Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פחות צרפתייה בפורום.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עד היום הם מייצרים 106 GTI

הבעיה היא שהיבואן בארץ הפסיק להביא אותה

כפי הידוע לי בצרפת, הPUG 106 האחרון ירד מפס ייצור בשנת 2003.

יש מצב שמייצרים במקומות אחרים בעולם.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

אני לא מוצא את ההגיון לא להביא את האוטו לארץ זה יושב בול על ישראל בעיקר על תל אביב... יש כל כך הרבה אנשים מחפשים אוטו טוב וקטן [אימא שלי] לא מבין את ההגיון

<-- דומה אבל... לא... :) [306 S16]

פורסם

תשמע SHADOW ... הכל עינין של מחיר ... ואם תשווה את זה להיום אז 106 היתה נוגסת מהשוק של ה206 במחיר אולי קצת יותר נמוך אבל לא בטוח , ו106 GTI היתה עולה בערך כמו קליאו ספורט ... אז אלה הפרופורציות.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
תשמע SHADOW ... הכל עינין של מחיר ... ואם תשווה את זה להיום אז 106 היתה נוגסת מהשוק של ה206 במחיר אולי קצת יותר נמוך אבל לא בטוח , ו106 GTI היתה עולה בערך כמו קליאו ספורט ... אז אלה הפרופורציות.

לטעמי, 106GTI חדשה מהחברה הייתה שווה את ה 110K. אם זה המחיר שיכלו להביא אותה, אז היא הייתה שווה את זה. עדיפות על היאריס ספורט בכל נושא, פרט לאמינות כניראה. כמה לובינסקי כבר יכלו לבקש עליה?

Back to the original - NC again.

פורסם

לטעמי, 106GTI חדשה מהחברה הייתה שווה את ה 110K. אם זה המחיר שיכלו להביא אותה, אז היא הייתה שווה את זה. עדיפות על היאריס ספורט בכל נושא, פרט לאמינות כניראה. כמה לובינסקי כבר יכלו לבקש עליה?

U WISH....

כך את המחיר שזרקת ותוסיף עוד כמה עשרות אלפים - במיוחד במצב היורו של היום.

אישית אני אגיד ולא נניח - ה106 GTI הייתה מורידה את כל הסיכויים למכור 206 GTI וXS - ואם לתת לזה אסוציאציה אירונית, זה כמו לירות לעצמך ברגל... ואנחנו הרי ישראלים, לא :?:

נראה לך באמת הגיוני? תחשוב גם שצריך להביא חלפים... בגלל זה הם סיימו למכור VTR/VTS/106 GTI באותה שנה. הרי עד היום מביאים סקסו, אז למה לא VTS?

הכל עניין של זמינות חלפים שבסוף מסתכם בכסף.

עוד שנתיים למנאייק (נראה מה יעשו כל בעלי הVTS/GTI לאחר שנת 2006 או במילים אחרות נראה את עלות החלפים אצל ג'אן אז... אני מנחש שהם יעלו קצת יותר... תתחילו להיצטייד :twisted: ).

הרמן.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

מה שאני לא מבין זה למה , אי אפשר ליצור דגם (בנוסף לדגמים אחרים) שיהיה פשוט , ספרטני , (אפילו פחות בטיחותי - פחות ABS וכריות אוויר למיניהם) אבל שיהיה ספורטיבי וקליל ?

משהו בלי הגה כח , בלי חלונות חשמל , בלי נעילה מרכזית , כריות אוויר ועוד כל מיני דברים קטנים שמיקרים .

לא יהיה ביקוש לזה ?

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
מה שאני לא מבין זה למה , אי אפשר ליצור דגם (בנוסף לדגמים אחרים) שיהיה פשוט , ספרטני , (אפילו פחות בטיחותי - פחות ABS וכריות אוויר למיניהם) אבל שיהיה ספורטיבי וקליל ?

משהו בלי הגה כח , בלי חלונות חשמל , בלי נעילה מרכזית , כריות אוויר ועוד כל מיני דברים קטנים שמיקרים .

לא יהיה ביקוש לזה ?

חלק מהחסכונות שאתה מציין כבר לא אפשריים מבחינה חוקית או מסחרית במקומות מסויימים בעולם, למשל ארה"ב, ומה לעשות שלא שווה לייצר רכב שלא יימכר בכלל בארה"ב ... גם אירופה פרימדונה לא קטנה בנושא בטיחות.

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם

לא יהיה ביקוש לזה ?

בטח שעשו

קוראים לזה 106 רעלי... :wink:

(אפילו תא כפפות אין)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לא יהיה ביקוש לזה ?

חלק מהחסכונות שאתה מציין כבר לא אפשריים מבחינה חוקית או מסחרית במקומות מסויימים בעולם, למשל ארה"ב, ומה לעשות שלא שווה לייצר רכב שלא יימכר בכלל בארה"ב ... גם אירופה פרימדונה לא קטנה בנושא בטיחות.

כן רק שיש בעיה אחת , אין בארה"ב פיז'ו סיטרואן .... :idea:

ובכל מקרה אין סיכוי שייצא רכב ספרטני עם כל התקנות של היום , ובמיוחד

התקנות העתידיות לבטיחות הולכי רגל מפגיעה על ידי רכב ( דובר על כריות אוויר על מכסה

המנוע , יש כתבה בנושא ב evo של פברואר - אני אנסה להעלות אותה)

פורסם
כן רק שיש בעיה אחת , אין בארה"ב פיז'ו סיטרואן .... :idea:

סליחה על חילול הקודש. הייתי תחת הרושם שמחפשים דגם 'ספרטני' כלשהו ולא בהכרח של היצרן. כל חברה ושווקי היעד שלה, הנקודה היא שלא ייצרו משהו שלא יימכר בשוק משמעותי כלשהו. בכלל לא ייצרו משהו שאי אפשר למכור בכמויות גדולות אלא אם כן זה מוסיף איזשהי יוקרה ליצרן (ע"ע מהדורות מוגבלות), ונראה לי שזה לא המקרה המדובר.

My responses are limited. You must ask the right questions

• תוכן חדש...