Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כשאני באמת חושב על זה, יש למאייבך יתרון אחד בלבד על מיניבוס מפואר מאוד - המנוע, רוב הסיכויים שבמיניבוס, ולו המפואר ביותר, לא יהיו כ-600 כ"ס (או כמה שיש לה).

מלבד זאת מיניבוס מאוד מפואר יוכל לספק רמת חיים גבוהה בהרבה, מרווח הרבה יותר גדול, ועוד הרבה יתרונות, ואני משוכנע שהוא לא יעלה 7 מיליון ש"ח.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
כשאני באמת חושב על זה, יש למאייבך יתרון אחד בלבד על מיניבוס מפואר מאוד - המנוע, רוב הסיכויים שבמיניבוס, ולו המפואר ביותר, לא יהיו כ-600 כ"ס (או כמה שיש לה).

מלבד זאת מיניבוס מאוד מפואר יוכל לספק רמת חיים גבוהה בהרבה, מרווח הרבה יותר גדול, ועוד הרבה יתרונות, ואני משוכנע שהוא לא יעלה 7 מיליון ש"ח.

רוני

550 כ"ס

4.9 שניות למאה (!)

האוטו פשוט מטוס! והברקסים...עוצרים מ-צ-ו-י-י-ן!!

הדגם הזה (57) אם אני לא טועה עולה "רק" 5.9 מיליון שקל.

פורסם

ההרגשה שלי מהתמונות היא שבאמת אין משהו מיוחד במכונית הזו ששוה 7 מיליון שקל (או "רק" 5.5 מיליון), וכמו ש-20VT ורוני אמרו, זה פשוט פתרון נחמד לאנשים האצילים שאין להם מקום בחשבון בנק לעוד כה מיליונים.

למרות זה אני מאמין שאם כל אחד מאיתנו היה קם בבוקר כמו שרי אריסון, לא היה מתנגד למייבאך או לפאנטום בחניה!

פורסם

550 כ"ס

4.9 שניות למאה (!)

האוטו פשוט מטוס! והברקסים...עוצרים מ-צ-ו-י-י-ן!!

הדגם הזה (57) אם אני לא טועה עולה "רק" 5.9 מיליון שקל.

אוקיי, אז קנה מיניבוס גדול, פנק אותו בכל השטויות שיש במאייבך, זרוק בפנים מנוע 8 ליטר עם איזה 500 כ"ס - כמה כבר זה יעלה? :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מוזר, התמונות ממש ממש לא מלהיבות. זה נראה... סתמי. סתם לימוזינה גדולה. על זה כל הבלגן?

אבל אולי במציאות זה ייראה לי יותר מרשים, נחכה לאוטומוטור.

רוני

רוצה מכות? :shock:

:wink:

לא מרשים?

איזה יופי של אוטו!!!!

להיות בעלים של אחד-הגעת לסוף!

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

ואללה, אותה אחת שראיתי. נחמד. האמת - חשבתי שהיא עולה 20-30% יותר מ-S, מקסימום 2 מיליון ש"ח. אם היא שווה 5 או 6 או 7 מיליון ש"ח, זה כבר זה שאלה פילוסופית. פורשה GT שווה 7 מיליון ש"ח? אולי היא שווה רק 4? זה משנה בכלל? לפחות לגבי מייבאך, חלק מהשווי הוא השווי עצמו - כלומר העובדה שבנאדם נוסע באוטו ששווה מיליון $, וכל מי שרואה אותו יודע את זה, כבר מצדיקה לגבי חלק מהאנשים הוצאת מיליון $. ובאותו עניין - רולס רויס כן שווה יותר מ-2 מליון ש"ח? מבפנים היא לא תראה מאוד שונה. תגידו שרולס רויס זה אריסטוקרטיה, אז מה לעשות - גם מאייבך. אריסטוקרטיה ארית עם שפם שחור קטן, אולי, אבל אריסטוקרטיה.

אישית, אם היו לי 7 מיליון, הייתי מעדיף את הפורשה...

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

זה יותר רכב בשביל המעמד והיוקרה,מי שיכול להרשות לעצמו כזה רכב קונה כזה ומי שלא,אז לא. קשה לי להאמין שאחד מהמבוססים שיש פה יקנה כזה רכב פה בארץ,אבל אי אפשר לדעת.

אותי אישית הוא ממש לא מעניין,כי אני בחיים לא יקנה כזה רכב.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

בקשר למחיר של הרכב:

חולצת נייק שחורה פשוטה תעלה כ-80 ש"ח.

חולצת פוקס שחורה פשוטה תעלה 30 ש"ח.

למה ההבדל? כי פוקס זה לא מותג (לא בקנה מידה עולמי בכל אופן). זו הסיבה שאדם ישלם 7 מיליון שקל.

אלה אנשים שיכולים לקנות את הרכב, יכולים להשתמש בשירותיו של נהג פרטי (הרי עיקר האבזור זה ליושבים מאחור) ו-7 מיליון ש"ח זה מחיר סביר מבחינתם בשביל כל האבזור והנוחות.

פורסם
אנשים שיכולים לקנות את הרכב, יכולים להשתמש בשירותיו של נהג פרטי (הרי עיקר האבזור זה ליושבים מאחור).

ה57 לא מיועדת לנוסעים שמאחור ומי שיכול להרשות לעצמו מייבאך ונהג כבר ימצא את הפרוטות בשביל לעלות ל62 (להגדיל בשקל תעשים :wink: ).

פורסם
מוזר, התמונות ממש ממש לא מלהיבות. זה נראה... סתמי. סתם לימוזינה גדולה. על זה כל הבלגן?

אבל אולי במציאות זה ייראה לי יותר מרשים, נחכה לאוטומוטור.

רוני

צודק,אני יכול להעיד שגם במציאות הדבר היחיד שהרשים מאוד הוא הגודל (לא ב-57) וגם זה רק בסוכנות,על הכביש האמריקאי קנה המידה משתנה ומול מונית ניו-יורקית כבר לא מדובר במשאית,דווקא בסעיף הזה (ועד הרבה) מרשימה בהרבה הרולס-רויס פאנטום שנראית לא יותר גדולה מסדרה 7 בתמונות אבל במציאות (וכש-745IL עומדת לידה) היא א-ד-י-ר-ה!!! ומרשימה בהרבה מהמייבאך.

רב התוספות שפורטו כאן מופיעות כבר גם במכוניות שעולות 1/30 מהמייבאך והיחודיות האמיתית של הרכב (וההבדל היחידי המהותי מה-S פרט לגודל)היא בהשקעה בפרטי פרטים כדיי לתת מגע אישי.

נכון,הרכב מאיץ בצורה פנומנלית (מוכן להעיד,פשוט מדהים) אבל חסר שימושיות לחלוטין כל עד אתה לא על האוטובאן.

יוצר אך ורק למטרה אחת-לגרום לאלפיון העליון שקונה מרצדס להוציא עד כסף כדיי שלא יגידו עליו שהוא קמצן ונוסע רק ב-S600/AMG LONG.

פורסם
באוטומוטור תהיה מייבאך 57 (זאת שבתמונות וזאת שהראו בחדשות)

אגב, שמעתם כמה עולה לבטח אותה?? 360 אלף שקל בשנה...

מה חשבת רכב כזה הביטוח חוגג עליך זה כמו לקנות כל שנה EVO8

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

• תוכן חדש...