Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחלתי לחצות את הכביש ומכונית יצאה מחניה.

הנהג הסתכל שמאלה בעוד אני עומד מימינו והתחיל בנסיעה

שלבסוף הסתיימה על כף הרגל שלי.

הכל נעשה בתמימות והבחור היה מאוד נחמד.

נשברו לי כמה עצמות בכף הרגל..

אושפזתי.

גמלים קיבלתי בשפע.

השאלה אם אני זכאי לפיצוי?

ואיך זה הולך,

תודה.

אדם.

פורסם

הביטוח חובה שלו משלם..

וכמדומני אתה יכול לקבל אחוזי נכות מהצבא במידה וחס וחלילה יש..

תעשה את כל הבדיקות שאפשר..

בכל מקרה הביטוח חובה שלו משלם...

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

כמובן שאתה זכאי לפיצוי, ועצמות בכף רגל זה לא משהו פשוט, ויכול להיות שיהיו

לך אחוזי נכות.

חובה עורך-דין, אל תתפשר עם אף אחד, אל תדבר עם הביטוח, ואל תחתום על כלום.

אם אתה רוצה, אני יכול להמליץ לך על עורכת דין טובה, שלח ה"פ.

החלמה מהירה !

פורסם

יש לך 2 אפשרויות:

1. לתבוע את חברת הביטוח של הבחור שדרס אותך,ואז לקבל פיצויים מחברת הביטוח שלו.

2. לתבוע את המשרד הבטחון [את הצבא],שיכיר בך כנכה וייתן לך אחוזי נכות.

אני נכה צה"ל בעצמי ,תאונת אופנוע אזרחית שקרתה לי במהלך חופשה [חמשוש מהצבא]. אני החלטתי לתבוע את הצבא בגלל המצב הבריאותי שהייתי באותו הזמן [הייתה לי פציעה לא קלה],התייעצתי עם 2 עורכי דין והם המליצו לי ללכת ולתבוע את הביטוח של הבחורה שנכנסה בי,כי אני אקבל יותר כסף [וגם הם יקבלו נתח נכבד מכל העניין],אני החלטתי לתבוע את הצבא,כי הבריאות הייתה בעדיפות עליונה אצלי ואני אסביר,אם אתה מוכר כנכה צה"ל,יהיה לך כיסוי רפואי כל החיים שלך בנוגע למגבלות שלך שעליהם הוכרת כנכה,זה אומר שאפילו עוד 50 שנה יהיה לך בעיה ותצטרך לעבור ניתוח,משרד הבטחון מאחורייך והא יממן לך את הניתוח,במקרה ותבעת את הביטוח של הבנאדם שדרס אותך,אתה תצא עם סכום כסף נכבד וגדול יותר ממה שתקבל מהצבא,אבל אם יהיה לך בעיה כלשהי בעתיד [ניתוח או משהו דומה] אף אחד לא יסתכל עלייך,ואתה תצטרך לממן את עצמך [עם אולי עזרה קטנה מקופת החולים שלך],לכן,תסתכל גם על הצד הזה,אני לא יודע עד כמה קשה הפציעה שלך,אני ממליץ לך אחרי שתסיים את תהליך ההחלמה שלך,ותחזור לפעילות,תיגש לרופא מומחה שייתן לך חוות דעת על מצב הרגל שלך,בכל מקרה אתה לא יכול לתבוע גם את הצבא וגם את הביטוח של הבחור שדרס אותך. מה שאני יכול להמליץ לך כרגע,זה להתייעץ עם קצינת הת"ש שלך,והיא תייעץ לך לאיזה כיוון ללכת,תתיעץ גם עם הרופא שטיפל בך בבית החולים על חומרת הפציעה שלך,ותתיעץ גם איתו מה כדאי לעשות.

בהצלחה (:

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

את כל הבירוקרטיה כבר סיפרו לך בפירוט בהודעות קודמות - אז אני מאחל לך רק החלמה מהירה ושלא נגרם לך שום נזק קבוע.

אל תחפף בדברים האלו - לי כואב עוד מדי פעם הצוואר ממכה לא חזקה מאחור שקיבלתי לפני שנה וחצי בדייהו של העבודה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לפני כחצי שנה קרה לי מקרה דומה.

התחלתי לחצות כביש במעבר חציה. שמתי לב שהנהג מתחיל לבלום, אז התחלתי לחצות.

מסתבר שהוא לא בלם לגמרי ועבר עם גלגל אחד על הרגל שלי.

לי לא קרה כלום.

הוא קיבל ממני מנת צעקות. ואחרי שהוא הבין מה שהוא עשה, כל אחד הלך לדרכו וזהו זה.

:roll:

172

פורסם

צריך להוציא תמרור חדש המורה על הצורך בתשומת לב מידית לקורה בכביש ברגע שיוצאים מחניה, ולא כמה שניות אחר כך.........

סתם , איזה אחת נסעה בנתיב נגדי - ותקשיבו מה - כי מול החניה היה פס לבן, אז היא לא יכלה להיכנס לנתיב שלה, אזמה עושים?

כמובן! :idea:

נוסעים בנתיב הנגדי עד שהפס נגמר!

יום טוב.

עם מנוף אי אפשר לסרוג סוודר { C }

פורסם

תאמת עזוב אותך מכסף.

תנסה כמה שיותר לטפל ברגל, אפילו אם זה סתם

הביטוח חייב לשלם לך על כל ההוצאות, אפילו אם אתה חושב שיש משהו מציק לך לרופא

הכי טוב מה אכפת לך זה על חשבון הביטוח, ואחרי שתרגיש טוב תתבע אותם כמו שצריך

ותעשה משחקים :wink:

• תוכן חדש...