Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כב' השופטת דיסקין מרים גזרה 5 חודשי מאסר על תנאי ו500 ¤ קנס על גולן אשר הואשם בעבירות של העלבת עובד ציבור ואיומים.

ביום 12.7.02 מילאה הפקחית ג'וזפין פרנסיס את תפקידה כמפקחת עירונית כחוק, במתן דו"חות חנייה לבעלי רכבים שהחנו את רכבם שלא כדין, ברח יסוד המעלה 20, בתל אביב 20

האירוע המתואר בכתב האישום, בגינו הובא האשם בפלילים בעבירות של העלבת עובד ציבור, לפי סעיף 288 לחוק העונשין, התשל"ז-1977 ואיומים, לפי סעיף 192 לחוק העונשין,ענינו בהתנהגותו בעקבות רישום דו'ח על ידי הפקחית בגין החנית הרכב על המדרכה ברחוב.

אליבא דעובדות כתב האישום, לאחר שנמסר לו הדו"ח העליב הנאשם את הפקחית בכך, שהשליך לעברה את הדו"ח, ובהמשך איים עליה באומרו: "אני יהרוג אותך, נראה אותך עוברת עוד פעם, תסתלקי מפה".

כב' השופטת דיסקין מרים: "אין להכביר במילים על חומרתן של העבירות בהן הורשע הנאשם, המשקפות מציאות עכורה, בה נותנים אנשים דרור לכעסם, יצריהם או תסכוליהם בתוקפנות פיזית ומילולית כלפי עובדי ציבור הממלאים חובתם כדין בשמירה על הביטחון והסדר הציבורי. מדובר בתופעה שקנתה לה אחיזה בחברתנו, חברה שככלל נגועה באלימות בכל תחומי החיים. שומה על בית המשפט להגן על עובדי הציבור ולגבותם בעבודתם הכרוכה בחיכוך ובמפגש עם ציבור נרגן, לא מרוצה, כועס ובוטה לא פעם. בענייננו, משוך קו לחומרה לנוכח העובדה שמדובר בנאשם שעברו אינו נקי, והוא אף הורשע בעבירה מאותו סוג וכן בעבירת אלימות נוספת. יחד עם זאת, לא ראיתי למצות עמו את מלוא הדין, הן בהתחשב בנסיבות לביצוע העבירה ובקושי, שאינני מתעלמת ממנו, הנובע מאופי עבודתו הכרוכה בפירוק סחורה באזורים בהם החניה כחוק כמעט אינה קיימת. הדברים הנאמרים אין בהם כדי להפחית מחומרת המעשה או להקל בהם ראש, שהרי אין גם בעובדה זו להצדיק התנהגות בוטה ובריונית כלפי פקחים. כמו כן, אתחשב בעובדה שמדובר בעבר ישן, שמתייחס לעבירות שאחרונה בהן בוצעה לפני כשבע שנים, וכן אתחשב בחלוף הזמן מאז ביצוע העבירות בהן הורשע הנאשם. "

פ 005426/03

פורסם

להרוג אופנוען או לרדוף אחר רוכב קטנוע ולפוצץ אותו במכות מתחת לבית שלו שווה ערך ללקרוא לפקחית "חתיכת זבל".

אני אוהב את הפרופורציות במדינה הזו.

רון.

-אני מקווה שיש כחולי מדים ו\או בעלי קשר כלשהו לשופטינו הנכבדים במדינה הזו, ולהם אני אומר : אתם קטנים ועצובים.-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

The Garlic Press

אתה הדובר המשפטי שלנו כאן :wink:

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

כן היא מצולמת תוך כדי החלקה במגרש חנייה באוניברסיטה העברית בגבעת רם. מקום טוב לאימונים.

מצורפות עוד תמונות, לא כל כך ברורות (צולמו עם המצלמה של PLAM ZIRE 71).

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...