Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חידון קצר לחברי הפורום....3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נפח מודדים עפ"י הנוסחה למדידת נפח גליל.

בתרגום שלי לשפת מוטוריקה (WTF??) הנה:

פאי X קדח חלקי 2 בריבוע X מהלך X מספר הצילינדרים.

לא סתם אני בחמש יחידות :lol:

Jeep CJ8 ארוך, פתוח, בתהליכי בנייה מוקדמים.

פרוייקט באגי חד מושבית, נזנח לטובת בניית הג'יפ. השלדה למכירה.

www.JEEPOLOG.com

פורסם
נפח מודדים עפ"י הנוסחה למדידת נפח גליל.

בתרגום שלי לשפת מוטוריקה (WTF??) הנה:

פאי X קדח חלקי 2 בריבוע X מהלך X מספר הצילינדרים.

לא סתם אני בחמש יחידות :lol:

סחתיין על החמש יחידות!

אבל מה אתה עושה עם נפח כיפת הראש? והצורה הלא שטוחה של ראש הבוכנה?

מכונאים, שאמנם לא כולם למדו חמש יחידות, מוסיפים את נפח הראש לחישוב באמצעות הפיכתו, כיסויו בחתיכת פרספקס עם שני חורים, ומזיגה של נוזל סמיך כגון גליצרין לתוכו מתוך משורה. הסיבה שמכסים את הראש ולא מוזגים ישר היא כדי להמנע מה"גבעה" הנוצרת כתוצאה ממתח הפנים של הנוזל.

פורסם

וואלה.. לא הייתי מודע לזה.. שמודדים באמצעות נוזל בצורה די מיושנת אתה לא חושב איש התפוז? :lol: בכל מקרה, אני השתמשתי הרבה בנוסחה שכתבתי במדידות נפח של מנועי מכחסות שבהם הבוכנה שטוחה.. ואין עוד פרמטרים להכניס למדידה.. :idea:

Jeep CJ8 ארוך, פתוח, בתהליכי בנייה מוקדמים.

פרוייקט באגי חד מושבית, נזנח לטובת בניית הג'יפ. השלדה למכירה.

www.JEEPOLOG.com

פורסם

חחחח

שמדברים על 4 פעימות מדברים על הפעולה הבאות..

1. יניקה (הבוכנה יורדת ויונקת את הדלק)

2. דחיסה (הבוכנה ודוחסת של הדלק)

3. ניצוץ (כאשר הדלק נמצא בשיר דחיסתו מצת הנמצא בראש המנוע מדליק את התערובת של הדלק)

4. פליטה (הבוכנה עולה ומוציאה את הגזים מן השריפה של הדלק, בעצם מה שיוצא מהאגזוז...)

מקווה שצדקתי...

פורסם
חחחח

שמדברים על 4 פעימות מדברים על הפעולה הבאות..

1. יניקה (הבוכנה יורדת ויונקת את הדלק)

2. דחיסה (הבוכנה ודוחסת של הדלק)

3. ניצוץ (כאשר הדלק נמצא בשיר דחיסתו מצת הנמצא בראש המנוע מדליק את התערובת של הדלק)

4. פליטה (הבוכנה עולה ומוציאה את הגזים מן השריפה של הדלק, בעצם מה שיוצא מהאגזוז...)

מקווה שצדקתי...

לא צדקת , ממה שאני זוכר משיעורי לשון ניצוץ אינו פעולה אלא שם עצם.

הפעימה/פעולה נקראת פעימת העבודה , מכיוון שאחרי הצתת התערובת מגיעה פעימת הכח , המייצרת את עבודת המנוע.

שלוש הפעולות האחרות במנוע 4 פעימות הן מיותרות מבחינת השימוש במנוע , ולצערנו רק הפיזיקה מחייבת את קיומן.

• תוכן חדש...