Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא עבריין תנועה וגם לא עבריין בכללי.

אבל אני רוצה לראות את הגבר שיבוא יקח לי את האוטו :!:

למה מה אתה כבר יכול לעשות לו :?:

:lol:

זה לא עניין של לעשות או לא לעשות,פשוט אנשים לא מפגרים ...ואני לא מאמין שיהיו פה דברים כאלה.

8)
פורסם

עדיף לקנות ראלי חבוטה שעולה כמו ההפסד השנתי של ירידת הערך של הבימר וכל שנה לאחר קריעת הראלי להעביר את המפתחות למשטרה ואז לרכוש ראלי חבוטה חדשה :lol:

NOT :cry:

פורסם

למה מה אתה כבר יכול לעשות לו :?:

זה לא עניין של לעשות או לא לעשות,פשוט אנשים לא מפגרים ...ואני לא מאמין שיהיו פה דברים כאלה.

גם אני בספק אם יהיה דבר כזה בארץ ...

אבל למרות הכל אם יבוא שוטר ויעצור אותך ויחליט שהוא לוקח לך את האוטו ויש לו את הסמכות אתה לא יכול לעשות כלום בנוגע לזה .

:scatter:

Mitsubishi Colt 2003

תמונות : http://www.pbase.com/dannir/

פורסם

בונ'ה - אתה מה זה גבררררר!!! כל המשטרה משקשקת!

נכון כל פעם שאתה נכנס לחדר אתה עושה את זה בגליצ'ה וצועק "מיייי מספרררר אחת?!?!?!"?

יאללה יאללה יאללה יא בית"ר!!!!!!!

:roll:

פורסם

החלטה גרועה שאת התוצאות שלה עוד נשמע... ונשמע... ונשמע... :p

נתראה בבחירות ליברמן :evil:

פג'ו 206 1.4 שנת 99

אל תדחה למחר, את מה שאפשר לדחות למחרתיים.

פורסם

התוכנית של ליברמן מצויינת. ואני אסביר במקומו:

בתור פיילוט נתחיל בהחרמת מכוניות על עבירות קשות, כגון מעבר באדום ומעבר קו לבן.

אח"כ תורחב התוכנית להחרמת רכב גם על עבירות בינוניות, ונכלול בה למשל גם נהיגה 25 קמ"ש מעל המותר. בשלב הסופי של התוכנית כל עבירת תנועה תאפשר החרמת המכונית. מכיוון של-99% מנהגי הארץ יש לפחות הרשעת תנועה אחת במהלך חייהם, ניתן להסיק בוודאות שעם השלמת התוכנית יורדו בקירוב כל המכוניות מכבישי ארצנו.

עכשיו:

משרד התחבורה (בראשותי כמובן :king:) הזמין מחקר מיוחד בסיוע הטכניון שנערך במשך כשנה, העסיק כ-30 עובדי ציבור (צמצום האבטלה!) ונוהל ע"י סמנכ"ל עם יגואר (צריך שיבדוק את נושא התחבורה ביסודיות, לא?).

מהמחקר עולה חד משמעית, כי במצב שתואר לעיל (הורדת 99% מהמכוניות מהכביש ואיחסונם במגרשי החרמה) יפחת מספר תאונות הדרכים בצורה משמעותית. בנוסף התגלה במחקר כי כתוצאת לוואי, במצב האמור יפחת הלחץ על פקידי משרד התחבורה ותחול התייעלות כללית בעבודת המשרד שתאפשר לנו להוציא כח אדם לנופש בטורקיה, מבלי לפגוע בהתנהלות התקינה של התחבורה בארץ.

כך תשיג התוכנית שלי את כל יעדי משרד התחבורה לקדנציה הנוכחית.

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם

אח"כ תורחב התוכנית להחרמת רכב גם על עבירות בינוניות, ונכלול בה למשל גם נהיגה 25 קמ"ש מעל המותר. בשלב הסופי של התוכנית כל עבירת תנועה תאפשר החרמת המכונית. מכיוון של-99% מנהגי הארץ יש לפחות הרשעת תנועה אחת במהלך חייהם, ניתן להסיק בוודאות שעם השלמת התוכנית יורדו בקירוב כל המכוניות מכבישי ארצנו.

עכשיו:

משרד התחבורה (בראשותי כמובן :king:) הזמין מחקר מיוחד בסיוע הטכניון שנערך במשך כשנה, העסיק כ-30 עובדי ציבור (צמצום האבטלה!) ונוהל ע"י סמנכ"ל עם יגואר (צריך שיבדוק את נושא התחבורה ביסודיות, לא?).

מהמחקר עולה חד משמעית, כי במצב שתואר לעיל (הורדת 99% מהמכוניות מהכביש ואיחסונם במגרשי החרמה) יפחת מספר תאונות הדרכים בצורה משמעותית. בנוסף התגלה במחקר כי כתוצאת לוואי, במצב האמור יפחת הלחץ על פקידי משרד התחבורה ותחול התייעלות כללית בעבודת המשרד שתאפשר לנו להוציא כח אדם לנופש בטורקיה, מבלי לפגוע בהתנהלות התקינה של התחבורה בארץ.

אחלה פירוש!

אז אני לא נמנה בין אלה שביצעו אפילו עבירה אחת. אז אני יורשה לנהוג בכבישים כמעט ריקים.

אחלה רעיון, יוזמה מבורכת !! :D

:wink:

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

עכשיו:

אחלה פירוש!

אז אני לא נמנה בין אלה שביצעו אפילו עבירה אחת. אז אני יורשה לנהוג בכבישים כמעט ריקים.

אחלה רעיון, יוזמה מבורכת !! :D

:wink:

שמוליק

כן אבל יש פה קטצ' ...

בגלל שלא יחרימו לנהגים "הלא עבריינים" את המכוניות הם יוכלו לנסוע על כבישים ריקים

שזה יצמצם את מספר התאונות .

עכשיו בוא נראה , מה הייתי עושה אם הייתי לבד על איילון או כביש 4 , אממממ מעניין :twisted::twisted:

Mitsubishi Colt 2003

פורסם
עכשיו בוא נראה , מה הייתי עושה אם הייתי לבד על איילון או כביש 4 , אממממ מעניין :twisted::twisted:

אני מבקש שתשאיר את רעיונות העינוגים העצמיים שלך למקלחת... :twisted:

פורסם

אני מבקש שתשאיר את רעיונות העינוגים העצמיים שלך למקלחת... :twisted:

Mitsubishi Colt 2003

• תוכן חדש...