רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,620 נושאים בפורום הזה
-
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
למה אין וישר אחורי במכוניות 4 דלתות וב 3 ו5 יש? (חוץ מאפלאוז 4 דלתות)
הודעה אחרונה מאת Discover, -
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הכרעת דין 1.כנגד הנאשם הוגש כתב אישום לפיו, ביום 9.6.2002 בשעה 08:15, שעה שנהג בכביש 4 צומת כפר מסריק, לא ציית לאור אדום ברמזור בכיוון נסיעתו, עבירה בניגוד לתקנה 22(א) לתקנות התעבורה, התשכ"א � 1961. 2.הנאשם כפר בעובדות כתב האישום. 3.התביעה הביאה כעד מטעמה את השוטר רס"ר אפי לאו, עורך הדו"ח והגיש באמצעותו את הדו"ח וכך נכתב בדו"ח ת/1: " ...הנ"ל נהג ברכבו מכיוון עכו לקריות, הנ"ל נהג בצומת כפר מסריק בנתיב המורה שמאלה בלבד לכיוון קיבוץ כפר מסריק. בצומת הופיע אור אדום לכל הנוסעים גם לפונים שמאלה וגם לנוסעים ישר. אני נעמדתי בנתיב השמאלי ללא כחולים. כמו כן, אני מבחין שהנהג יוצא באור אדום ורוצה לפנות שמאלה לתוך הקיבוץ. באותה עת הגיעה תנועה מכיוון דרום לצפון, הגיע…
הודעה אחרונה מאת 20VT, -
- 19 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
חלק אני יודע מהם וחלק לא
הודעה אחרונה מאת fixxxer, -
- 15 תגובות
- 7.5 אלף צפיות
אני מביא בפני אלו שלא יודעים רוסית תרגום ותקציר של כל חודש ינואר 2004 ומה שלא ראיתי באתרים ישראלים מקבילים לפי האתר (http://www.autoreview.ru) לפי סדר כרונולוגי. תוכנית העתיד של פולקסוואגן כוללת יצור סדרתי של Concept R אשר הוצג זה לא מכבר ותוכנן להיות אב טיפוס מהסיבה של אי כדאיות, אך לאחר חישוב מחדש הגרמנים הגיעו למסקנה שיש בכל זאת רווח ביצור גרסה זו שאגב עדיין אין לה שם רשמי. הדגם אשר הוצג בתערוכת פרנקפורט האחרון היה מצוייד במנוע החדש אשר בו מצוייד גם הגולף R32 והוא ה V6 החדש עם לא פחות מ 265 סוסים גרמנים בארוותו. התיבה היא רובוטית בעלת 6 יחסי העברה מסוג DSG וכוח המועבר לסרן האחורי ומהירות סגירה מקסימלית של 270 קמ"ש "בלבד". החדשנות ברכב הזה באה …
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
נכון על גבי הכרטיס של הרישיון יש תמונה של אותו אדם שהרישיון שייך לו. רציתי לדעת אם אפשרי להחליף תמונה בכל עת? ואם כן האם זה כרוך בתשלום כלשהוא? תודה על המידע
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 2 תגובות
- 815 צפיות
אתמול בערך בשעה 12 בלילה עשיתי תאונה מאוד חמורה עם האוטו--האוטו לא יעלה על כבישי הארץ יותר בחיים! אבל בחיים לא! השאלה שלי זה האם יש השתתפות עצמית במצב כזה וכמה אחוזים זה בערך? לדוגמא המחירון הוא 61 אלף! כמה אני אצטרך להשתתף בערך?? **האוטו הוא שברולט לומינה 98..... ואני כן כן אני פירקתי לו את החיים! עכשיו אני נדפק בלי אוטו!
הודעה אחרונה מאת Herman, -
- 3 תגובות
- 840 צפיות
האם ניתן לקנות רכב עם מספר זר, או"ם, ולהעלות אותו לכביש עם מספר ישראלי חדש?
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 3 תגובות
- 860 צפיות
האם יש חוק שאוסר התקנת מסך על הדשבורד? תודה לכל העונים
הודעה אחרונה מאת TRIPLE xXx, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
סוף כל סוף ישודר הראלי העולמי (WRC) בטלוויזיה הישראלית!!!!!! ערוץ AXN החל מה-5.3!!!!!! תהנו..... אני יודע שאני יהנה....
הודעה אחרונה מאת B~R~A~B~U~S, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הרגע חזרתי מהפרולוג של rallye sunseeker שהיה בגינה המרכזית של העיר ועל הטיילת 119 מכוניות מפיאסטות בנות 20+ עד הדור האחרון של מכוניות הראלי מתי בארץץץץץץץץץ http://www.rallyesunseeker.co.uk/
הודעה אחרונה מאת ridered, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2 אלף צפיות
לאחרונה גם אני וגם אמא שלי נאלצנו לחדש את הביטוח המקיף לרכבים. עד היום הביטוח בשני הרכבים היה לכל נהג מגיל 17, אך בגלל שאחי עכשיו כבר בן 21 רצינו לחדש לכל נהג מעל 21 בכדי לחסוך בהוצאות. אצלי בסקסו (שנת 97) הביטוח המקיף שנה שעברה היה 3600 ש"ח. עכשיו חידשתי למעל 21 והמחיר הוא כ-2750 ש"ח. כלומר חסכון של יותר מ-800 ש"ח. אצל אמא שלי (יאריס 1.3 אוטומטית שנת 2002) הביטוח המקיף שנה שעברה היה 3800 ש"ח. עכשיו היא מקבלת הצעות בלתי הגיוניות של 4100, 3900 והכי זול - 3600 אבל צריך להתקין קודן (שעולה גם איזה 200-300 ש"ח כך שאין פה אף חסכון). השאלות שלי הן: 1. איך זה הגיוני שהמחירים לא רק שאינם יורדים - אלא אפילו עולים, כאשר אנחנו מעלים את גיל הנהג מ-17 ל-21? 2…
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
ליגת הקארטינג 1 2
מאת liran_r- 24 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
מישהו עשה את הקורס קארטינג בקניון שבעת הכוכבים? מה אתם חושבים עליו? זה שווה את הכסף?
הודעה אחרונה מאת ערן טישמן, -
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
התמונות:
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 858 צפיות
האם יש אפשרות להפעיל חוק על אנשים בצורה רטרואקטיבית? כאילו אם הוצאתי היום רשיון.. ומחר מעבירים את החוק של מלווה חצי שנה + מותר להסיע רק 3 אנשים באוטו (נהג + 2 נוסעים) עד גיל 21.. אז יכולים להפעיל עלי את האחד מהסעיפים הללו? או שזה יתייחס רק לאלו שעוברים את הטסט אחרי אישור החוק בקריאה שלישית ויישומו.. ?
הודעה אחרונה מאת yosi-m, -
-
- 18 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
עשיתם את מבחן הנהיגה שהיה הערב בערוץ 2? איך התוצאות???
הודעה אחרונה מאת yosi-m, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
11:00- יקיצה טבעית, פעם שניה השבוע (ברציפות). 11:30- עדיין במיטה ופתאום נזכר שהיום צריך ללכת להביא "טופינים" לאוטו. קיבלתי מתנת יום הולדת לא רעה מדוד שלי, זיכוי של כמה מאות שקלים לציוד של OMP. אמרתי כבר שהמתנה "לא רעה" בכלל? 11:40- אני אחרי ארוחת בוקר, שטיפת פנים+שיניים ויציקת ג'ל זול. 11:45- שונא לנהוג ברחוב הראשי של רמה"ש בשעות האור, ג'ונגל אחד גדול! 11:50- אני על כביש 5 מזרחה אל מחוז חפצי, הוולקן משייטת על 130 מבלי להטריד אף אחד על הכביש, שמש אביבית מהנה, אחלה מז"א ליום חופש. 12:00- הגעתי, סה"כ באתי לאסוף ידית הילוכים ודוושות של OMP. ואז נגלה לעייני מחזה חריג. אני בטוח סדנת מירוצים, סדנא המשמשת את אחד הישראלים המתחרים בקפריסין במירוצי ראלי מ…
הודעה אחרונה מאת Casper, -
-
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
עבודות שירות בגין גרימת מוות ברשלנות כב' השופטת טאובר רחל מבית משפט לתעבורה ברמלה גזרה 14 חודשי מאסר מתוכם 6 חודשי מאסר לריצוי בפועל במסגרת עבודות שירות, קנס בסך 5000 ש"ח ופסילה ל-7 שנים על מבורט אמנון שהואשם בגרימת מוות ברשלנות. הנאשם נהג ברשלנות בכך שפנה ימינה בניגוד להוראת הרמזור המורה על נסיעה ישר ושמאלה בלבד. הנאשם שהה עם רכב הניקוי במקום בו אסור היה לו להימצא ובנוסף לכך לאחר שפנה ימינה בקשת רחבה ולא בבטחה סטה מאמצע הנתיב השמאלי לנתיב ימין כאשר הוא חוסם את מסלול התנועה לכיוון דרום ומבלי לוודא שהנתיב פנוי לנסיעה. כב' השופטת טאובר רחל: "הנאשם הכניס עצמו לסיטואציה תוך שהוא עובר עבירות תעבורה בסיסיות ותוך נטילת סיכון. התרשמתי כי כדי לרצות את מעבידיו ולדאו…
הודעה אחרונה מאת iceman, -
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
זה כבר די ישן אבל אם אתם רוצים עוד תמונות חוץ ממה שיש ב YNET http://www.ferraribuy.com/fb/scoop/index.html את ה 407 סטיישן ראיתם?
הודעה אחרונה מאת Maserati, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
האם עלי לצלם או לשלוח את התו חניה שלי לצורך הוחכה כדי שיבטלו לי דו"ח?
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
http://www.netaction.co.il/sale.phtml?item=1506974 זה רק אני או שרנו מגאן שבתמונה נמכרה כדגם 2004 ומעלה?
הודעה אחרונה מאת yaron_z, -
-
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי לכם לכל מי שאוהב את הסופר קאר היפני הזה אני ממליץ מאד להזמין את הDVD החדש שיצא לאוטו הזה אני הזמנתי אותו וזה סרט שמביא המון אינפורמציה על האוטו המדהים הזה. יש המון ביצועים נסיעות מסלול ועוד המון דברים מומלץ מאד. הזמנתי גם את סיכום עונת ה WRC 2003 ויש באתר הזה עוד המון דברים מעניניים http://www.dukevideo.com תהנו
הודעה אחרונה מאת Z-8, -
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היום בצהריים נסעתי לחבר להתכונן לבחינה.. התקדמתי במהירות סבירה - 40 קמ"ש +-, בעיר, ברחוב די עמוס בד"כ... צפוי במקום הזה שקופצות חיות, מכוניות עוצרות וגורמות לאחרות לעקוף אותן בנתיב הנגדי ויש גם הרבה אוטובוסים.. בזמנו, בשיעור נהיגה אוטובוס פרץ לי לנתיב שלי, וכמעט שעשינו חזיתית, ואני בחיים בנס... לכן אני יודע שהמקום מסוכן, ומה המהירות המתאימה.. אך דווקא בשבת בצהריים, בתנאי ראות טובים, הרשתי לעצמי להעלות עוד 10 קמ"ש (ועדיין להישאר בגבול המהירות החוקית, יותר נכון, למטה מזה). בקיצור, ברגע מסוים מצאתי את עצמי במצב הבא - מימיני מכוניות חונות לצד המדרכה, ממול באות מכוניות, ואני נמצא בנתיב צר יחסית... מלפניי רוכב אופניים, ילד... אני מתקדם, מרגיש את הצפיפות, מוריד את הרגל מהגז..…
הודעה אחרונה מאת fixxxer, -
- 0 תגובות
- 973 צפיות
יש מישהו רוצה לעדכן אותי ואת שאר חברי הפורום איפה עומדת כרגע הצעת החוק או בכלל כל הנושא של מרוצים חוקיים בארץ ? בטעות פורסם בפורום זה, מנהלים בבקשה להעביר לפורום הנכון תודה וסליחה
הודעה אחרונה מאת Assaf, -
היום בשעה 11 בבוקר נתכנסו חברי PSI לחניה באיצטדיון האתלטיקה של הדר יוסף. למתחם הגיעו סך הכל ( לאחר ספירה ) 74 מכוניות פז'ו סיטרואן ספורטיביות ובערך מחציתם הגיעו לטיול לאחר מכן. הטיול יצא כאמור מאצטדיון האתלטיקה לכיוון כביש 1 - בית שמש ולאיזור עמק האלה . תקוותנו הייתה שניתן יהיה לפלוש לבית קפה "בר בהר" אבל היינו "קצת" יותר מידי אנשים. בכל מקרה האנשים שהגיעו לטיול מצאו את בטנם שבעה בלטרון במסעדת אסא לסיכום היה אחלה יום , ותודה לכל מי שהגיע. וכעת לתמונות:
הודעה אחרונה מאת שוקולד מריר, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש הבדל כלשהו בין מכוניות דיזל למכוניות מונעות בנזין, מבחינת התנהגות קפיצים בולמים וכו', חוץ ממשקל המנוע? למה קיים ההבדל הזה? אי אפשר פשוט לקחת את אוטו רכב מונע בנזין, לשים בו מנוע דיזל, והוא יסע כמו שצריך? תודה. הדיון בנושא הקליאו: http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=30290&postdays=0&postorder=asc&start=0
הודעה אחרונה מאת RS6, -
ב.מ.וו 6 בארץ? 1 2 3
מאת Vovka-
- אחראי פורום
- 33 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
שלום לכולם, אתמול בעבודה ( שליח פיצה ) , ראיתי ב.מ.וו סדרה 6 קופה. לא 1:18, אחד על אחד!!! סיומת המספר היה 16 ולא הבנתי איך זה 16 ולא 00. מוכרים סדרה 6 בארץ? מוכרים אותה בכלל? לפני האתר של ב.מ.וו לא מוכרים בארץ את הסדרה. http://www.bmw.co.il/index-auto.asp
-
פרוייקט הדלק הגדול!!! 1 2
מאת Inoni-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום... כבר תקופה מסויימת אני חושב על זה וכבר יצא לי לספר בעל פה לכמה אנשים על הרעיון והנה אני מנסה לבדוק הענות בפורומים ואני אנסה להיות קצר ולעניין. אני אתחיל מהסוף, מטרת הפרוייקט היא לדעת בודעות איפה יש דלק איכותי (לפחות נכון לזמן מסויים וזה גם אומר משהו) ואיפה לא. כולנו נתקלנו בכתבות על תחנות שמוהלות דלק, אבל יש הרבה תחנות והבדיקות לא רלוונטיות לרובנו והכי חשוב, צויין רק איפה מוהלים ולא צויין איפה בסדר... וזה מה שמעניין אותי. רובנו מאיזור המרכז ולכן אני מציע שנחשוב על 3-4 תחנות דלק מחברות שונות במיקומים מסויימים לאורך מרכז הארץ (צפוניים, דרומיים וירושלמים הרעיון כולל אתכם גם, אל דאגה-פרטים בהמשך), לאחר שיבחרו התחנות נקנה דלק בכל אחת ונממן בעצמנו בדיקת מעב…
הודעה אחרונה מאת netivi, -
-
תמונות של תאונות... 1 2
מאת Yarik- 16 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
http://www.car-accidents.com/pages/car_accident_photo.html פשוט כואב הלב לראות את כל המכוניות האלה
הודעה אחרונה מאת Jeka, -
- 0 תגובות
- 2 אלף צפיות
מנכ"ל חברת כביש חוצה ישראל, יהודה כהן, הציע היום בישיבת ועדת הכלכלה של הכנסת להפחית את הקנסות ב-50% לפחות. כהן מציע לקבוע תקרה לקנס מקסימלי שינוע בין 5,000 ל-7,000 שקלים. יו"ר ועדת הכלכלה, ח"כ שלום שמחון, דרש ממשרד התחבורה להציע בתוך שלושה שבועות שינוי בתקנות המסדירות את התשלומים הנגבים עבור נסיעה בכביש 6. מקור: YNET שמחון דורש משר התחבורה להגיש תוך שלושה שבועות תקנות להסדרת הקנסות הנגבים עבור הנסיעה בכביש 6. מנכ�ל חוצה ישראל: נפחית בחצי את גובה הקנסות. ועדת הכלכלה: הריבית על הקנסות צריכה להיות כפי שנהוג בקנסות חנייה ומשטרה יו�ר ועדת הכלכלה, ח�כ שלום שמחון, דורש משר התחבורה להציע בתוך שלושה שבועות שינוי בתקנות המסדירות את התשלומים הנג…
הודעה אחרונה מאת The Garlic Press, -
- 0 תגובות
- 971 צפיות
ח"כ גילה פינקלשטיין: על פי הפרסום יש כאן עניין של שחיטות, מינהל לא תקין, סולידריות של פשע, יד לוחצת יד. אנחנו שומעים על הסמנכ"ל הפורש, מר צבי יוזנט, שחברים סידרו לו תעודה של מנהל מקצועי של בית ספר לנהיגה, ואנחנו שומעים על שוקי שדה, מנהל אגף הרישוי, שסידרו לו תעודה של בוחן נהיגה. שניהם לא עונים על הקריטריונים כפי שמקובל. אני יודעת שזה מתחיל להיות מטופל, אבל זה עדיין לא זה. חייבים להשהות אותם. למרות שהתחילו לטפל בזה, הם עדיין לא הושהו. מקור: פרוטוקול מס' 154 מישיבת ועדת הכלכלה יום שני, כ"ד בשבט התשס"ד (16 בפברואר 2004), שעה 11:30 בקובץ המצורף http://rotter.net/User_files/forum/403c7f28460f01a7.rtf
הודעה אחרונה מאת The Garlic Press,
-
מי מחובר 32 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 941 אורחים (הצג רשימה מלאה)