Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לגבי vw golf מודל 95 ידנית.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בדרך כלל אני מעדיף לא להתייחס להודעות כאלו אבל הפעם:

בעת תאונה אני מעדיף לא להיות ברכב

לכל רכב יש את היתרונות שלו ולכל תאונה יש את הנזק שלה.

ראיתי מכולה נופלת על אוטו כשמשאית עושה סיבוב - הנהגת נהרגה במקום, וגם אם הייתה לה וולבו המצב היה כך.

עם רכב קטן וזריז הסיכויים לברוח מתאונה הרבה יותר טובים מאשר עם רכב גדול וכבד, אמנם הגולף לא גדולה אבל היא כבדה ועצלנית ולפעמים לחיצה על הדוושה יכולה למנוע תאונה.

יש המון תאונות שעם אופנוע זה היה יכול להימנע, כי אפשר לברוח מהתאונה - זה עושה את האופנוע ליותר בטוח מרכב? לא. אבל אי אפשר לומר איפה היית מעדיף להיות בתאונה, אני מעדיף להימנע מתאונות, להיות ערני לשיבושי הכביש שמתקרבים, לתנועה שמקיפה אותי ולרכב שלי.

אני נכנסתי עם סיריון על כ80 קמ"ש בקיר בטון חזיתית ויצאתי ללא פגע וכך גם שאר הנוסעים ובאותה תאונה עם רכב אחר זה יכל להיגמר אחרת - ככה שזאת לא דוגמא.

ואני מעדיף להיות בפונטו, ובפונטו שלי אין 200 כ"ס והיא לא מאיצה ב5 שניות למאה, אבל יש לי תמיד תגובה טובה מהמנוע כשצריך, ואני שומר על המהירות המותרת בכל נסיעה, אבל וזה אבל גדול הפונטו עם 5 אנשים ומזגן עדיין מגיבה יפה, נוסעת יופי בעליות, מצננת את כולם, ועדיין חסכונית בדלק.

אהבתי את התגובה שלך אחי.. אתה צודק ב-100 אחוז!

וגם אני כמוך מאוד מרוצה מהפיאט שהייתה לי.. אומנם אונו אבל גם היא לא הייתה רעה בכלל..

בברכה,

רועי.

• תוכן חדש...