Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לגבי vw golf מודל 95 ידנית.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש פולקסוואגן גולף מודל 95 דגם של 1400 סמ'ק ידנית.

מהי צריכת הדלק של הרכב הזה? מהירות מירבית?

התנהגות כביש וכדומה, והאם יש בסיס לשיפורי יציבות וכוח, כגון צ'יפ?

הרכב שאני סגור עליו זה שלוש דלתות יש לו הגה כוח, מזגן, 2 כריות אוויר חלונות חשמל, והוא נורא שמור ומאובזר.

השווי זה 21,000, יד שניה עם 130 אלף קילומטר.

שווה לדעתכם?

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
אני מעוניין לרכוש פולקסוואגן גולף מודל 95 דגם של 1400 סמ'ק ידנית.

מהי צריכת הדלק של הרכב הזה? מהירות מירבית?

התנהגות כביש וכדומה, והאם יש בסיס לשיפורי יציבות וכוח, כגון צ'יפ?

הרכב שאני סגור עליו זה שלוש דלתות יש לו הגה כוח, מזגן, 2 כריות אוויר חלונות חשמל, והוא נורא שמור ומאובזר.

השווי זה 21,000, יד שניה עם 130 אלף קילומטר.

שווה לדעתכם?

האוטו עגלה.

כבד ומסורבל. ואם תפעיל מזגן הוא גם יהיה עומד במקום ומסורבל.

המנוע קטן על האוטו -

שיפורי יציבות וכוח? בעזרת צ'יפ אני חושב שהמקסימום שתוכל להשיג זה שיפורי יציבות. כוח אין ולא יהיה למנוע הזה.

מצד שני - מדובר במנוע אמין יחסית, פשוט לאחזקה.

צריכת הדלק - אין לי מושג. שווה לברר

ולגבי מהירות מרבית - לא ניסיתי - אבל אני חושב שסביב ה140-150 יהיה מספיק. במישור, עם רוח גבית.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

לא יודע אם זה נכון מה שאתה אומר כל כך, כי זה בטח לא רכב חזק, אבל גם לא עגלה, נהגתי בו יחד עם המוכרת הפעלתי מזגן ועליתי את העליה של זיכרון בהילוך 4 ועלה על 80 כמו גדול, ונסע מצויין גם במישור הגעתי בכייף ל 120 (רק לצורך בדיקה).

כמה כוחות סוס יש לרכב הזה?

זה מנוע הזרקה נכון?

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

לגולף 1.4 יש 60 כ"ס.בשל גמישות המנוע תחושת ה"סחיבה" לא רעה,אבל בכל מיקרה מדובר במכונית איטית למדי,שבשל הפרש מחיר לא גדול מגירסת 1.8,כימעט ולא נימכרה.

חלק לא מבוטל מגירסאות ה 1.4 שירתו חברות להשכרת רכב(יורופקאר).

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

ת'כלס לשלי יש 75 כוח סוס, 1600 אוטומט, אבל אני רוצה להתקדם בשנה ולהוריד צריכת דלק.

מה אתם ממליצים ב 20 אלף שקל ככה?

מחפש רכב שיהיה ידני ועד מנוע 1600, לא קוראני ולא צרפתי.

Guest תמיר .א.
פורסם

אחי אל תתבאס עלייהם ! רק גולף !

יש לי גולף 92 בובה. עם מזגן ו5 איש סוגרת 130 :-) . מנוע 1300. 55HP.

אנחנו לא באיזה מרוץ על הכבישים ולא כול היום נוסעים על 140.

אז אם מהירות לא בעדיפות עליונה. לך על גולף !.

תמיר

פורסם

מנסיון אישי הייתי הולך על הלנסר למרות שהשנה נמוכה יחסית וסופר לנסר לא אמין במיוחד לעומת הקודמות

זה מנוע 1.5בידני לפחות לא אוכל הרבה כלל אמין מאוד וזול לאחזקה שנתון 93 ניתן למצוא עם קילומטראג' נמוך ובמצבים מעולים

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

לי היתה 1400 92 ידנית + מזגן

הרכב סוחב די טוב (אם אתה לא מנסה לשבור איזה שיא), עושה 1:14 מחוץ לעיר+פקקים פה ושם.

ללא הגה כח צריך להתאמץ בחניות (הגה קשה מוות).

המינוס הגדול ביותר שראיתי בו היה שהיה לו רק 4 הילוכים והדבר הפריע במהירויות של יותר מ 100.

חוץ מזה ה 1400 יותר רכה מה1600 , בסה"כ רכב די מאסיווי אבל לא עגלה כמו שנוטים לחשוב.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם
האוטו עגלה.

כבד ומסורבל. ואם תפעיל מזגן הוא גם יהיה עומד במקום ומסורבל.

המנוע קטן על האוטו -

שיפורי יציבות וכוח? בעזרת צ'יפ אני חושב שהמקסימום שתוכל להשיג זה שיפורי יציבות. כוח אין ולא יהיה למנוע הזה.

מצד שני - מדובר במנוע אמין יחסית, פשוט לאחזקה.

צריכת הדלק - אין לי מושג. שווה לברר

ולגבי מהירות מרבית - לא ניסיתי - אבל אני חושב שסביב ה140-150 יהיה מספיק. במישור, עם רוח גבית.

רון.

אלוהים יודע מאיפה אתה מביא את התיאוריה הזו:roll:

לאשתי יש 92 1300 ידנית נוסעת 10 !!

מאיצה מצוין ותגיע אם אני ארצה ל- 150 בלי בעיה!!!

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

איזה כייף לראות אנשים מדברים על ביצועי הגולף ממש כמו שדיברנו בזמנו על הביצועים של השרייד 1.0 אוט'...

הגולף עגלה יש אופציות טובות יותר, אני כשרכשתי את הפונטו התלבטתי בינה לבין גולף 1600, והפונטו הייתה עדיפה - צריכת הדלק יותר טובה , הביצועים גם, 85 כ"ס על 4\3 משקל מהגולף - הרבה יותר טוב.

haters will hate

פורסם
איזה כייף לראות אנשים מדברים על ביצועי הגולף ממש כמו שדיברנו בזמנו על הביצועים של השרייד 1.0 אוט'...

הגולף עגלה יש אופציות טובות יותר, אני כשרכשתי את הפונטו התלבטתי בינה לבין גולף 1600, והפונטו הייתה עדיפה - צריכת הדלק יותר טובה , הביצועים גם, 85 כ"ס על 4\3 משקל מהגולף - הרבה יותר טוב.

לא כל אוטו מיועד למירוצים!!

אוטו צריך לשרת את בעליו ולהגיע ממקום a ל B לא כל אוטו חייב ליהיות עם 200 כ"ס ו5 שניות מ0 ל- 100 .

תאמין לי אפשר ליהנות גם כשנוסעים רגוע ונינוח, כל אחד והצרכים שלו.

א.

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם
לבעל הפונטו...

בעת תאונה, היכן תרצה לנהוג, בפונטו או בגולף?

בדרך כלל אני מעדיף לא להתייחס להודעות כאלו אבל הפעם:

בעת תאונה אני מעדיף לא להיות ברכב

לכל רכב יש את היתרונות שלו ולכל תאונה יש את הנזק שלה.

ראיתי מכולה נופלת על אוטו כשמשאית עושה סיבוב - הנהגת נהרגה במקום, וגם אם הייתה לה וולבו המצב היה כך.

עם רכב קטן וזריז הסיכויים לברוח מתאונה הרבה יותר טובים מאשר עם רכב גדול וכבד, אמנם הגולף לא גדולה אבל היא כבדה ועצלנית ולפעמים לחיצה על הדוושה יכולה למנוע תאונה.

יש המון תאונות שעם אופנוע זה היה יכול להימנע, כי אפשר לברוח מהתאונה - זה עושה את האופנוע ליותר בטוח מרכב? לא. אבל אי אפשר לומר איפה היית מעדיף להיות בתאונה, אני מעדיף להימנע מתאונות, להיות ערני לשיבושי הכביש שמתקרבים, לתנועה שמקיפה אותי ולרכב שלי.

אני נכנסתי עם סיריון על כ80 קמ"ש בקיר בטון חזיתית ויצאתי ללא פגע וכך גם שאר הנוסעים ובאותה תאונה עם רכב אחר זה יכל להיגמר אחרת - ככה שזאת לא דוגמא.

ואני מעדיף להיות בפונטו, ובפונטו שלי אין 200 כ"ס והיא לא מאיצה ב5 שניות למאה, אבל יש לי תמיד תגובה טובה מהמנוע כשצריך, ואני שומר על המהירות המותרת בכל נסיעה, אבל וזה אבל גדול הפונטו עם 5 אנשים ומזגן עדיין מגיבה יפה, נוסעת יופי בעליות, מצננת את כולם, ועדיין חסכונית בדלק.

haters will hate

• תוכן חדש...