Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

היום בדרכי למבחם בדיני חוזים נסעתי לי מכיוון צומת אלוף שדה לצ. הירדן (כיוון מערב), ירדתי מתחת לגשת בטרנטה שלי, מהכרותי עם הכביש ידעתי שפעם היו מציבים שם ניידת לצילום מהירות, אך בעקבות בדיקה של אחד ממגזני הרכב המובילים עולה כי הניידת מוצב שם באופן המסכן את הנוסעים בכביש, ואפילופנו למפקד תנועה איזורי שאמר שאכו אסור להציב שם ניידת, בכל אופן הניידת הוצבה ולמרות שהיה אור יום, הסתכלתי במראה הפנימית וראית את הפלאש הידוע לשימצה, כמובן שאחרי היו עוד כמה פלאשים, הרי בנינו, מי נוסע שם 50? בכל אופן אני נסעתי 80 לערך, השאלות הן:

האם יש עילה לביטול הדו"ח עקב כך השמטרה ובראשה מנהל האגף יודע שהצבת הניידת בנק' זו אינה "חוקית"?

אם כן, איך אני יכול לקבל תגובה כזמו מהמשטרה מחוץ לדפי המגזין?

אם לא, בכמה כסף מדובר?

תודה

מורן נחום

פורסם
שלום רב,

היום בדרכי למבחם בדיני חוזים נסעתי לי מכיוון צומת אלוף שדה לצ. הירדן (כיוון מערב), ירדתי מתחת לגשת בטרנטה שלי, מהכרותי עם הכביש ידעתי שפעם היו מציבים שם ניידת לצילום מהירות, אך בעקבות בדיקה של אחד ממגזני הרכב המובילים עולה כי הניידת מוצב שם באופן המסכן את הנוסעים בכביש, ואפילופנו למפקד תנועה איזורי שאמר שאכו אסור להציב שם ניידת, בכל אופן הניידת הוצבה ולמרות שהיה אור יום, הסתכלתי במראה הפנימית וראית את הפלאש הידוע לשימצה, כמובן שאחרי היו עוד כמה פלאשים, הרי בנינו, מי נוסע שם 50? בכל אופן אני נסעתי 80 לערך, השאלות הן:

האם יש עילה לביטול הדו"ח עקב כך השמטרה ובראשה מנהל האגף יודע שהצבת הניידת בנק' זו אינה "חוקית"?

אם כן, איך אני יכול לקבל תגובה כזמו מהמשטרה מחוץ לדפי המגזין?

אם לא, בכמה כסף מדובר?

תודה

מורן נחום

לא ניתן לבטל את הדו"ח, גם אם הניידת עמדה במקום אסור.

המירב מבחינתך שניתן לעשות הוא להתלונן במשטרה על עבירת התנועה לכאורה של הניידת (אך זה לא יגרע/יוסיף לדו"ח שלך).

ולעניין הקנס - עד 30 קמ"ש מעל המותר:

אם מדובר בדרך עירונית - 8 נקודות ו-750 שקלים.

(אם זה 30 ומעלה - 10 נקודות, ו-1,000 שקלים + הזמנה לדין ופסילה מנהלתית ל-30 יום.)

אם בדרך בין-עירונית, מ-25 קמ"ש עד 40 קמ"ש - 8 נקודות, ו-750 שקלים.

(אם זה 40 ומעלה - 10 נקודות, ו-1,000 שקלים + הזמנה לדין ופסילה מנהלתית ל-30 יום.)

תכין עו"ד...

(עוד פרטים כאן: http://www.mot.gov.il וגם כאן http://www.speedtraps.co.il)

• תוכן חדש...