רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,620 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום...מה קורה עם הרכבים שהוחרמו על ידי הבנק מאנשים שאינם מסוגלים לשלם משכנתאות... היכן מוכרים אותם...ובאיזה מחיר... תודה רבה..
הודעה אחרונה מאת pug 206 xs, -
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
תמונה שהורדתי בטעות. שמוליק
הודעה אחרונה מאת pug 206 xs, -
טורבוצרג'ר וסופרצרג'ר 1 2 3
מאת -ohad-- 40 תגובות
- 7.4 אלף צפיות
סליחה על הבורות אבל מישהו מוכן להסביר לי בבקשה את ההבדל? אני יודע על רגל אחת ש: סופרצרג'ר-בדר כלל מופעל על ידי כוח המנוע באמצעות חגורה. טורבוצרג'ר-מופעל על ידי ניצול הגזים הניפלטים מהמנוע. מישהו יכול לתת לי הסבר יותר מפורט בבקשה? תודה מראש......
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם... אני חייב לדעת פרטים מדוייקים על הונדה סיוויק האצ'בק ESI . אתרים כלשהם או פרטים מדוייקים שאתם יודעים... הכי חשוב זה המשקל...! תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היום בשעה 12:00 בצהריים מאזדה לאנטיס לבנה עם מספר אזרחי ( שאקאלקה מגנטית על הגג) עקפה על קו לבן שיירת מכוניות ברחוב ההסתדרות בפ"ת . הוגשה תלונה. ושוב אני חוזר ואומר כל הרואה ניידת תנועה עושה עבירת תנועה לכתוב ולדווח , הם לא מעל החוק . לירן.
הודעה אחרונה מאת אביעד 106, -
- 31 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
כן כן אם מישהו מכם ראה מיבאך 57 בארץ אז הוא לא הוזה\חולה... היום היה לי הכבוד לנסוע במייבאך! קצת מהדברים שיש באוטו: יש מקרר יש תאים סולריים בגג שמקררים את האוטו כשהוא חונה עשר כריות אוויר שולחנות כתיבה מהאמצע דיוידי טלוויזיה (לא מסך... טלוויזיה!) שני מסכים חיבור לאינטרנט מחליף 6 דיסקים שני פלאפונים סלולריים הדלת נפתחת כשאתה מתקרב (!) לאוטו והוא מתניע כשאתה רק נכנס לאוטו (!) מסאז' בכיסאות ועוד ועוד שאני לא זוכר.... בוא ניתן לתמונות לדבר... איפילו בפנס יש סמל...: זה כל כך נוח!!!: הג'אנט המדהים עם שתי הקליפרים של הברקסים (שלא רואים כל כך...): אין מילים..: הסמל המדהים!!: המדרגה של הדלת: הש…
הודעה אחרונה מאת Car Lover, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מישהו היה עד לתופעת ההחלקה המטורפת שהייתה אמש באיזור השרון ?? זה התבטא בפרפור בכל זינוק, כניסת ABS כמעט בכל בלימה. משהו מסוכן שלא ראיתי כמוהו בעבר. כנראה בגלל הגשם שירד אמש, לאחר זמן רב שלא ירד.
הודעה אחרונה מאת .tommy g, -
-
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מישהו יכול להסביר לי איך אפשר לכייל אוטו שיתנהג תחת תת היגוי\היגוי יתר?
הודעה אחרונה מאת Guy, -
- 15 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
התחלתי ללמוד נהיגה מלפני שבוע והמורה לוקח לי 120 שקל לשעה...האם זה נורמלי המחיר הזה ? והאם כדאי ללמוד שעה?......והוא אמר שצריך 19 שיעורים האם זה נכון? וגם כמה עולה בממוצע שיעור של 40 דקות או 45 ?
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 12 תגובות
- 3 אלף צפיות
BEFORE AFTER THe owner thought he will never sell the car but 22K $ changed his mind
הודעה אחרונה מאת חן, -
- 12 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
כב' השופטת ק. רג'יניאנו מבית משפט השלום בכפר סבא גזרה 4 חודשי מאסר על תנאי למשך שנתיים וקנס בסך 1,000 ¤ על אלירן קדוש אשר הורשע על פי הודאתו בעבירות של פירוק רכב והחזקת כלי פריצה. על פי עובדות כתב האישום בתאריך 13/09/03 ברעננה, פירק הנאשם ללא רשות הבעלים, מכסה גלגל ("טסה") מרכב חונה. בנוסף, החזיק במכשיר פלייר מתקפל המשמש לשם פריצה. פ 002687/03
הודעה אחרונה מאת לאון, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
http://www.supercarfrance.com
הודעה אחרונה מאת 3000GT, -
-
-
- אחראי פורום
- 31 תגובות
- 4 אלף צפיות
והפעם, משהו אוטנטי ...
הודעה אחרונה מאת לאון, -
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
תגידו, אם מישהו מתפרע בחניה ונגיד שוטר סמוי ראה אותו...... הוא חייב לתת לו את הדו"ח באותו הרגע או שהוא יכול לרשום את המספר ולשלוח בדואר...?
הודעה אחרונה מאת marksab, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היום ראיתי בתחנת דלק חבצלת השרון בזמן שתדלקי .... רכב סיטרואן ספורטיבי בצבע כחול מטאלי , ואין לו שום סמלים מיוחדים רק שרשום עליו CTR איזה בידיוק פירוט יש על הרכב הזה.... ??? אשמח לקבל מידע... לא הספקתי לשאול את הבחור שאלות על האוטו חוץ מזה שהמחירון שלו הוא 28K.... וגם לא ידוע השנתון רק שהרכב ממש נראה טוב...
הודעה אחרונה מאת תומR, -
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
נושא
הודעה אחרונה מאת Volvo740, -
- 9 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היום ניצלתי את העובדה שהיה לי יום חופש בתשלום (עבודת לילה עד 5 בבוקר...), אז קפצתי לשרודר בבני ברק לסגור את הפינה של החישוקים ב-205. לא מכבר קניתי סט חישוקים (שכרגע נמצא בניקוי חול וצביעה) כפי שתוכלו לראות מימין. החישוקים הם 14X6 אינץ'. כדי לא לשים צמיגים עם דופן בגובה החומה הסינית (185X60R14) כפי שמותר ב-205 (GTI 1.6), הלכתי לבקש אישור מהמחלקה הטכנית לחתך 55. אני חייב להודות שזה היה מהיר ודרור הוא אכן איש חביב ומסביר פנים (ניתן היה לטעות ולחשוב כי יישבר לו הז*ן מכל אלו שבאים אליו לאישורים, אבל כנראה שלא... ). לטענתו, 206RC לא תגיע באופן סופי. טיק-טק קיבלתי ממנו אישור (כמה מסמכי word על מחשב אחד...), קניתי קצת goodies במחסן ($$$), ראיתי שתי 406 קופ…
הודעה אחרונה מאת bugy, -
rx8 בארץ??? 1 2
מאת mazda626-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
היום בנסיעתי בצפון ת"א עקפה אותי להפתעתי מאזדה מיוחדת מאוד בצבע שחור, כזאת שעדיין לא ראיתי בחיי. הייתה זאת לא אחרת מהמאזדה rx8 החדשה של מאזדה., עם מספר רישוי צהוב. מתי היא הספיקה להגיע לארץ? האם היא נמכרת באופן סדיר?(בביקור שלי אתמול בסוכנות של מאזדה לא ראיתי אותה!)
הודעה אחרונה מאת bugy, -
-
- 23 תגובות
- 3 אלף צפיות
היום ברמת אביב... מרחוק היה נדמה לי שאני מזהה את הבהמה הטבטונית הזאת שראיתי רק פעם אחת קודם, בלונדון, והייתי בטוח שאני מדמיין, אבל מספר עקיפות זריזות קירבו אותי אליה ואכן - מייבאך. עם מספר זר. מה עושה היצור הזה ברמת-אביב - אין לי מושג. האפשרות הראשונה שעלתה לי בראש היא שהמייבאך הגיעה לאוטומוטור, אבל במבט נוסף דרך החלונות הכהים ראיתי במושב האחורי אישה שחורה במשקפי שמש, לא צעירה אך מטופחת להפליא ונראתה כאילו יצאה הרגע מצילומי פרק של "חייהם של העשירים והמפורסמים". כלומר המכונית הזאת היתה אכן על תקן לימוזינה, ולא מוצג מוזיאוני. לרגע שקלתי אם לשלוף את המצלמה שמצויה דרך קבע לידי, אבל ויתרתי... ליד מכוניות כאלה אני תמיד חושש שברגע שאני אכוון לעברם מצלמה יצא פתאום מהמו…
הודעה אחרונה מאת MustardMan32, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ראיתי באתר של סיאט שיש להם דגם של איביזה עם מנוע 1.8 ו 150 כ"ס אבל בארץ ראיתי שלא מוכרים אותו למה ?
הודעה אחרונה מאת yosi-m, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
והנה השאלות: 1) אלינור הוא אוטו שהיה בסרט (עקיצה ב60 שניות) תנו לי על האוטו פרטים כגון: ארץ ייצור: נפח מנוע: שנת ייצור: 2) גל הארכובה באוטו מחבר בין כל ה... 3)מהי בקרת שיוט? 4) מה ההבדל בין מנוע 4 פעימות למנוע 2 פעימות באופונעים? 5) R1100GS הוא דגם של אופנוע של איזה יצרן הוא? 6)Bombardier הוא סוג של ? 7)מאיזה גיל מותר לנהוג בפולאריס (מיול) ? למנועי הונדה יש מנועי v-tec מה הכוונה של זה? 9)במכוניות ההונדה סיביק 96 ישנו הילוך שנקרא D3 לשם מה הוא נועד ומיועד? 10)הדגם Continental GT שייך ליצרן? 11) מהי פירוש המילה MUSTANG מלטינית ולעברית ומה הקשר של הפירוש למכונית של פורד מוסטנג !
הודעה אחרונה מאת MUSTANG1967, -
-
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
פתאום קם אדם בבוקר הוא ראה תמונה של רכב ומחליט להקים עבורו אתר ואכן זה מה שקרה לבחור הולנדי כניראה משועמם שראה תמונות של ה 407 , היתלהב ובנה עבורה אתר מעריצים ולא סתם אתר אלא אתר מושקע עם עידכונים כמעט מדי יום והרבה מידע טכני וכללי על הרכב שאמור להגיע בקרוב להולנד . הכתובת היא : http://407.fanzone.info האתר כמובן בהולנדית אבל ניתן לתרגם אוטומטית כאן : http://www.worldlingo.com/products_services/worldlingo_translator.html כדאי לדפדף אתר מאד יפה ומושקע,האם זה שווה את ההשקעה ? נראה כולנו באוטומוטור .
הודעה אחרונה מאת יותם ק., -
סיטרואן ZX דאקאר 16V 1 2
מאת Slonya-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
מישהו מוכן לתת קצת פרטים על הרכב הזה ? האם זה המנוע של GTI-6 ? רק חבל שזה בצרפתית.
הודעה אחרונה מאת אביעד, -
-
- 33 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
הכל התחיל אתמול בויכוח בין ישי לבין חלק מחברי הפורום שהראלי לא נופלת ואף עומדת או "לוקחת" 106 GTI בקו ישר אתם מוזמנים לקרוא את הויכוח עמודים 2-3 בקישור הבא: http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=33861&start=15 על כל פנים אתמול הוחלט לבצע בדיקת יכולת , הבדיקה בוצעה בין 106 GTI סטנדרתית לחלוטין של חבר פורום מסויים , לבין 106 ראלי דור 2 משופרת ( ראם אייר , סעפת, צמיגי סמי סליקס ) של חבר פורום נוסף, בכביש מסויים במרכז הארץ ( אבקש ללא שם הכביש) התוצאות לא היו מפתיעות. הראלי הפסידה בפער של 2-2.5 מכוניות ב 2 בדיקות יכולת שבוצעו . אם אוכל להעלות יש לי סרטון וידאו ( אמנם לא באיכות טובה , אבל לישי יש באיכות מצויינת המוכיחה את …
הודעה אחרונה מאת ישי, -
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היום ראיתי את הגולף החדשה מסתובבת לה באיזור תעשייה תלפיות ירושליים. למעשה הייתי ממש אחריה. היא הייתה עם מספר צהוב אך לא ישראלי. למעשה היה רשום בצד שמאל האות F. לפי דעתי, אחריי שדפקתי בה מבט מקרוב, היא לא משהו. בתמונות היא יותר יפה. התחת שלה (שאותו ראיתי רוב הנסיעה) מזכיר מעט את התחת של הפולו. הפרונט נראה יפה יתר ויותר זורם. בגדול, מס. הנקודות שאני נותן לה בסולם שמוליק בקטגוריית העיצוב הוא 7.5 שמוליק
הודעה אחרונה מאת theshadowmaster, -
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
חבר שלי קיבל היום דו"ח על אי עצירה מוחלטת בתמרור עצור. העניין הוא שזה היה בחניון של קניון חיפה..וזכור לי שנכתב כאן משהו על "עצור" בתוך חניון-שהוא איננו תקף. עוד משהו: הקנס הוא 250. כמה נקודות מקבלים?
הודעה אחרונה מאת Y@ir, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני וFizban עשינו קורס נהיגת ראלי ב"מסלולים" על האימפרזה של יובל מ אני מצטער על איכות הסרטונים סרטון#1 סרטון#2 וכאן בסירטון #3 גל מראה איך זה אמור להיות. בנוסך לאיכות קקה אני גם מתנצל על חוסר היציבות
הודעה אחרונה מאת theshadowmaster, -
-
ספורט חדשה לרנו
מאת בידר- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
רנו F1 הכריזה שעוד השנה תוצג מכונית ספורט קומפקטית בהשראת קמפיין הפורמולה 1 שלהם, לנצל את המוניטין שצמח להם בשנים האחרונות. רנו הדגישו כי המכונית לא תהיה סופרקאר אקזוטית מבחינת מחיר. המכונית ככל הנראה תישא את התג RenaultSport. רנו F1 עוד הוסיפו לומר שהם מצפים לקחת אליפות עד 2005. לירן.
הודעה אחרונה מאת turbo, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 11.5 אלף צפיות
גם את השאלה הזו אני שואל עבור חבר (הוא מסנג'ר אותי יותר מידי בזמן האחרון ) אב המשפחה מוכר כנכה, ולכן הוא קיבלה תו נכה לרכב שבו הוא נוהג. נכה במדינת ישראל זכאי לקבל תו אחד, שעליו יתנוססו עד 2 מספרי רכב הזכאים לקבלת "הטבות" חניית נכה. רכב אחד שלו + רכב נוסף של אחד מבני המשפחה מדרגה ראשונה. (ואם הוא עמו אינו יכול לנהוג, אז עד 2 רכבים במשפחה). המצב הוא שיש על התו כרגע מספר רכב שלו (הוא נוהג) ומספר רכב של מישהו נוסף במשפחה. הבעיה היא שאותו בן משפחה מוכר את הרכב שלו, ומקבל רכב מהחברה שבה הוא עובד (רכב בליסינג). במצב רגיל, אם קונים רכב חדש, בהחלט ניתן להחליף את המספר שעל התו, במספר החדש. אבל האם אפשר לקבוע שאחד מהרכבים שמספרם יתנוסס על התו יהי…
הודעה אחרונה מאת Searcher, -
-
- 16 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
הרבה זמן מתרוצצת שמועה בין חובבי הצרפתיות ( להלן הפרנקופילים) על GTI 1.9 מקורית , שנת 93 יבוא אישי בצבע כחול אשר נמצאת באחד מרחובותיה הצרים של תל אביב . אתמול במהלך נסיעה שגרתית , תפס את עיני רכב כחול מוזר , עם סיומת 00. הרכב הוא GTI 1.9 כחולה , עם ג'אנטים יפים ולא מקוריים ( אולי הגיעה ככה מצרפת) ניתן לתמונות לדבר:
הודעה אחרונה מאת theshadowmaster,