ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,555 נושאים בפורום הזה
-
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יש לו מחלות? איך הוא מבחינה ספורטיבית? שווה?
הודעה אחרונה מאת AVIAD_GT, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
אני אשמח לקבל ייעוץ לגבי בחירת רכב חדש. הנה הדרישות: - משפחה קטנה: שני הורים וילד בן שנה; בתוכנית, בשלב כלשהו, אולי עוד אחד, אבל לא יותר מזה בעתיד הנראה לעין. - מעדיפים מכוניות קטנות על פני "משפחתיות" מסורתיות; סדאן עושה לי רע... - אמינות חשובה לי מאד, לכן אני שוקל בעיקר יפניות - מאד לא מפונקים לגבי נוחות; מעבר למינימום מסוים, פינוקים, אבזור ונוחות נדחקים אצלי לסוף סולם העדיפויות - נוהגים בערך 25,000 ק"מ בשנה, בעיקר בין-עירוני, מעט מאד עליות לירושלים וכד' - חשוב לי שיהיה תא מטען לא קטן; הגמישות של הג'אז מאד מוצאת חן בעיני מהבחינה הזאת - שנינו נהגים די "משעממים": לא מחפשים מהירות מי יודע מה, העיקר שייקח אותנו ממקום למקום בשלום - מע…
הודעה אחרונה מאת gdanon, -
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני לומדת נהיגה ועוד מעט מגיעה לטסט !! רציתי לשאול - לאבא שלי יש סיטרואן סי חמש - אחלה אוטו . קיצור רציתי לשאול - יהיה כדאי להורים שלי לקנות לי ביטוח לסי חמש ? או שעדיף להם לקנות לי מכונית טרטה חמודה כזאת רק בשבילי . אני אישיתי מעדיפה אוטו קטן ידני . גלשתי ביד 2. והתעניינתי מאוד בכמה מכוניות . רציתי לשאול מה דעתכם. המכונית הפייבוריטית שלי היא פיאסטה נגיד מודל 96. זה אוטו חזק ולא אוטו מוסכים . חשבתי גם על קליאו אבל אני ממש לא מכירה את האוטו הזה - אמרו לי שזה אוטו מוסכים. קיצצר - חברים מה אתם חושבים ? יש לכם אולי הצעות ?
הודעה אחרונה מאת עתיד, -
- 3 תגובות
- 2 אלף צפיות
נתקלתי בדייהטסו שרמנט שנת 85 נראית טוב אבל מחר אני אתקשר לבעלים לשאול השאלות אם לפי דעתכם רכב כזה יסחב אותי למקומות.. ראיתי שהוא גם עבר טסט ב2005 זה אומר שהאוטו לא הכי גרוטאה -עד כמה משפיעה עצם העובדה שהאוטו עבר טסט לגבי ההתנהגות שלו ?
הודעה אחרונה מאת zoobin, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
שלום. חבר שלי בדק היום סובארו אימפרזה 94 (ידנית), בסיום הבדיקה, התגלו הדברים הבאים: רעש מערכת תזמון ושסתומים נזילות שמן המנוע "שורף" שמן (ככה הכתיב לי) רעש בדיפרנציאל תושבות מנוע "גמורות" רעש גלגלות ורצועות סרן קדמי � מערכות היגוי לתקן זויות היגוי (האם זהו "כיוון פרונט"?) נזילת שמן מערכת הגה בלמ"ז קדמי נוזלים מערכת תאורה+מצבר מערכת מיזוג לא פועלת תיבת הילוכים הפרדת מצמד לקויה (בלאי) גומיות מגן וציריות "גמורות" חופש ונקישות בציריות נזילות שמן מתיבת הילוכים חופשים במנגונון הילוכים שילוב הילוכים לקוי / קשה חריקות בשילוב גיר תיבת הילוכים פגומה תושבת תיבת הילוכים פגומה …
הודעה אחרונה מאת fuchi, -
-
- 5 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
מבחינת אמינות וחיסכון בדלק. אני מעוניין ברכב בסביבות שנות 90-94 תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת illidian, -
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם ! אני מחפש רכב אמין נוח ושיהיה כמה שיותר חסכוני מצד אחד שלא יהיה מנוע 4200 אבל מצד שני שלא יהיה 1600 משהו בסביבות ה2000 סמ"ק, לא חייב שיהיה לקסוס גבוה מאזדה 626 זה גם בסדר, השאלה מה לבחור ? אני יודע שזה קשה למצוא אחד כזה. אבל בכל זאת אם אפשר, אז אני יודה לכם מאוד. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת onimrod, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום, אני מעוניין לקבל חוות דעת על אסקורט דור שלישי (אני מדבר על התצורה הזו, מסוף שנות ה80') התקציב הרכישה כרגע הוא 10,000, שבתוכן כלול גם יישור הקו, תשלום הביטוח ועוד כל מיני דברים "על הדרך". ניתן לגרד אותו בעוד 2-3 אלפים למעלה. אני מחפש רכב קומפקטי וידני והכי חשוב לי: אמין. לא כ"כ מעניינת אותי סחירותו של הרכב. אם אני לא טועה הרכב הגיע עם מנוע 1.6, האם יש עוד נפחים? אמינות, בעיות נפוצות, וכל העולה על רוחכם. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 52 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
לצערי אנחנו נפרדים מהסונטה 3 ליטר 96 שלנו אני אתגעגע למושבי העור ולכוח שלה.. אבל לא לצריכת הדלק שלה. אבא שלי הוא בעל הרכב.. ולכן גם בעל ההחלטות. הוא רוצה רכב חדש ואמין יותר עם צריכת דלק נמוכה יותר.. ידני.... שזה טוב כי אני מורגל מדי לאוטומט. הוא כרגע חושב על גטס די חדשה... (מעדיף יונדאי כי חבר שלו עובד במשרדים). אבל אני מנסה לשכנע אותו לקחת משהו אחר. הרכב צריך להיות 2000 + עדיף... ותקציב אני מניח.... אמממ 35 אלף... גג 45. במקרה הטוב. אם הוא ימצא יונדאי קופה במצב טוב ומחיר סביר הוא אולי יקח גם. בכל מקרה. אני ממש לא רוצה גטס. כי חייבת נהיגה חשובה לי. ובכלל זה באסה לעבור אחרי סונטה 3 ליטר לרכב כזה. התעניינתי לי קצת היום.. וחשבתי על פג'ו 306. רובר 21…
הודעה אחרונה מאת עתיד, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, קרוב משפחה שלי מעוניין לרכוש רכב משומש עד 70-75 אלף ש"ח (הוא מעוניין לשלם עד 70 אלף אבל הוא יכול להוציא עוד 4 או 5 אלף אם זה באמת הכרחי). הדרישות שלו הן: 1. רכב משנת ייצור 2003 (אפשר להוסיף והלאה אבל לפי מה שהוא ראה בתקציב הזה זה בעיקר 2003) 2. שיהיה בגודל של משפחתית או משפחתית קומפקטית. 3. אמין ולא יקר מדי לתחזוקה. 4. ביצועים טובים (עד כמה שזה אפשרי). 5. לגבי התיבת הילוכים - לא ממש משנה אם זה ידני או אוטומט (יש עדיפות מסויימת לידני בגלל הביצועים והצריכת דלק). בינתיים הוא בדק לפי מחירון לוי יצחק ומצא 3 רכבים שמתאימים לתקציב ולחלק מהדרישות הראשוניות: 1. יונדאי אקסנט 1500 ידני/אוטומט 2003/2004 67,000-74,000 ש"ח 2. סיאט ל…
הודעה אחרונה מאת gadik6, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם! אני די חדש כאן ואני צריך את עזרתכם. אני מעוניין ברכישת אלפא 90 מנוע 1.8, הנעה כפולה. האוטו במצב די טוב, זאת אומרת הכל שלם כל הפלסטיקים שלמים, אין נזילות או בעיות מיוחדות. פשוט אני רוצה לדעת למה האוטו די נדיר? אני רוצה שתעזרו לי במציאת פרטים כמו אמינות, צריכת דלק, חלקים.... תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מבקש עזרתכם עבור חבר. אימו מעוניינת ברכישת רכב עבורה אשר ישרת לעיתים את שאר בני הבית בעיקר בנסיעות עירוניות. תקציבה : 65,000 ש"ח. דרישות: - רכב קטן (בגודל ה 206 +-) - אוטומט - חסכוני (מנוע 1.4?) - בטיחות : מס' כריות אויר, ABS וכו'. - סחירות הצעותיי היו ה- 206, פולו ויאריס משנתונים 2002 +-. אשמח ואודה על עזרתכם.
הודעה אחרונה מאת מתן נחום, -
- 9 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
שלום לכולם! הפעם אמא שלי החליטה להתקדם במודל והלכנו על רנו מגאן 2001 (אוטומט כמובן) 40 אלף קילומטר. לפניכם תוצאות הבדיקה אני רוצה שתגידו לי מה אתם חושבים האם הבדיקה יצאה טובה ? או שזה סתם כסת"ח של מכון הבדיקה. תוצאות הבדיקה לפניכם: רעש ממערכת תזמון ושסתומים, להחליף רצועת תיזמון לפי הוראות יצרןלבדוק זמני טיפול,קורוזיה וסימני נזילה מחיבורים,צינור מסנן אויר לקויץ לתקן זויות היגוי של צמיגים,סימני מתיחות בפח חזית, תיקון תאונה בחזית לחיצות בפח,תיקוני פח וצבע,הוחלפו חלקי מרכב הוחלף מכסה מנוע, הוחלפה כנף קידמית שמלית פגמים בצבע, פגושים פגומים (לא מבין למה כתבו את כל זה האוטו נראה די טוב מבחוץ) צלחות שחוקות לפרק גלגלים לבדיקה. צמיגים קדמים פגומים,נזילות שמן מתיבת ה…
הודעה אחרונה מאת גל1, -
- 17 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אני מעוניין ליקנות גולף GTI ורציתי להיתיעץ איתכם לגבי המחיר גולף יד שלישית 100000 אלף קילומטר שנת 2000 לאוטו יש פורק לחץ, צ'יפ של אפסולוט, שעון לחץ גדישה דרך אגב מגיעה ל 1.5 באר , השעיית טורבו משהו , גאנטים חדשים 17, צמיגים דאנלופ, ספויילר אחורי, פנסים שחורים, ועוד איזה מערכת שמכבה את האוטו רק אחרי 30 שניות אחרי שמוציאים את הפתח מהסוויץ בנוסף הואטו עשה טיימינג עכשיו וקלאץ גם כן חדש באחריות. וכל הטיפולים בחברה. האוטו בלי תאונות נקי ויפה. עכשיו אתם שואלים איפה הבעייה הבעייה שלי היא האם זה הגיוני לבקש 26 אלף שקל מעל המחירון שהמחירון עומד על 75 אלף שקל והבן אדם רוצה 100 אלף שקל זה דבר סביר לתוספות הנ"ל כמה אתם הייתם שמים על אוטו כזה ?? תודה מראש על …
הודעה אחרונה מאת נהג רגוע, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 2 אלף צפיות
מבקש חוות דעת על 2 דגמים:גולף 1400 1992 צורה חדשה,וסוויפט סדן 1600 1991,שתיהן ידניות
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום רב, לאחר חיפוש אחר רכב אוטומטי לא יקר, משנתון 97 ומעלה, הצתמצמתי לשני רכבים: פיאט בראבה 97 אוטו' דייהו לאנוס 98 אוטו' המחירון של שניהם 20K בשני המקרים אני לא אקנה אוטו מעל יד שניה או מעל 100K ק"מ. אשמח לקבל המלצות / השוואות וכו' על שני הרכבים. הפרמטר החשוב להשוואה הוא האמינות (קראתי את כל השרשורים על לאנוס ובראבה, והבנתי ששניהם לא מתקרבים לאמינות יפנית, אך בכל זאת, מה ביניהם עדיף). תודה מראש, פאשה
הודעה אחרונה מאת אייל, -
-
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני רוצה חוות-דעת על פיג'ו 306 1600 ידני גירסת 4 דלתות
הודעה אחרונה מאת אייל, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום רב, ברצוני לדעת על הרכב טיפה לעומק שזה אומר החקזה וטיפול, האם נידרש כסף רב? כי כרגע אני מיתעניין ברכב הנ"ל (צורה החדשה שנתון 96/7+) האם הרכב מבלה הרבה במוסכים? איך חלקי חילוף? יקרים? מבקש חוות דעת מאילו שבאמת יודעים על הרכב. תודה.
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
תוכן ההודעה נמחק. קרא את כללי הפורום ותן כותרת עניינית להודעות שלך. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=737
הודעה אחרונה מאת ilan_grs, -
- 3 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
טוב כמובן שאין לי ת'כסף לקנות חדשים.. רציתי לדעת עד שנת 2002 לכל אחד מהטרקטורונים מה ההספק כלומר לכמה מגיע המיול הטומקר או הרינג'ר.. מישהו יודע משהו על הביטוח? צריכת דלק? טסט? אשמח לדעת עוד פרטים על הרכבים הנ"ל.. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת tsachi1, -
באגי 1 2
מאת zohar_clio- 22 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
בזמן האחרון אני משתעשע עם חברים ברעיון לקנות באגי ולהנות איתה קצת בחולון ראשון/חולון. הבעיה היחידה כרגע (חוץ מכסף, זה תמיד בעיה...) היא שאני כמעט ולא יודע כלום בנושא. כאן אתם נכנסים לתמונה.... כל מידע שהוא החל מתהליך הבניה, דרך עלויות תחזוקה וביטוח, ועד להנאה מהנהיגה שאפשר להוציא מהעגלה הזאת. עדיפות למי שיש ניסיון עם הכלי, אבל לא הכרחי. תודה גדולה
הודעה אחרונה מאת נהג רגוע, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מחפשת לקנות מכונית בתקציב של 15000 ש"ח, זולה לאחזקה (תיקונים, דלק ובדיקות תקופתיות). בהתחלה חשבתי על סוויפט, שרייד, פיאסטה (אשמח לעוד הצעות..) בנפח של 13K, אבל כשהתייעצתי עם מנוסים ממני הם טענו שגם מיצובישי לנסר וסוזוקי בלנו עם נפח של 15K-16K יכולות לשרת אותי כי הן אמינות ואין הבדל כמעט בצריכת דלק או שזה מתקזז עם שחיקת המנוע. האם אכן כך? בעיקר כשאני מעדיפה גיר ידני בשני המקרים (דלק). אולי חשוב לציין שעיקר הנסיעות שלי הן בעיר. תודה וסופ"ש אחלה.
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום חברים. לפני שנה עזרתם לי מאוד לפני שקניתי מכונית. לקחתי 3 מכוניות לבדיקה, את ה-2 הראשונות פסלתי, ואת השלישית קניתי. מדובר במזדה 323 אוטומטית מודל 96, יד שנייה (יד ראשונה השכרה למשך 8 חודשים), עם 90 אלף ק"מ, ללא תאונות. רציתי לשתף אתכם ברשמים שלי לגבי האוטו, אחרי שנה (קניתי אותו ב-17.8.2004): נסעתי עם האוטו 11,500 ק"מ. הנסיעה לא "מרגשת", אבל בשביל מישהו שרק מחפש אוטו שיביא אותו ממקום למקום - האוטו סבבה. נוסע בסדר גמור, סחב לי יפה מאוד בעליות של ירושלים ושל קרית שמונה. המזגן סבבה, החלונות חשמל סבבה, הנעילה המרכזית סבבה, ההגה כח סבבה. זה אמנם לא סיטרואן או פז'ו, אבל יושבים בו יחסית בנוח וגם יש מספיק מקום מאחור ל-2 אנשים. 3 אנשים זה כבר צפוף. האוטו לא התקל…
הודעה אחרונה מאת מקלארן F1, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 998 צפיות
הרצתי חיפוש ולא מצאתי משהו משמעותי אבקשכם לתת לי כל שביב מידע לגבי רכב זה בתודה
הודעה אחרונה מאת IRON-MAN, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
מה אני אגיד לכם, רכבים זוועה ראיתי בשבועיים האחרונים,יונדאי עגלות, נוסעות זוועה עם דש מתפרק, סוזוקים סוויפט עם רשימות מכולת של דברים לא תקינים,קיה גרוטאות ,קופסאות גפרורים,גאסטים בלי מזגן, מכוניות בלי שמן,בלי מים,כבר כמעט התייאשתי עד שאתמול במקרה חזרתי הבייתה ובמקרה ראיתי רכב במצב מדהים עם כל מה שחיפשתי, מהר התקשרתי למוכר ובו במקום בדקתי את הרכב, עשיתי סיבוב למוסך ובו במקום קניתי אותו. לאחר ים של חיפושים, נמצאה הכלה. דייהטסו שרייד מודל 93 ,1300 סמ"ק, 130000 ק"מ, צבע לבן,נקי נקי,יד 2 ,6 שנים בבעלות אחרונה,תיעוד כל הטיפולים במוסך, מבחינה חיצונית הכל מושלם, לא נדרשת שום השקעה, מבחינה פנימית הכל חדש, שום השקעה נדרשת, הכל תקין,הכל עובד, רדיודיסק חדש+רמקולים,מזגן מקפיא, …
הודעה אחרונה מאת mozman11, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום רב לאחרונה ראיתי הונדה אקורד שנת 87 (יבוא אישי כנראה) מנוע 2000 סמ'ק קרבורטור, גיר אוטומטי. הרכב הוא יד ראשונה (הרכב הוא עם פנסים נפתחים כמו במאזדה 323f שלי) עכשיו לאחר יום שלם של חיפושים לא מצאתי מידע בכלל על הרכב הזה... השאלה שלי האם למישהו יש מידע/ניסיון עם הרכב הזה?? איך הוא נחשב בתור רכב בשנים הללו? אמין? מהיר? * לגבי חלקים הבן אדם אמר לי שהחליף רק משאבת מים ודלק כול השנים שהרכב אצלו (יד ראשונה להזכיר) ואותם הוא הזמין מחו'ל דרך מוסך וולו הונדה... האם מישהו יודע האם ניתן להשיג חלפים לרכב בארץ? והאם המנוע,גיר ושאר מכלולים זהים לרכב אחר בארץ (כגון האקורד שנים 92-3 וכו..) *הרכב עצמו נשמע מפנק..נעילה מרכזית,הגה כוח,חלונות חשמל,מזגן,בקרת שיו…
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
נפח:1,600 שנה:1997 מחיר:23,600 ¤ יד:1 ת. הילוכים:ידנית סוג מנוע:בנזין ק"מ:97,000 צבע הרכב:שחור מזגן:יש בעלות נוכחית:פרטית איביזה דגם 3 דל' שמורה בטרוף! מתחייב לגיר+שילדה+מנוע (ללא שום תאונה) מצב פנימי וחיצוני כאילו רק יצא מהסוכנות, נהג יחיד חובה לראות.. ג'אנטים 15" מייבוא (ברישיון), 4 צמיגים חדשים, טסט ל10 חודשים, מערכת עוצמתית ביותר+ פאנל צבעוני. עקב קבלת רכב מהעבודה מה אתם אומרים ??? אני עכשיו רק מחכה לאישור מאבא שלי ... =\
הודעה אחרונה מאת אייל, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אני מעוניין לרכוש פולקסוואגן גולף מודל 95 דגם של 1400 סמ'ק ידנית. מהי צריכת הדלק של הרכב הזה? מהירות מירבית? התנהגות כביש וכדומה, והאם יש בסיס לשיפורי יציבות וכוח, כגון צ'יפ? הרכב שאני סגור עליו זה שלוש דלתות יש לו הגה כוח, מזגן, 2 כריות אוויר חלונות חשמל, והוא נורא שמור ומאובזר. השווי זה 21,000, יד שניה עם 130 אלף קילומטר. שווה לדעתכם?
הודעה אחרונה מאת Jump68, -
-
- 1 תגובות
- 912 צפיות
שלום, מחפש רכב במצב נסיעה עם טסט (יכול להיות גם רכב אספנות) הרכב צריך הראות יפה ללא חלודה וללא מכות בפח לא משנה גיר אוטומט או רגיל העיקר שיסע כל החבילה בתקציב של עד 3000 ש"ח רועי
הודעה אחרונה מאת בני ו., -
- 4 תגובות
- 956 צפיות
שלום לכולם, 1.אשמח לקבל כמה רעיונות לשמות של דגמים המתאימים כרכב יד שניה או שלישית, רצוי יפאנית (נאמר לי מספר פעמים כי הן הכי אמינות וגם שומרות על ערכן). חשוב: מגבלת המחיר 30-35K, ידנית, צריכת דלק זולה ואחזקה נוחה (פחות חשוב: הנאת נהיגה או עיצוב יפה וחדיש). השימוש: לרוב לנסיעות בתוך העיר. 2. מהי הדעה הכללית על פולו - גולף? האם היא אמינה? ואיך צריכת הדלק? 3. כל ייעוץ נוסף יתקבל בברכה - כמו לדוגמא, למי יש כריות אויר, ABS, וכל אמצעי בטיחות חשוב אחר. תודה למשיבים, תום.
הודעה אחרונה מאת toM\\\,
-
מי מחובר 52 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 365 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- BoazB11
- wee~man acuna
- גולדן191
- yoni162
- flytomars
- חד אופן
- אלעדית
- TheArcane
- SurfHigh
- itamar_by
- AviorXD
- במבליק