Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כב' השופטת ק. רג'יניאנו מבית משפט השלום בכפר סבא גזרה 4 חודשי מאסר על תנאי למשך שנתיים וקנס בסך 1,000 ¤ על אלירן קדוש אשר הורשע על פי הודאתו בעבירות של פירוק רכב והחזקת כלי פריצה.

על פי עובדות כתב האישום בתאריך 13/09/03 ברעננה, פירק הנאשם ללא רשות הבעלים, מכסה גלגל ("טסה") מרכב חונה. בנוסף, החזיק במכשיר פלייר מתקפל המשמש לשם פריצה.

פ 002687/03

פורסם

שלום,

פעם ראשונה שאני שומע על כך שאדם גנב טאסה ונעצר - חבל מאוד שהמשטרה לא מצליחה לתפוס את כולם!.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לצערי אני מכיר אותו (רק בשם ופרצוף,למד איתי ביסודי) ועד ידוע לי שאחיו הקטן חרט לאבא שלי על הספורטאז' (שתזכה לחיים ארוכים,איפה שהיא לא נמצאת) יצירות של ואן-גוך מהבגאז' ועד מכסה המנוע ,אחרי בירורים לעומק (הילד התפאר על כך בשיחות עם חברים) וכל רכב שרוט ברעננה (בדר"כ צעירים ומורים) "שופץ" על ידי ידיו היצירתיות(בדיוק קיבלתי רישיון וקצת הוצאת עיניים גרמה לי לרצות להתאבד,לך תסביר לאבא שלך ב-5 בבוקר שאהבת חייו נראית כמו אוטו גלידה),זה בסדר כבר העיפו את כל המשפחה מכל מסגרת אנושית מוכרת אחרי שהם הגיעו לסף רעב וקיבלו בית מושכר מעיריית רעננה לפני עשור בערך.

*מי יתן ואנשים כאלה ישבו בכלא (ולא על תנאי) עד שיגנבו להם שם את הביתול%$ ועל הוצאת סמל יוציאו להם את הסמל והווינקרים מהחבר הלא פעיל שלהם.

אין שום הבדל בין פריצה לבנק וגניבת טסה,הכל עניין של זמן... :idea:

*המנהלים יכולים למחוק עם עברתי את גבול הטעם הטוב לדעתם (למרות שעד לא התחלתי אפילו!!! :evil:

אלי-שעבר 6 מדינות ב-7 חודשים ולא ראה רכב אחד שרוט או מחובל בכל צורה שהיא (וזה כולל נגיעות\נשיקות וכל האקטים המיניים האחרים...)

פורסם
זה עוד עבירה קלה לעומת מה שעשו לאוטו של חבר שלי, פירקו לו את המגנזיום !

מזכיר לי אלפא שראיתי פה ברחוב.

יום לפני : 4 חישוקי מגנזיום.

יום אחרי: זרוקה על הרצפה , אפילו לא על בלוקים :shock:

לדעתי צריך לתת עונש מאסר בפועל.

למעשה אם זה היה תלוי בי , צריך לתת להם כיתת יורים , אבל זה לא תלוי בי :twisted:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
כב' השופטת ק. רג'יניאנו מבית משפט השלום בכפר סבא גזרה 4 חודשי מאסר על תנאי למשך שנתיים

שנתיים מאסר על תנאי על גניבת טסה???

שחר,

תודיע לאצבעות ידיך שיפסיקו "לרוץ" על המקלדת לפני שהתאים האפורים שלך קלטו ההודעה.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
כב' השופטת ק. רג'יניאנו מבית משפט השלום בכפר סבא גזרה 4 חודשי מאסר על תנאי למשך שנתיים וקנס בסך 1,000 ¤ על אלירן קדוש אשר הורשע על פי הודאתו בעבירות של פירוק רכב והחזקת כלי פריצה.

על פי עובדות כתב האישום בתאריך 13/09/03 ברעננה, פירק הנאשם ללא רשות הבעלים, מכסה גלגל ("טסה") מרכב חונה. בנוסף, החזיק במכשיר פלייר מתקפל המשמש לשם פריצה.

פ 002687/03

העונש קל מדיי, אבל בכל זאת זה גם משהו.

חבל שאי אפשר לשלוח מייל לשופטת או משהו להגיד לה יישר כוח.

גם לאבא שלי פירקו ברחוב 4 טאסות של VW שמחירן 1,200 ש"ח.

עכשיו אנחנו צריכים ליסוע באוטו בלי טאסות, כי גם אם נקנה חדשות אז בטח ייגנבו אותן.

מה אפשר לעשות נגד זה? :roll:

רק לקוות שכל אותם הפושעים יידלגו על הרכב שלנו הפעם...

פורסם

פ 002687/03

עכשיו אנחנו צריכים ליסוע באוטו בלי טאסות, כי גם אם נקנה חדשות אז בטח ייגנבו אותן.

לטעמי העונש מספק.

סה"כ טאסות - זה יכול להיות בהגדרה של "מעשה קונדס" אפילו.

נכון זה מרגיז, גם לי גנבו טאסה של ה206.

מנטה 1200 שקל ?! מה יש בטאסות האלה ? מגנזיום ?

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
כב' השופטת ק. רג'יניאנו מבית משפט השלום בכפר סבא גזרה 4 חודשי מאסר על תנאי למשך שנתיים

שנתיים מאסר על תנאי על גניבת טסה???

שחר,

תודיע לאצבעות ידיך שיפסיקו "לרוץ" על המקלדת לפני שהתאים האפורים שלך קלטו ההודעה.

עמית

אופס :oops:

פורסם

פ 002687/03

1200 ש"ח??? כנראה שיש גנבים מכל מיני סוגים

• תוכן חדש...