Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

rx8 בארץ???

mazda626
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ממתי אצל היבואן זה יותר יקר מאשר ייבוא אישי?!?!

לפני כשנתיים אם אני לא טועה, הייתה כתבה גדולה בידעות אחרונות על היבוא האישי.

המדינה יצאה להגנתם של יבואני הרכב בארץ והעלתה את המיסוי על יבוא אישי במחירים אסטרונומיים, ככה שיוצא שלייבא רכב עצמאית זה יקר יותר מאשר דרך היבואן, וככה אנשים חוזרים לרכוש אצל היבואן.

עשו גם השוואה בין מספר רכבים ויצא שחלק מהרכבים אכן יוצאים יקר יותר מאשר אצל היבואן וחלק מהרכבים יוצאים זול יותר, אז לכן גם מקשים באישור היבוא.

מה גם שלא הרבה אנשים ממש מעוניינים לפתח כאבי ראש ביבוא הרכב, לכן מעדיפים לשלם יותר ולרכוש מהיבואן.

לגבי ה-rx8, מעניין באמת איך יצא לו ממש זול ליבא את הרכב..

אולי בגלל שהוא רכש אותו ממש בסמוך להשקה העולמית??!!

פורסם
ממתי אצל היבואן זה יותר יקר מאשר ייבוא אישי?!?!

*זה מה שהבנאדם אמר(לגבי העלות של האוטו)..... :roll:

*המחיר של המזדה מהיבואן עדין לא סגור וחתום

*נחכה ונראה....

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

בעיקרון לדעתי זה רק עיניין של זמן

אני ממש לא חושב שהוא מתכנן השבתה בזמן הרוב או טיפולים מיוחדים הרי הרכב חדש... אני לא מדבר על תאונות אלה על אחזה שוטפת

הרי עוד מעט שיתכיל השיווק הסידרתי יגיעו גם החלפים...

תקנו אותי אם אני טועה...

Current: Seat Leon FR 1.8 2016

"Past: Seat Ibiza 1.2 TSI DSG 2012 "Sport

• תוכן חדש...