא ממש יודע מה הפרוצדורה של הביטוח והכל, לפי מה שאני מבין הוא רוצה כאילו לא לערב את הביטוח (אם יש לו בכלל ...) …
הודעה אחרונה מאת Y@ir, -
מחירי ביטוח 1 2
מאת LiranAr- 16 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
**הודעה זו פוצלה משרשור אחר, אתם מוזמנים להמשיך להתנצח על למי יש את הביטוח הכי זול. עדיף רק שאם הביטוח שלכם באמת טוב, לפחות תמליצו עליו כדי שגם אחרים יוכלו להנות - ההנהלה** אני , עם 3800 כולל הכל.
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מישהו יודע האם הדגמים הרגילים של היצרנים גם יהיו בתערוכה? לדוגמא: ההונדה אקורד של הונדה, או מאזדה 3 וכו'?
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כשנה בלבד לאחר רכישת הרכב(פולו אוטומט שנת 2000 - חדש)החלו תקלות רבות ובכללם רכב לא מניע, רכב נוסע במהירות של לא יותר מ 10 קמ"ש בתחילת התנעה )במתן גז מלא(והתקלה המרכזית החוזרת ונשנית - הרכב כבה באופן פתאומי במהלך נסיעה ניגשתי מעל 10 פעמים למוסך מורשה ו 6 פעמים למוסך המרכזי עד היום התקלה המרכזית לא תוקנה והרכב עודנו כבה בנסיעה. האם לעוד משהו יש תקלות דומות וסבל רבות מצ'מפיון מוטורס ומעונין לאחד כוחות נגדם ?
הודעה אחרונה מאת Discover, -
צבירת נקודות.
מאת שייקה- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ערב(לילה)טוב. נניח והגעתי ל12 נקודות לפי שיטת הניקוד החדשה,מה קורה הלאה? נהיגה מונעת וכו.. צריך טסט ? תאוריה חדשה? מישהו יכול להסביר לי?
הודעה אחרונה מאת שייקה, -
- 13 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אני מקשיב ברקע לגל"צ ושומע מישהו מהרשות למניעת תאונות דרכים או משהו דומה, שאומר שוועדת הכלכלה של הכנסת החליטה שלא להטיל נקודות על עבירות מהירות עד 20 קמ"ש מעל המותר. במקרה כזה הנהג שנתפס יקבל קנס 250 ש"ח ו-זהו. אין מגבלה על מספר הפעמים שאפשר להיתפס ככה בלי להענש מעבר לקנסות. אם נסובב את זה לזווית קצת שונה אז בעצם מדובר ב"מס מהירות" ?! כלומר אם בא לך ליסוע 120 כשמותר 100, סע, זה רק יעלה לך 250 שקל מדי פעם. אנחנו מכירים בכך שזה לא מסוכן, אבל פשוט זה מייצר לנו יותר מדי כסף בשביל שנוותר על זה ונעלה את המהירות המותרת ... עוד מישהו שמע על זה ?
הודעה אחרונה מאת Dodi_B, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2892630,00.html לדעתי היא פשוט מדהימה על סף המושלמת. [/img]http://www.rsportscars.com/foto/10/acs604_07.jpg
הודעה אחרונה מאת עופר106R16V, -
-
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
28.3.2004 אסף בר-שי / הגה/ TheMarker בכל יום נהרגים ברחבי העולם כ-3,500 איש בתאונות דרכים. כך מפרסם ארגון הבריאות העולמי (WHO) של האו"ם לקראת יום הבריאות העולמי שיערך ב-7/4. מפרסומי הארגון עולה כי בשנת 2003 נהרגו ברחבי העולם כ-1.26 מיליוני בני אדם בתאונות דרכים. מדובר בגורם מספר אחת למוות בלתי טבעי - כ-25 אחוזים מכלל ההרוגים מסיבות לא טבעיות (כמו שריפות, מלחמות, נפילות, טביעות וכד`). 20.8 מתוך 100 אלף אנשים נהרגים מדי שנה בתאונת דרכים. אולם גברים נהרגים בתאונות ברמה הגבוהה פי שלושה מנשים. 30.8 גברים מכל 100 אלף גברים נהרג בתאונה בשנה, לעומת 11 נשים מכל 100 אלף. קבוצת הסיכון הגבוהה ביותר בעולם היא גברים בני 80 ומעלה. 75.1 מכל 100 אלף מהם נהרג בתאונה מדי שנה. קב…
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מי (מי לא?) שבדק מה קורה בתערוכת הרכב בז'נבה, ראה כי כמעט כל רכב מגיע גם בגירסת (טורבו) דיזל. בחלק מהדגמים זה היה אפילו הדגם המרכזי, אפילו כאשר היה מדובר ברכבי ספורט (כמו בסיאט איביזה קופרה החדשה). כלי-רכב מונעי דיזל באירופה הם דבר שהתפתח מאוד בשנים האחרונות, כמו למשל בבלגיה שם רוב הכלי-הרכב הנמכרים הם לוגמי סולר. השאלה היא האם זו אופנה או מגמה, ומתי גם אנחנו פה נבין שהסולר לא יועד רק למשאיות למוניות, ולאנשים, שנמצאים במכונית יותר מאשר בבית?
הודעה אחרונה מאת GOLF, -
-
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
עיינתי באתר מכמונות המהירות. פתחתי קובץ תמונה שנקרא: "מצלמת מהירות חדשה ליד שפיים".... מצורפת פה התמונה. ממה שהבנתי היא פשוט עומדת על עמוד גבוה מאוד ונותנת פלאש ממעלה?? איך זה עובד בדיוק?
הודעה אחרונה מאת BMW, -
- 5 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
יום שישי נסעתי לראשון להביא את הקפיצים והבולמים,נסעתי דרך כביש 6 בין מחלף ניצני עוז למחלף קסם עמדה ניידת בצד עם הממלז וצילמה כדי לתפוס נהגים שנוסעים מהר נסעתי 120 ושם מותר לנסוע 110 ,ירשם לי דו"ח לדעתכם? חשבתי שלפחות בכביש הזה לא נראה ניידות , מסתבר שטעיתי...
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 13 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
הגרסה הסופית ! בלי הרבה מילים... http://www.maserati.com/jsp/introSottosezione.jsp?menuKey=m58&category=%2Fmaserati%2Fcars%2Fmcc&BV_SessionID=@@@@1531392170.1080253005@@@@&BV_EngineID=ccccadckmhfgeelcefeceegdgimdfmf.0
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 7.6 אלף צפיות
הייתי בסופ"ש באילת ובדרך שמתי לב שיש בכביש ציורים של גופות היו איזה 15 בדרך, מה זה ולמה זה
הודעה אחרונה מאת civic, -
-
- 19 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
נהגתי עכשיו בכביש החוף במהירות של 130-140 קמ"ש. פתאום אני רוצה לצידי הונדה אקורד כסופה חדשה. היא עקפה אותי כשהיא על 140-150 ונצמדה לאחורה של טנדר לבן. בכל אופן אחרי זה אני וחבר שלי דיברנו על המשטרות הסמויות וכשהגעתי לקו של ההונדה בנתיב מקביל ראיתי שהוא לובש מדי משטרה. המסקנה = שוטר סמוי. עכשיו, ראינו שיש לו מן מכשיר מעל המזגן ומימין ללוח השעונים. השאלה שלי היא האם מסוגלת הניידת לצלם את הרכב הנוסע מולה במהירות גבוהה לשלוח לו דו"ח?. ואם היא ראתה שאני במהירות שלה בכ-120 קמ"ש האם היא יכולה לתת לי דו"ח על מהירות מופרזת?. בתודה. אדם.
הודעה אחרונה מאת BMW, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
הזמנה להשקת CITROEN Traction Avant BL 11 Cabriolet 1939 אנו מתכבדים להזמינכם לאירוע שיתקיים ביום שישי ב-04-04-02 בשעה 16:45, בו תושק מכונית טרקסיון אוואנט משנת 1939 מתוצרת חברת סיטרואן הצרפתית, מדגם נדיר זה יוצרו רק 291 מכוניות בשנת 1939, להתרשמות ולהנאתכם מצורף אתר מכוניות טרקסיון אוואנט. האירוע יתקיים במעמד מר דורי מנור מנכ"ל חברת לובינסקי יבואן בלעדי למכוניות פיג'ו וסיטרואן לישראל זה יהיה אירוע השלישי במספר, ומרגש לא פחות, מבין סדרת אירועי ההשקה שהפכו למסורת במועדון החמש. לפרטים נוספים: אירית בורג, מזכירת מועדון החמש, במשרד המועדון - 7318818-03
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום חברי לפורום! אני מתכנן נסיעה לצפון אם חברים עוד שבוע שבועיים.. בין היתר אני מתכנן לגרור אותם לעשות איזה טיול טרקטורונים, למישהו יש המלצה על מקום בצפון ?? מזה כולל בדיוק טיולים כאלו? תודה לכל המגיבים תום
הודעה אחרונה מאת Herman, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
במילים האלו בדיוק פתחו אוטוקאר כתבת חדשות על המצב של הבוגאטי. יו"ר בוגאטי הוציא הודעה לעיתונות בה הכריז כי השקת הבוגאטי תדחה בלפחות עוד 15 חודשים.
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
התחלתי לחצות את הכביש ומכונית יצאה מחניה. הנהג הסתכל שמאלה בעוד אני עומד מימינו והתחיל בנסיעה שלבסוף הסתיימה על כף הרגל שלי. הכל נעשה בתמימות והבחור היה מאוד נחמד. נשברו לי כמה עצמות בכף הרגל.. אושפזתי. גמלים קיבלתי בשפע. השאלה אם אני זכאי לפיצוי? ואיך זה הולך, תודה. אדם.
הודעה אחרונה מאת almog, -