Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

106 ראלי @ 106 GTI התוצאות!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה היה קומבני וה205 של אורן... :lol:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני לא מבין עם מי אתה מתווכח לירן, עם זה שעשה את הרייס?!

תשאל גם את נהג הGTI אם אתה לא מאמין, הראלי הייתה לפניו עד 100!!!!!!

משם הוא אסף אותה וזה בגלל עדיפות בכוח.

מ0 ל100 כמו שטענתי הראלי והGTI עומדות, ויותר מזה - הראלי קופצת לפני הGTI בשתי מכוניות והGTI מצמצמת את הפער לאט לאט עד שהיא עוקפת ב100.

טיעון ה"משופרת" זה גם תירוץ. ה"משופרת" הזאת נסעה בדיוק כמו שהיא נוסעת עכשיו לפני כל ה"שיפורים" שלה. ועל זה אני מעיד באינסוף השוואות אל מול הראלי שלי.

כמו שטענת שה GTI הספציפית הזו חזקה , כך אפשר לטעון שהראלי הספציפית שלך חזקה

מה גם ששלך לא סטנדרתית לחלוטין עם פילטר פתוח ( לא שזה מוסיף יותר מידי אבל

לצורך העניין .)

פורסם

אני מוכן לארגן לכם שעון ג'י טק.

אני יודע שהשעון הזה לא הכי מדויק בעולם ותמיד הוא רושם תוצאה טובה יותר מאשר מה שבמציאות, אבל אני עם השעון הזה הצלחתי להוציא עם הראלי 7.6 למאה. ויש לי עד שהיה איתי באוטו! (טנק דלק ריק כמעט לגמריי).

אני לא טעון שהראלי עושה באמת 7.6. אבל שעון ג'י טק כמו שהוא מזייף - מזייף תמיד. הוא לא יזייף בשבילי יותר מאשר בשביל אחרים. לכן, אם אתם כ"כ בטוחים, תחברו את שעון הג'י טק הזה ל106GTI ונראה מה תיהיה התוצאה שלו. אם הוא יורד מ 7.6 - הוא מהיר יותר מראלי. (בכל מצב, גם אם יהיה רשום 5, אין להסתמך על התוצאות של הג'י טק, אבל יחסית לראלי אפשר להשוות מה יותר מהיר).

לא ציפיתי שעל כזה דבר יפתחו שרשור פה :lol:

ובטח ובטח שציפיתי שינעלו אותו כבר :lol::lol:

אבל אם אתם כ"כ לחוצים לבדוק את זה - זאת העצה שלי.

מפה והלאה , אני נמנע מלהגיב מאחר ואני נוסע על אוטו עם חצי מהכ"ס של ה GTI:).

ללירן:

מה תגיד על זה שראלי הסטנדרטית לחלוטין שלי הייתה לפני ה GTI? גם הפילטר היה הפילטר המקורי בקופסה המקורית.

דיי עם התרוצים.

נ.ב

למי שקורא את השרשור. התגובה שאחרי התגובה שלי, ש"ישי" רשם "איך הראלי שלי נכנסה לכאן" - הוא הגיב להודעה של לירן, ולא להודעה שלי...

Back to the original - NC again.

פורסם

איך הראלי שלי נכנסה פתאום? מה הקשר אליה???

או שאתה עדיין מתבאס מה5 מכוניות שקיבלת בהילוך וחצי בלבד? :lol:

אם אתה מחשיב פילטר כשיפור, אז יש לי גם דוד. 800 כ"ס.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

פורסם

טיבי אתה נורמאלי?!!

7.6 לראלי?

מאיפה הבאת את השטות הזו?!

וישי אני האחרון שידבר עלי ועליך , תמיד אמרתי שאתה חזק

ממני משמעותית מה הקשר בין זה לזה ?

וכן קיבלתי ממך אתמול לפחות 5 מכוניות ,תקרא לזה רכבת.. אני לא מתרץ את זה בניגוד אליך...

פורסם
טיבי אתה נורמאלי?!!

7.6 לראלי?

אתה לא עוקב, זה G-TEC, חרא של מכשיר אבל באמת יכול לתת אמת מידה כלשהי (פעם ראשונה בהסטוריה שאני מסכים עם ביבי).

ואני אשמח אם תאמר לי מה אני מתרץ. אחרי הכל אני לא עשיתי את הרייס.

אתה זה שרב עם עובדה שהבנאדם שעשה את הרייס אומר, ואני בטוח שגם זה שעשה איתו את הרייס (נהג הGTI) יאמר.

פורסם
טיבי אתה נורמאלי?!!

7.6 לראלי?

שוב פעם,

כמו שאמרתי

עשיתי שלוש בדיקות.

8.9

8.4

7.6

ויש לי עד.

כמו שאמרתי - לא טענתי שהיא באמת עושה 7.6, כי השעון הזה ידוע כמזייף, אבל זה מה שהוא רשם.

ואני בטוח שישי במידה וינסה להוציא תוצאה טובה, לא יהיה רחוק מזה.

זה לא שאני הייתי עושה באמת 7.6 - אלא שהשעון הזה מזייף! (וגם רוני טען פעם שהוא הוציא פעם עם שעון ג'י טק 7.5 מרכב שאם הוא היה מוציא 8.5 הוא היה גאה בעצמו - מה שאומר שהדבר הזה מזייף).

פורסם

אני יודע מה זה המכשיר הזה ...

אבל ראבאק 7.6???

יופי , עכשיו אתה כותב שלא עשית תוצאה כזו , אז למה סתם לרשום

בכל מקרה לירן זז לעבודה הויכוח ימשיך בלעדי.

פורסם
אני יודע מה זה המכשיר הזה ...

אבל ראבאק 7.6???

מזייף....

מה אני אשם?! אבל הוא כן רשם 7.6!

איך רוני הצליח להוציא עם רכב שאמור לעשות במקרה הטוב 8.5 את הזמן 7.5? זה בדיוק כמו מה שקרה לי. הראלי עושה בערך 8-8.5. זייף בחצי שנייה או קצת יותר. ואל תבלבלו את השכל שהיא עושה יותר מ 9. אין לי כח לוויכוח הזה....

(אני סופר את הדקות עד שהשרשור ינעל...).

פורסם

לך לך לעבודה חאפר, ההודעות האחרונות שלך נכתבו בהשפעת עלים.

וביבי תודה שאתה אומר שאני לא יהיה רחוק מהתוצאה שלך, כולי אושר.

פורסם
לך לך לעבודה חאפר, ההודעות האחרונות שלך נכתבו בהשפעת עלים.

וביבי תודה שאתה אומר שאני לא יהיה רחוק מהתוצאה שלך, כולי אושר.

בשבילך, הכל.....

(ואמרתי שלא תיהיה רחוק כלומר - אם תיהיה יותר חזק אז זה לא יהיה בהרבה, ואם תיהיה יותר חלש - גם כן לא בהרבה, לא התכוונתי שבהכרח פחות מהיר ממני).

{עדיין לא ננעל???}

פורסם
טיבי אתה נורמאלי?!!

7.6 לראלי?

שוב פעם,

כמו שאמרתי

עשיתי שלוש בדיקות.

8.9

8.4

7.6

ויש לי עד.

כמו שאמרתי - לא טענתי שהיא באמת עושה 7.6, כי השעון הזה ידוע כמזייף, אבל זה מה שהוא רשם.

זה לא שאני הייתי עושה באמת 7.6 - אלא שהשעון הזה מזייף! (וגם רוני טען פעם שהוא הוציא פעם עם שעון ג'י טק 7.5 מרכב שאם הוא היה מוציא 8.5 הוא היה גאה בעצמו - מה שאומר שהדבר הזה מזייף).

אם עשית שלוש בדיקות והגעת לשלוש תוצאות שונות בהפרש של 1.3 שניות, זה מראה כמה אמין המכשיר הזה ואיזה אינדקציה הוא אמור לספק לך.

גם ה"רייס" שלכם מאתמול לא מהווה שום אינדיקציה, בדיוק כמו כל "בדיקות" היכולת מפעמים קודמות.

ל 106 GTI יחס הספק משקל טוב יותר משל הראלי וזה עובדה שלא ממש ניתן להתווכח עליה .

מעבר לזה, כל העיתונים ואתרי האינטרנט המקצועיים בעולם קובעים שה GTI מהירה יותר, גם היצרן קובע שהיא מהירה יותר, אז מה הויכוח פה בכלל ?

פורסם
טיבי אתה נורמאלי?!!

7.6 לראלי?

שוב פעם,

כמו שאמרתי

עשיתי שלוש בדיקות.

8.9

8.4

7.6

ויש לי עד.

אם עשית שלוש בדיקות והגעת לשלוש תוצאות שונות בהפרש של 1.3 שניות, זה מראה כמה אמין המכשיר הזה ואיזה אינדקציה הוא אמור לספק לך.

גם ה"רייס" שלכם מאתמול לא מהווה שום אינדיקציה, בדיוק כמו כל "בדיקות" היכולת מפעמים קודמות.

ל 106 GTI יחס הספק משקל טוב יותר משל הראלי וזה עובדה שלא ממש ניתן להתווכח עליה .

מעבר לזה, כל העיתונים ואתרי האינטרנט המקצועיים בעולם קובעים שה GTI מהירה יותר, גם היצרן קובע שהיא מהירה יותר, אז מה הויכוח פה בכלל ?

בבדיקה הראשונה שיצא 8.9 - זה היה אילתור ברמזור. בדרך למקום שבו יכולתי לבדוק בחופשיות. זה לא היה בכביש חלק (אבל הוא כן היה ריק ממכוניות) ולכן התוצאה הלא טובה יחסית. היה הבדל גדול בין שלושת הבדיקות. בבדיקה הראשונה ידעתי בוודאות שיצא לי תוצאה זוועתית (ולכן הייתי בשוק שלמרות הצורה הגרועה שיצאתי עם האוטו יצא 8.9 - אבל לא ידעתי שהוא מזייף). בפעם השלישית הצלחתי לצאת איתו כמו שצריך, וכמו שאני יודע שאני יכול לצאת איתו. אחרי זה לא בדקתי יותר - כי ידעתי שהרבה יותר טוב מזה אני לא יכול. לעומת זאת אם שוב פעם לא היה יוצא לי טוב הייתי בודק שוב - עד שהייתי מאמין שזה הכי טוב שלי.

אגב, למי שזה מעניין, רבע מייל האוטו עבר ב 86 MPH או בעברית 137 קמש, ועבר אותם אחרי 15.5 ש'.

אביעד - אמן אמן אמן.חבל שהתחלתי בכלל להגיב.

פורסם
אגב, למי שזה מעניין, רבע מייל האוטו עבר ב 86 MPH או בעברית 137 קמש, ועבר אותם אחרי 15.5 ש'

זה אפילו עוד יותר עצוב , זה תוצאה יותר טובה מ M3 E30

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...