Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה גם אני וגם אמא שלי נאלצנו לחדש את הביטוח המקיף לרכבים.

עד היום הביטוח בשני הרכבים היה לכל נהג מגיל 17, אך בגלל שאחי עכשיו כבר בן 21 רצינו לחדש לכל נהג מעל 21 בכדי לחסוך בהוצאות.

אצלי בסקסו (שנת 97) הביטוח המקיף שנה שעברה היה 3600 ש"ח. עכשיו חידשתי למעל 21 והמחיר הוא כ-2750 ש"ח. כלומר חסכון של יותר מ-800 ש"ח.

אצל אמא שלי (יאריס 1.3 אוטומטית שנת 2002) הביטוח המקיף שנה שעברה היה 3800 ש"ח. עכשיו היא מקבלת הצעות בלתי הגיוניות של 4100, 3900 והכי זול - 3600 אבל צריך להתקין קודן (שעולה גם איזה 200-300 ש"ח כך שאין פה אף חסכון).

השאלות שלי הן:

1. איך זה הגיוני שהמחירים לא רק שאינם יורדים - אלא אפילו עולים, כאשר אנחנו מעלים את גיל הנהג מ-17 ל-21?

2. לבעלי היאריס- כמה אתם משלמים? וגם לאחרים - האם חוויתם עלייה במחירי הביטוח בין שנה שעברה לשנה הנוכחית?

3. האם מישהו יכול להמליץ לי על חברת ביטוח שלא תדרוש התקנת קודן ותהיה זולה יחסית? לי זה נראה מוגזם שהרכב כבר שנתיים על הכביש ופתאום צריך להתקין עוד הגנות - מה השתנה?

תודה

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הירידה הגדולה בתעריף זה מעל גיל 24 (ונהג בלי הגבלות כלומר לא חדש או צעיר)

ואני חוויתי אותה השנה כשעברתי את הגיל

חברת הביטוח שלי (נקראת גבע) דורשת 2 מתוך 3 :

א) אזעקה

ב) אימובילייזר/קודן

ג) נעילת מכסה מנוע

אני אגב משלם 2500 שקל בשנה מקיף...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בטח בגלל כל המשוגעים שמרסקים יאריסים על ימין ועל שמאל .

יכול להיות שזה קשור, המפגרים עושים סטטיסטיקות בחברת הביטוח ובודקים איזה רכב יותר נגנב\השתתף בתאונות\ לא הביא להם מספיק רווחים ומעלים לו את הפרמייה כדי שלא יהיה מצב בו האפשרות השלישית (לא הביא להם מספיק רווחים ) לא תתקיים.

פורסם

הדבר הזה אסון ג-ד-ו-ל!!! תוריד מהר... יש כל כך הרבה סיבות למה זה הורס שאין לי כוח להתחיל לכתוב.

בו נאמר שבמקרה ה"טוב" המכשיר שנועל את מכסה המנוע יתחמם והמעגלים שבו יצרכו זרם כל הזמן ויהרסו לך את מערכת החשמל באוטו,

במקרה הרע ינעל מכסה המנוע ויצתרכו לחתוך (!) אותו כדי לתקן את זה!!!

תוריד ומהר

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

עד היום הביטוח בשני הרכבים היה לכל נהג מגיל 17, אך בגלל שאחי עכשיו כבר בן 21 רצינו לחדש לכל נהג מעל 21 בכדי לחסוך בהוצאות.

אצלי בסקסו (שנת 97) הביטוח המקיף שנה שעברה היה 3600 ש"ח. עכשיו חידשתי למעל 21 והמחיר הוא כ-2750 ש"ח. כלומר חסכון של יותר מ-800 ש"ח.

אצל אמא שלי (יאריס 1.3 אוטומטית שנת 2002) הביטוח המקיף שנה שעברה היה 3800 ש"ח. עכשיו היא מקבלת הצעות בלתי הגיוניות של 4100, 3900 והכי זול - 3600 אבל צריך להתקין קודן (שעולה גם איזה 200-300 ש"ח כך שאין פה אף חסכון).

השאלות שלי הן:

1. איך זה הגיוני שהמחירים לא רק שאינם יורדים - אלא אפילו עולים, כאשר אנחנו מעלים את גיל הנהג מ-17 ל-21?

2. לבעלי היאריס- כמה אתם משלמים? וגם לאחרים - האם חוויתם עלייה במחירי הביטוח בין שנה שעברה לשנה הנוכחית?

3. האם מישהו יכול להמליץ לי על חברת ביטוח שלא תדרוש התקנת קודן ותהיה זולה יחסית? לי זה נראה מוגזם שהרכב כבר שנתיים על הכביש ופתאום צריך להתקין עוד הגנות - מה השתנה?

תודה

רוני

:shock:

אתה בטוח שאין טעות כאן??

אני משלם פחות לקליאו :D

Finger's gonna kill me.

פורסם

לא בדיוק, ייתכן שכל המחירים עלו או שהחלפתם חברת ביטוח

מחיר הביטוח ל ZX הענתיקה (שכבר לא שלי) לא השתנה

תודה

רוני

קשה, קשה, דרישת המיגון תלויה בשילוב רכב/חברת ביטוח/סוכן/מקום מגורים/מכפיל אקראי לכן פנה לכמה סוכנים שיבדקו כל אחד בכמה חברות ובחר את הטוב ביותר, על ה ZX שלי ביקשו אזעקה (שהייתה) ותוספת אימובילייזר (ששווה אחוז ניכר מערך הרכב) הסוכן נאבק ומצא חברה שויתרה עליו-איילון במקרה שלי.

פורסם

ושכחתי לציין...

תנסה את חברת הביטוח "המגן", לפי מיטב זכרוני הם זולים ולא דורשים אמצעי הגנה לרכבים כאלו...

Finger's gonna kill me.

פורסם

לעדי - אתה בטח מעל 24. יש הבדל גדול.

לרשף - זהו שבאותה חברה ביקשו יותר וגם מיגון, מה שלא היה בשנה שעברה. וזה אחרי ההעלאה ל-21 מ-17!

בינתיים ואחרי עוד די הרבה טלפונים, מצאתי 3500 ש"ח בערך ללא מיגונים נוספים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

השאלות שלי הן:

תודה

רוני

:shock:

אתה בטוח שאין טעות כאן??

אני משלם פחות לקליאו :D

אני משלם לקליאו 2600 ש"ח, וגם זה כי התעצלתי קצת...

רון

פורסם

יופי, כל אחד מכם יכול להתלהב כמה הוא משלם, השאלה היא - מהן ההגבלות. אם אתם מעל 24 באמת אין שום סיבה שעם העדר תביעות לא תשלמו 2600 ש"ח, נניח.

השאלה היא מה קורה ספציפית בטויוטה יאריס, וכן עם הגבלה של כל נהג מעל 21.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
יופי, כל אחד מכם יכול להתלהב כמה הוא משלם, השאלה היא - מהן ההגבלות. אם אתם מעל 24 באמת אין שום סיבה שעם העדר תביעות לא תשלמו 2600 ש"ח, נניח.

השאלה היא מה קורה ספציפית בטויוטה יאריס, וכן עם הגבלה של כל נהג מעל 21.

רוני

רוני, כפי שאתה יודע הביטוח מורכב מכמה גורמים:

- תאונות

- גיל הנהג

- מחירי חלפים

- מספר גניבות הרכב הספציפי הזה

כנראה שגנבו הרבה יאריס בשנה ו/או הרבה חבר'ה עם יאריס עשו תאונות (הגיוני מכיוון שהמכירות של היאריס עלו בתקופה האחרונה וזה אומר שיש יותר יאריס על הכביש כלומר יש יותר סיכוי ליאריס לעשות תאונה) וזה גרם להעלאת מחירי הביטוח למרות שהביטוח שלך עכשיו מגיל 21 ולא 17 ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

- תאונות

- גיל הנהג

- מחירי חלפים

כנראה שגנבו הרבה יאריס בשנה ו/או הרבה חבר'ה עם יאריס עשו תאונות (הגיוני מכיוון שהמכירות של היאריס עלו בתקופה האחרונה וזה אומר שיש יותר יאריס על הכביש כלומר יש יותר סיכוי ליאריס לעשות תאונה) וזה גרם להעלאת מחירי הביטוח למרות שהביטוח שלך עכשיו מגיל 21 ולא 17 ...

גיל הנהג רק עלה, אצלי זה הוריד ב-800 ש"ח. אין סיבה שזה לא יוריד גם ביאריס. מחירי חלפים בוודאי שלא השתנו. מספר גניבות - אני בספק שהשתנה סטטיסטית ותאונות - כאילו שהם עוקבים אחרי זה...

בקיצור - אף אחד מהדברים האלו לא ממש משפיע על העלייה, אך עם זאת כל הסוכנים איתם דיברתי היו מודעים לעלייה בתעריפים בדגמים מסוימים ולא ידעו להסביר אותה. כך שגם אם יש סיבה - אנחנו כנראה לא נדע...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

- תאונות

- גיל הנהג

- מחירי חלפים

אני רק רוצה להוסיף לדבריו של REDZONE (למרות שרוני הזכיר זאת מקודם): עבר נקי מתאונות (ספציפית לבעל הפוליסה - בכפוף לנהגים הנלווים). מדובר באחד הקריטריונים שיכול להוזיל משמעותית את עלות הביטוח - במיוחד לנהגים מעל גיל 24.

זו גם הסיבה לזה שאני ורוני משלמים את אותו המחיר בדיוק לביטוח מקיף - וכל זאת למרות שהרכב שלי יותר יקר, יותר נפוץ ויותר גניב.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בחלק מחברות הביטוח באמת מבקשים עבר תאונתי 3 שנים אחורה, ולאמא שלי באמת יש אותו. יותר מזה - גם אני משתמש בו בביטוח שלי (למרות שלי יש תאונה ב-3 שנים האחרונות :p ).

הסיבה שמחיר הביטוח של היאריס עלה היא לא העבר התאונתי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...