Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פחות צרפתייה בפורום.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז זהו...מכרתי את הסקסו דיזל.

אחלה צרפתייה, לא? :lol:

או שבעצם....זהו זה.

נמכרה הראלי.

:cry:

לפני שנה ו 7 חודשים היא נקנתה. אז היו לה 71K, לא הרבה. יד 3 והיא בכלל לא הייתה למכירה. אחי לחץ עליה, והצליח לגרום לה למכור למרות שהאוטו היה אצלה משהו כמו 5 חודשים בלבד.

האוטו הזה תענוג. כשיודעים לנהוג ולהשתמש בו - תענוג.

אני זוכר בהתחלה כשקיבלתי את האוטו לא ידעתי לנהוג. זה האוטו הראשון שלי אחרי הכל.

אז ממה התלהבתי?

מהמנוע כמובן.

מה יותר קל מללחוץ עד הסוף גז, ולהתלהב מהאוטו?

כיום, הדבר שאני הכי פחות מתלהב ממנו זה המנוע. לא כי המנוע שלי היה במצב לא טוב או משהו, ליהפך, הוא היה, ועדיין, במצב מעולה. אבל כשמגלים את היתרונות האחרים שלו, המנוע זה יתרון פחות גדול.

תמיד אהבתי יותר את הסיבובים מאשר את הקו הישר, אבל כשהתחלתי לנהוג לא ידעתי יותר מזה. אז אם הייתי רוצה לנהוג חזק זה היה בעיקר בקו ישר\איילון, וסיבובים הייתי מנסה ללמוד לאט לאט לבד\חבר שיש לי אליו הרבה כבוד בנהיגה וכו'. עם הזמן לאט ולאט יותר ויותר לומדים לנצל את האוטו. את היציבות המעולה שלו, ההתנהגות הסופר מדהימה שלו.

אל תתייחסו למה שאמרתי פה לפני שנה "שילדה מדהימה". אתם לא תשמעו אותי אומר את זה שוב. גדלתי. השתניתי. האמת, עדיין קשה לי להגדיר "שילדה" ברכב כלשהו. אני יכול להגיד על התקשורת המעולה שההגה נותן לנהג, על הקלות לקשקש בזנב כשרוצים, על היציבות המעולה, וההתנהגות בכללי. אבל קשה לי להגיד שהשילדה מעולה - כי אני פשוט לא יודע בוודאות להסביר את זה.

הרבה דובר פה על הראלי. רבים טענו שיותר מדיי. אולי...

הרבה ילדים אמרו פה דברים שהם לא מבינים עליהם, רק כי זה ראלי (דוגמא אישית: "שילדה מטורפת").

אבל לאט לאט גודלים. מבינים. וכשמבינים, מפסיקים להתנהג כילדים.

כל הזמן באים אליי אנשים ומציעים לי לקנות. חלקם הלא קטן הם ילדים שאין להם מושג מה זה אוטו. שלא נדבר על ספורטיבי. מדברים הרבה מעל הפופיק, ותוך חודש משביתים את האוטו (יש לי אחד כזה באזור...).

כשהאוטו היה אצלי בהתחלה, כל מי שהיה שואל אותי עליו הייתי אומר שהאוטו פצצה. ברור, לא? אחלה מערכת יש לי, והאוטו חזק (נגיע לזה בהמשך...), אז הוא פצצה. כששאלו אותי על ההתנהגות שלו אמרתי שהיא מעולה, אבל למרות שעדיין לא ידעתי רבע מימנה. אני לא טוען שכיום אני מנצל אותה, אבל כיום לפחות כששואלים אותי חוות דעת על האוטו הזה אני יודע להגיד את מה שאני באמת התנסיתי בו, את מה שאני באמת יודע על האוטו, ולא סתם.

כיום אני יודע לנהוג עליו. כמובן שלא מיכאל שומאכר קטן או משהו, אבל יודע ליהנות מהיתרונות שלו (פרט לבן אדם אחד שלדעתו אני לא נהג כ"כ טוב, קיבלתי מחמאות בעיקר, כולל מאנשים עם "שם"). ורק כשמתחילים לנצל אותו מבינים על מה הרעש. מתחילים לשחזר בראש את כל מה שקראת על האוטו הזה, וכל מה שאמרו. עכשוי אתה מבין.

בחצי שנה האחרונה, אפילו יותר, שהתחלתי באמת ליהנות מהאוטו הוא היה מדהים מכל בחינה.

מבחינת מנוע (אמרתי שנגיע לזה אח"כ, לא?) האוטו הזה מספק ויותר מזה.

הוא זריז מאוד, ומהיר מאוד - במיוחד במהירויות הנמוכות.

היו פה כמה וכמה וויכוחים לגבי היכולת של האוטו הזה בקו ישר. נכון שהוא לא בשביל זה, אבל גם זה משהו לפעמים. אני עדיין בטענה שלי שראלי סטנדרטית טובה אמורה לעשות בסביבות ה 8-8.5 ש'. שעון ג'י טק מדד לי בשלוש ספירות שונות 8.96, 8.34, 7.55(!). עד כמה זה מדויק? לא יודע. אבל זה מה שיצא לי, ולא רציתי לבדוק עוד כי חבל לי על האוטו (למרות שאני ידעתי כבר שאני מוכר אותו ולכן בדקתי את זה).

מבחינת מהירות סופית, הגעתי איתה ל 217-218, והכביש מרחוק התחיל להיגמר אז הורדתי מהירות (גם ככה לא נשאר הרבה אם בכלל...). נדיר שאני הייתי עובר איתה את ה 140-150 אבל כשהיה בא לי לעבור אז זה סיפור אחר לגמריי....

נהניתי ממנה. תענוג של אוטו. עכשיו מישהו אחר עומד ליהנות ממנה.

הקטע האירוני זה שאפילו לא פירסמתי למכירה. פשוט מישהו הציע לי מחיר חביב על האוטו. לבסוף לא יצאה המכירה (אפילו לבדיקה האוטו לא הלך) אבל אז התחלתי לחשוב על המכירה. אולי הגיע הזמן?

אחד מהפורום שמע שאני אולי רוצה למכור (אין לי שמץ של מושג איך זה הגיע אליכם....) והפנה אותי לחבר שלו. פה לראשונה התחלתי לחשוב על המכירה באמת ברצינות. המכירה עם הבחור שהציע לי מחיר גבוה התפוצצה, אבל אמרתי נראה איזה עוד הצעות יש. חוץ מהחבר הזה, היו לי על המתנה עוד 3 אנשים שחיכו ממני לתשובה של מה קורה עם האוטו, וכמובן, הבחור שקנה את האוטו בעצמו. סך הכל, 5 אנשים שכל אחד מהם הסכים להביא לי מחיר יפה מאודדד, וזה עוד בלי לפרסם. בשום מקום. אם הייתי מפרסם הייתי יכול לדעתי למכור ביותר גבוה, אבל זהו זה. זה נגמר.

כעת הראלי עומדת על 117K, יד רביעית (מי שקנה אותה עומד להיות יד חמישית) בבדיקה היא יצאה נקייה לגמריי פרט לכמה דברים קטנים שיש לסדר (כמו מחזיר שמן, בריחת אוויר מהסעפת). מבחינה חיצונית הראלי שלי הייתה ידועה בזה שהיא לא הייתה שמורה. היה לה כיפוף בדלת מילדה שיצאה מחנייה ועיקמה אותה, ופשוט לא הייתה מטופחת. זה לא שהיו לה מכות או משהו מיוחד חוץ מהדלת, זה פשוט שהיא לא הייתה נקייה כמעט אף פעם.... בקשר למכה בדלת - היא תסודר על חשבון הביטוח שלה. חוץ מזה נשארה כמו שהייתה.

וזהו.

נמכרה AS IS.

Back to the original - NC again.

פורסם

חבל על המכירה :cry:

מה אתה הולך לקנות? אין הרבה לאן לעלות בארץ במכוניות במחיר נורמלי :lol:

שניה אני טמבל... הסקסו נשארה? :p

<-- דומה אבל... לא... :) [306 S16]

פורסם
אחמד

מזל טוב על המכירה

לא ידעתי שאתה בכלל מתכוון למכור :?

זה הקטע, שלא התכוונתי.

תודה.

פורסם

טיבי איח איזה הפתעה איזה שוק עם אני אפגש עכשיו עם הסקסו????.

תאמין לי את בישלת את זה טוב טוב נראה לי בגלל זה הברזת כל השבוע.........

העיקר שזה מה שטוב לך תקנה משהו אחר פצצה לא פחות ותהנה ממנו.........

RSi

פורסם

יפה יפה....אהבתי את הקטע של הצניעות.

על מי אתה חושב שאתה עובד? :wink:

כל סוף הוא התחלה חדשה :idea: (המנורה)

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

"פתאום קם אדם, בבוקר,

ומרגיש שהוא

מוכר את הראלי,

ומתחיל ללכת (לקומפיוטסט)".

למה ?

בכל מקרה, מזל טוב.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
"פתאום קם אדם, בבוקר,

ומרגיש שהוא

מוכר את הראלי,

למה ?

בכל מקרה, מזל טוב.

כמו שהסברתי,

זה לא תלוי בי לצערי. לא היה לי מילה בעניין הפעם.

אני הייתי בעד להשאיר את האוטו, אבל מה לעשות....

נמכר. אני יצטרך להשלים עם זה.

כואב לי כל הזמן שכשאני חושב על זה שבעתיד, עוד מספר קטן של שנים כשאני יוכל לקנות רכב לבד - הסיכוי למצוא רכב בסגנון שלו (כלומר 106, 205 וכד') הוא נמוך מאוד. היום הוא קלוש למצוא אחת במצב טוב, אז עוד כמה שנים? קשה להאמין.

כיום מייצרים במקום זה מיניבוסים כדוגמת יאריס ספורט ואיגניס ספורט.

בשבילי זה היה הרכב הראשון, וכמו הבחורה הראשונה של כל בחור שנכנסת לזיכרון ולעולם לא תיצא, גם האוטו הזה לא יצא מהזיכרון. יש לו מקום מיוחד שם.

פורסם
"פתאום קם אדם, בבוקר,

ומרגיש שהוא

מוכר את הראלי,

למה ?

בכל מקרה, מזל טוב.

כמו שהסברתי,

זה לא תלוי בי לצערי. לא היה לי מילה בעניין הפעם.

אני הייתי בעד להשאיר את האוטו, אבל מה לעשות....

נמכר. אני יצטרך להשלים עם זה.

כואב לי כל הזמן שכשאני חושב על זה שבעתיד, עוד מספר קטן של שנים כשאני יוכל לקנות רכב לבד - הסיכוי למצוא רכב בסגנון שלו (כלומר 106, 205 וכד') הוא נמוך מאוד. היום הוא קלוש למצוא אחת במצב טוב, אז עוד כמה שנים? קשה להאמין.

כיום מייצרים במקום זה מיניבוסים כדוגמת יאריס ספורט ואיגניס ספורט.

בשבילי זה היה הרכב הראשון, וכמו הבחורה הראשונה של כל בחור שנכנסת לזיכרון ולעולם לא תיצא, גם האוטו הזה לא יצא מהזיכרון. יש לו מקום מיוחד שם.

דווקא הבחורה הראשונה שלי היתה חרא, ולמען האמת גם האוטו הראשון :lol:

באוטו השני והבחורה השניה זה השתפר עד מאוד 8)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אולי הנושא הזה עלה כבר פה ושם אבל זה לא מפסיק להציק לי.

למה לעזאזל פיזו לא מיצרים יותר מכוניות כדוגמת הראלי , 205 gti וכו ...

למה אי אפשר להמשיך ליצר אוטו קטן , קל , מנוע היפראקטיבי (ולא סוס מגודל) והתנהגות כמו שבפיגו יודעים - למה אי אפשר ליצר עוד כאלה דגמים , פשוטים זולים , נטולי תוספות מיותרות ומחיר מגודל ?

הרי יש ביקוש לכאלה ? למה הם הולכות ונכחדות :cry::cry::cry::cry:

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...