רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,620 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 973 צפיות
בד"כ כאשר מתלבט מישהו בין שתי מכוניות ויותר (לרב בקבוצת ה"משפחתיות גדולות") שאין אחת שעולה משמעותית על מתחרותיה, ממליצים לו לבצע נסיעת מבחן. מה שרציתי לשאול פה, זה איזו אבן-בוחן נותנת מכונית ההדגמה למבצע הנסיעה? האם בד"כ היא תיהיה מטופחת, מטופלת, עם צמיגים תקינים וכו', או שהיא תיהיה אחרי התעללויות שונות של בוחני רכב למיניהם, ועוד כל מיני פוחזים שסתם ביקשו נסיעת מבחן ע"מ להשתולל? השתמע לי הרבה פעמים מקריאת מבחני רכב, שרכב ההדגמה מגיע לא פעם במצב . תודה
הודעה אחרונה מאת ~TB~, -
- 5 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
טוב, ללא יותר מדי סיפורים. היום הלכתי לראות אופנוע מסוג הונדה XR250. הכלי משופר בטירוף.... ברמה מאוד מאוד גבוהה. אבל הוא ללא טסט. המוכר אמר כי הוא ישלם ביום ראשון את האגרות והחובות שהיצטברו וכך יהיה אפשרי להעביר בעלות. זה נכון? או שחייבים לעשות טסט? למה עניין הטסט משמעותי? כי אין שום מצב וסיכוי שהכלי יעבור. צמיגי מוטוקרוס, אגזוז פתוח כמו ת*ת של זונה, סעפת קומפלט מורחבת, ללא מצבר וללא כל זכר לחשמל, קאמשפט חם, ועוד המוווון דברים שחוקיות רובם מוטלת בספק. זה ממש חשוב לי למחר. תודה
הודעה אחרונה מאת טייס על גRאס, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בצעתי חיפוש בפורום - לא מוצא אותו... מישהו יכול לתת את הלינק שוב? אני בטוח שהוא בפורום - רוני מסר לי - אבל משום מה כנראה אני לא מחפש טוב... אלון
הודעה אחרונה מאת אלון חלווה, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כב' השופטת דיסקין מרים גזרה 5 חודשי מאסר על תנאי ו500 ¤ קנס על גולן אשר הואשם בעבירות של העלבת עובד ציבור ואיומים. ביום 12.7.02 מילאה הפקחית ג'וזפין פרנסיס את תפקידה כמפקחת עירונית כחוק, במתן דו"חות חנייה לבעלי רכבים שהחנו את רכבם שלא כדין, ברח יסוד המעלה 20, בתל אביב 20 האירוע המתואר בכתב האישום, בגינו הובא האשם בפלילים בעבירות של העלבת עובד ציבור, לפי סעיף 288 לחוק העונשין, התשל"ז-1977 ואיומים, לפי סעיף 192 לחוק העונשין,ענינו בהתנהגותו בעקבות רישום דו'ח על ידי הפקחית בגין החנית הרכב על המדרכה ברחוב. אליבא דעובדות כתב האישום, לאחר שנמסר לו הדו"ח העליב הנאשם את הפקחית בכך, שהשליך לעברה את הדו"ח, ובהמשך איים עליה באומרו: "אני יהרוג אותך, נראה אותך עוברת עו…
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מחפש את האתר שניתן לרשום בו את הסעיף בדו"ח ולראות את גודל הקנס הכספי ומספר הנקודות. מישהו יכול לתת לי קישור כי אני לא מוצא! **עריכה-פירוט המקרה בהודעה למטה**
הודעה אחרונה מאת kompy, -
אוטו קרוע = ?...
מאת ~TB~-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לאחרונה אני וחברים שלי ראינו 306XSI נוסעת. חיצונית היא ניראת ח-ד-ש-ה, אבל אחד מהם ציין שמבחינה מכנית\מכלולים אחרים היא קרועה כי הוא רואה את הבעלים של הרכב נוסע עם האוטו חזק, מגיע לסיבובים בהיגוי יתר והכל. אני אמרתי שהאוטו נועד לסיבובים, וזה לא אומר שהאוטו קרוע, אז הוא טען שזה הורס את המתלים וכולי... (האירוני זה שאני מכיר את הבעלים של הרכב. הוא יד שנייה(!), 100 אלף קילומטר, והאוטו, לדעתי, שמור מאוד). מהו לדעתכם המושג "האוטו קרוע". אז, מהו בשבילכם אוטו קרוע? איזה דברים הם בשבילכם קו אדום ברכב, ולא הייתם מתקרבים אליו בגללו? ומה עושה רכב, לקרוע? המנוע? גיר? מתלים? בולמים? והאם היגוי יתר באמת הורס משהו ברכב, פרט לצמיגים? דעה אישית: קודם כל, ק…
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
ב.מ.וו קופה
מאת דביר- 1 תגובות
- 915 צפיות
בשנת 98 יצאה סידרת ב.מ.וו החדשה ע" הבנתי המצומצמת סדרת ה-318 קופה נשארה בצורה הישנה. האם מישהו יכול לומר לי עד איזו שנה יוצרה המכונית? ובהמשך אבקש לדעת מאיזו שנה החלה ב.מ.וו לייצר את ה-3 קופה בדגם החדש ובאילו דגמים (אני מתייחס רק לדגמים שהגיעו לארץ) המון תודה מראש :smilecol:
הודעה אחרונה מאת zik, -
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
http://www.geocities.com/turbolimo/t2.htm http://www.geocities.com/turbolimo/main.htm
הודעה אחרונה מאת כסדון1, -
מכוניות משוגעות ? 1 2
מאת yb- 19 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
מכירים את המכוניות המצחיקות האלה עם -צבעים משוגעים,הגבהות מענינות וכל מיני תוספות מצחיקות כאלה (היתה פה מזמן תמונה של דיהטסו ישנה שחיברו לה קומקומים(!) וכל מיני שטויות כאלה ,בקיצור אם למישהו יש תמונה מענינת בנושא שישתף את החברה
הודעה אחרונה מאת Casper_2001, -
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני רק לומד נהיגה בנתיים ואני בן 18 ולמורה לנהיגה שלי יש טויוטה קורולה 2003 tdi 2.2 נראה לי. עכשיו השאלה שלי היא כזאת: האם הטורבו דיזל הוא כמו הטורבו הרגיל שכשמגיעים לסל"ד מסויים הוא נכנס לעניינים או שזה קונסטפט אחר ואם כן אז מהו? והאם יש סיכוי שאני ארגיש אותו ככה כי הרי אני בקושי מתקרב ל3500 סיבובים וזה רק בהאצות מתחנות דלק.
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מקור: Motor Trend http://www.motortrend.com/features/consumer/112_0403_future/
הודעה אחרונה מאת TANK, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חברת "מיני קנדה" הכריזה היום על מכונית חדשה בעלת גג ניפתח בפרק זמן של 15 שניות. השיווק של הדגם בתמונה יחל במהלך חודש ספטמבר השנה. מקור: © 1999-2004, CanadianDriver Communications Inc http://www.canadiandriver.com/news/040305-1.htm
הודעה אחרונה מאת 3000GT, -
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אני נסיכתי נוסעים על כביש 4 מראשון לכיוון יבנה עולה במחלף יבנה לכיוון הבית של נסיכתי נוסעים עוברים רמזור אחד ועוד אחד מגיעים לרמזור השלישי..... אני עומד ראשון ברמזור -אדום מלא וכבודו מתחיל בנסיעה כן כן רבותי נסעתי באדום מלא בחוסר תשומת לב -בעודי עובר את הצומת אני רואה "משוגע " שמתחיל בנסיעה שמאלה קרי חותך את הצומת....כבודו חושב לעצמו "מה לעזאזל הוא עושה המשוגע הזה" ואז יורד האסימון עברתי באדום מלא הסבתי את תשומת ליבה של נסיכתי ושנינו מבינים את חומרת העבירה אך לשמחתנו אין מצלמות ביבנה...בעודנו חושבים על הטעות הקריטית מדביקה אותי טיויוטה קורולה . בתוכה יושב נהג מבט חטוף שמאלה -ניחשתם נכונה -שוטר - שמנסה להסביר לי משהו..... מנמיך את המוסיקה ... ואז אומר לי הש…
הודעה אחרונה מאת ~TB~, -
- 22 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
בעודי יושב אתמול בלילה מול הטלוויזיה , תפס את עיני סרט בשם "סודות המנזר" של וואן דם , סרט דיי דפוק אבל חלקו מתרחש בישראל , לכן נשארתי לצפות בכמה מהשחקנים הישראלים משתפים פעולה עם אלו האמריקאים , היו קטעים בשדה התעופה וכו'. עד שאחד מהשודדים לקח רכב מאיזו בניין מכרזים בתל אביב ( או מה שהיה פעם בנין מכרזים) הרכב היה 205 GTI אדומה מספר רישוי 12-244-04 האוטו היה נראה פשוט טוב! וכמובן הרסו אותו , הורידו אותו מכל המדרגות ביפו העתיקה , הכניסו אותו בחומות ולקינוח קפצו איתו מעל חומה ונכנסו בטנדר משטרתי של מיצובישי . יש שאסי? אולי . כואב הלב. מעניין מה עלה בגורל הרכב הזה.... תעלומה
הודעה אחרונה מאת תומR, -
- 1 תגובות
- 835 צפיות
הצעת חוק לפיה עונש המינימום על גרימת מוות בנהיגה רשלנית יועלה לשישה חודשי מאסר, במקום שלושה חודשים אושרה היום (רביעי) להצבעה בקריאה שנייה ושלישית בוועדת הכלכלה של הכנסת. ח"כ אופיר פינס (עבודה) שהגיש את ההצעה, אמר שעשה זאת על מנת להגביר את ההרתעה ולמנוע מצב של זילות בעבירת גרימת המוות ברשלנות. קצינת מדור תביעות במחלקת התנועה במשטרה, פקד רנית עזריה, אמרה כי חקיקה זו תהווה מסר לבתי המשפט. עזריה טוענת שב-19% מהמקרים המגיעים לבתי המשפט מתקבלים עונשים קצרים משישה חודשים, וב-11% מהמקרים עונש המאסר מומר בעבודות שירות. נציג לשכת עורכי הדין, עו"ד גלעד שי, אמר כי הצעת החוק מהווה התערבות בשיקול דעתו של בית המשפט וכי העלאת רף הענישה לשישה חודשים עלולה לעודד שופטים לזכות נאשמ…
הודעה אחרונה מאת senda, -
- 0 תגובות
- 802 צפיות
שמי אסף הראל ואני דוקטורנט במחלקה לפסיכולוגיה באוניברסיטה העברית, בהדרכתו של פרופ' שלמה בנטין. פרופ' בנטין ואני עומדים להתחיל במחקר חדש שיעסוק במומחיות בזיהוי חזותי, ובייחוד באנשים שמומחים בזיהוי של דגמים של מכוניות. היינו מאוד מעונינים למצוא אנשים שמצטיינים בזיהוי מהיר של דגמי מכוניות נפוצות מהשנים האחרונות. כשלב ראשון נערוך מבחני "סינון" לאתר את המומחים בזיהוי. המשתתפים במבחן יקבלו תשלום על השתתפותם, גם אם לא יעברו אותו. לאלו שכן יעברו אותו, נציע להשתתף בסדרת ניסויים במהלך השנה הקרובה, כאשר עבור כל הניסוי בנפרד מוצע כמובן תשלום הוגן. לפרטים נוספים ניתן ליצור איתי קשר ב: 053/264296 או [email protected].
הודעה אחרונה מאת Assaf Harel, -
GENEVE
מאת LotusElise- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אתרים ישראלים לא העלו תמונות מג'נבה אז הנה כמה דברים שיגיעו אלינו וכמה שלא grand_scenic אם הבנתי נכון זה הדגם הארוך SBARRO Pluriel V6 לא נראה לי שבארץ יהיה אפשר להכניס V6 מכונית TATA יבואן,תתעורר,אפשר למכור דברים כאלה בארץ Kia Cerato ככה מפרסמים מכונית alfa 4x4 אלפא עם הנעה של אודי (מה הקטע של הכושית) 407 סיטרואן C4 לוטוס אקסיץ 2 smart forfour אסטון זגטו
הודעה אחרונה מאת מצמץ, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לידיעת כל בעלי הלאנציות, מחר מתקיים מפגש בשעה 22:00 בקניון שבעת הכוכבים בהרצליה של לאנציות. מכל הסוגים, מינים, שנים וכל מה שרק תרצו. מטובי האיטלקיות והמיוחדות. אשמח לראותכם מחר וכל אחד יתקבל בברכה. אז להתראות שם ולהביא מצלמות
הודעה אחרונה מאת elads, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
Maybach Tuned BY Brabus. You can't get anything better then that. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2884088,00.html WWWOOOWWW http://www.brabus.com/homed.htm
הודעה אחרונה מאת ScrewedUp, -
מה עושה BX בנחל ציפורי 1 2
מאת YNV-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
לקוח מפורום ג'יפים בתפוז. BX אחת שרצתה קצת יותר מדי (וסמוראי אחד שיצא גיבור) *שימו לב לכמות בקבוקי הבירה במושב האחורי יניב
הודעה אחרונה מאת UrbanDK, -
-
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
לחבר יש מיצובישי "ארון" { L200 } , עם שתי שורות מושבים - אחת אחרי השניה, הוא מעונין לסובב את השורה הקדמית, כך שהמושבים יהיהו אחד מול השני - { כמו באוטובוסים }. האם יש סיבה לחשוב שזה אסור ע"פ חוק? האם זה עשוי לעורר בעיות בטסט/בקורת פתע? { לדעתי - לא, כל עוד היושבים ברכב חגורים, לא משנה לאן הפרצוף שלהם פונה, יש מכוניות שבאות עם האפציה הזו מהמפעל - ואלי המילה - "מהמפעל" קבור הכלב? }. תודה.
הודעה אחרונה מאת polar bear, -
- 0 תגובות
- 804 צפיות
ובכן , אחרי עונת מלפפונים ארוכה , נפתחת בסוף השבוע סוף סוף עונת הפורמולה 1 לשנת 2004. המירוץ הראשון יתקיים במלבורן , אוסטרליה . הפרקטיס (אימונים) יהיה בשבת בבוקר ,ובגלל הפרשי השעות , מי שמספיק משוגע יכול לקום מוקדם בבוקר ולראות אותם (התחלה ב-4:45). המירוץ עצמו יתחיל ביום א' בשעה 5:00 בבוקר , מצויין כדי להתחיל את השבוע , וגם הילדים בבית (פורים) כך שלא צריך למהר איתם לגן/ביה"ס... יהיה מעניין לראות את המייסטר שומאכר בפעולה - הוא טוען שגם אחרי 6 תארי אליפות הוא עדיין רעב לנצח , כשבעקבותיו יש חבורה שלמה של כרישים רעבים וצעירים (קימי,מונטי,אלונסו,אולי גם וובר) ועוד כמה וותיקים (האח הקטן ראלף , בריצ'לו שמתיימר לפחות בראיונות) שמתים לעוד נצחונות ולנשל את הברון האדום…
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 0 תגובות
- 908 צפיות
מכניות של חברת דודג' האמריקאית סובלות מכך שהגלגלים שלה, עקב עייפות החומר מוקדמת, נוטים להתנתק מהמכונית ולגרום לתאונות. כתבת וידאו של רשת החדשות CBSnews http://www.cbsnews.com/htdocs/videoplayer/newVid/video_display_new.html?/media/2004/03/03/video603879.wmv&vidId=201&title=Faulty$@$Dodge$@$Vehicles&hitboxMLC=national
הודעה אחרונה מאת The Garlic Press, -
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
הסיפור שלי מתחיל לפני שנתיים ביום שאחותי קיבלה ליידה את הפונטו ספייס 60 בעלת הצבע הירקרק הדוחה. הרכב כמובן בבעלות ליסניג ואני זכיתי לחגוג עליו לא מעט פעמים (צריך לחסוך ק"מ ודלק בגופי ), כבר אז שמתי לב לתופעה מעצבנת ברכב ואני לא מדבר על זה שהרכב עגלה, לא נוח, או בצבע דוחה, אני מדבר על אותה בעיה שלעיתים שהייתי חוזר לרכב ומגלה שהוא איננו נעול. תעלומה זו נמשכה עד לפני חצי שנה בערך כאשר גיסי קיבל ליידו פוקוס ליסניג בעלת אותו שלט של אזעקה. ביום הראשון ששני הרכבים חנו לייד השני הבחנו בבעיה, השלט של הפוקוס פותח בקלילות את הפונטו ונועל אותה חזרה, לאחר שהתלוננו שחברת הליסניג הם לקחו את הרכב והחליפו שלטים והבעיה נפתרה, או שפשוט פוקוס\לנטיס\אלמרע אחרת מצליחה לפתוח לנו…
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
כבוד השופטת נ. קפלינסקי מבית משפט השלום ברמלה גזרה על הנאשם, סמדג'ה יוסף, קנס בסך 2,500 ¤ ו3 חודשי מאסר על תנאי בגין העובדה שביום 14.2.01בסמוך לשעה 6:30 בסמוך לגשר שורקי בלוד, העליב את השוטר דוד בנו, שבמסגרת מילוי תפקידו על פי חוק, הורה לנאשם לעצור את רכבו בצד הדרך. לטענת המאשימה בכתב האישום בנסיבות אלה הנאשם העליב את השוטר דוד בנו, בכך שאמר לו: "לך תזדיין אני לא רואה אותך". לטענת המאשימה, בהמשך לאמור לעיל, השוטר בנו אמר לנאשם שהוא מעוכב לתחנה בגין העלבת עובד ציבור, ובתגובה לכך הנאשם העליב אותו בשנית והפריעו במילוי תפקידו, בכך שאמר לו שהוא לא יבוא והתגרה בו בכך שאמר: "תרים עלי ידיים כי אני מחכה", ובהמשך אמר לו שהוא לא שוטר אלא עבריין ושהוא לא מפחיד אותו גם אם …
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
כל היוצא מכיוון בת ים ויפו, דרך מחלף וולפסון החדש יודע שמצפה לו שם פקק. הבעיה היא שהפקק הוא אובסורדי ! הרמזורים עובדים על אור ירוק לכיוון שכמעט ואין ממנו מכוניות. אז, עבדיכם הנאמן, שלח פניה לחברת נתיבי איילון. והיום קיבלתי תשובה מהם: הרמזורים במחלף וולפסון מחוברים ונשלטים ע"י בקרת הרמזורים של עירית תל-אביב. פנינו אליהם בבקשה שיטפלו בבעיה שהצגת ונדאג שהבעיה תתטופל. במקביל,במידה ותראה שתוך זמן סביר אין שינוי אנא הודע לנו שוב. אלון פריאל אחראי על פניות הציבור נתיבי אילון בע"מ ומה אתם יודעים? היום בבוקר באמת היה שיפור ניכר ! במקום 8-10 דקות שאני מבזבז בצומת הזו, עברתי אותה ב2-3 דקות ! אם זה לא היה פשוט צירוף מקרים - אני ח…
הודעה אחרונה מאת Discover, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ביד אליהו, ת"א. אני בטוח שתהנו! http://www.fullgaz.co.il/archive/mar-04/news/fg3766-fg-freestyle-movies.php
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
למרות שאני ממש עצבני, אני אחסוך מכם את הפור פליי ואגיע לשורה התחתונה- אם אני מגיש תלונה על נהג אחר, עושים עם זה משהו או שזה יגרס תוך שניות?
הודעה אחרונה מאת zik, -
-
חדשות 2004 1 2
מאת turbo- 24 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
בשלוש שנים הבאות,יוצגו שלל דגמים, וכן יושקו סדרות חדשות. לפניכם כמה דוגמאות AUDI A6 3.2 QUATTRO
הודעה אחרונה מאת 20VT, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
ת 004477/03 http://62.90.71.122/Prod03/ManamHTML2.nsf/5C0E732DEBAA9ADE42256E4A006A22F4/$FILE/AE4209008D0E018842256E42002546ED.html?OpenElement
הודעה אחרונה מאת 20VT, -