Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סתם לא קשור....

אחח... הלוואי ולי היו 45K... הייתי מתחדש לי באיזו 106 GTI או איביזה קופרה... ומשדרג את המערכת באוטו... ונשאר לי עודף לדלק ולמסעדות... במקום לנסוע ביונדאי גטס!!! (אה, בעצם בנוסף ללנסוע בגטס. אני נוסע בכזו אוטומטית בצבא. טרנטה דה-לוקס, רק עם מזגן).

לעזאזל, הכסף שלכם צומח על העצים?!

אתה מתכוון אליי?

אתה בא ואומר לי למה לקנות יונדאי גטס.... אמרתי שאני מעדיף משהו אחר.

הצגתי גם קריטריונים. אז במקום להגיד שגטס זה חרא בוא תגיד על מה אתה ממליץ

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שמע, אני כבר אמרתי מה הייתי עושה בכסף (הודעה למעלה) - וזה כי אני אוהב רכבי ספורט ומוזיקה.

אבל לא נראה לי שאמא שלך מחפשת איביזה קופרה... לכן, תנסו להגיע לפשרה בעלויות האחזקה ובכיף.

קשה לי (עד בלתי אפשרי) למצוא משהו כיפי עם עלויות אחזקה נמוכות, מודה.

לדעתי, תשכנע את ההורים לקנות משהו ספורטיבי בתור רכב שני, כאשר אתה עוזר באחזקה (אין מה לעשות). כשתצליח, תחזור אליי ויהיו לי הרבה רעיונות (שאת חלקם אני מתכוון גם לממש). אם ההורים מסרבים ל-3 דלתות, יש אופציות מצויינות עם 4 או 5 .

פורסם

אני חושב שאני יכול להוות גורם מעט אובייקטיבי.

לאמא שלי יש כבר שנתיים וחצי 206 1.4 אוטומטית מהעבודה, שנת 2003 שעד כה גמעה 110,000 ק"מ.

בעבר החזקנו למשך 10 חודשים קליאו 1.4 אוט' 2003

ואני החזקתי עד לא מזמן קליאו 1.2 ידנית למשך חצי שנה.

3 המכוניות הנ"ל , ללא יוצאת מן הכלל, לימדו אותי מה זה מוסך, ולא הייתי קונה אף אחת מהן.

ב206 כל דבר אפשרי התקלקל, החל מכריות אויר שהיו צריכות החלפה, גיר אוטומטי, מחשב גיר וכלה בדברים קטנים כמו ידית איתות (3 פעמים) ונעילה מרכזית. בנוסף אציין שהרכב עגלה ברמות לא ייאמנות ונסיעה עם מזגן ועוד 2 אנשים ברכב ביום קיץ (או חורף...) היא פשוט סיוט. איכות ההרכבה מאוד נמוכה, יש סדקים בדש-בורד, כל הרכב מבפנים מקרקש ומצפצף מכל אבן בכביש.

אציין לזכותה, שצריכת הדלק ביחס למאמץ שלה, היא טובה.

הקליאו בנוייה טוב יותר. החומרים טובים יותר, איכות ההרכבה טובה יותר והרכב הרבה יותר נעים לנסיעה/נהיגה. אבל.....בעיות החשמל לא נגמרות ולא אפרט יותר מזה, הרכב פשוט...מכה!!

בזמן שכל הנ"ל היו במוסך יצא לי לא מעט לנהוג על גטסים ופונטואים הן אוט' (רובוטי בפונטו) והן ידניות. הפונטו בכלל לא בליגה, רכב נוקשה, חלש, ועם הגה מזוויע.

הגטס האוטומטית שותה דלק כמו אלכוהוליסטית ויחסי העברת ההילוכים יותר ארוכים מהגלות.

בסה"כ הגטס מהווה נוחות נסיעה סבירה, עם תנוחת ישיבה מאוד גבוהה, ומרווח טוב מאוד מאחורה ביחס לכל הנ"ל. אבל.... החומרים כ"כ זולים שפשוט לא נעים לשבת בה, והאבזור כ"כ לוקה בחסר שאתה מרגיש שאתה נוסע בדייהטסו שרייד שנת 85. אין השהייה למגבים (הלללללללו?!) - גם בדגם המעט יותר מאובזר GLI (השכרה - GLF ), אין כרית אויר לנוסע, אין ABS , אין מראות חשמל....

בשורה התחתונה כל הרכבים הנ"ל דורשים התפשרות, כל אחד במישור אחר.

למי שמעוניין להתפשר על אמינות - ובגדול-, ועל מרווח ליושבים מאחור, קליאו 1.4 ידנית 16 שס' 98 כ"ס , תהווה אופציה בטוחה מבחינת ריסוק, עם 4 כריות וA.B.S , אבזור נדיב, ונוחות נסיעה משובחת.

(אישית - i've had enough)

למי שמחפש אמינות ומוכן להתפשר על כל השאר, גטס.

לדעתי ה206 הפונטו והקורסה לא בליגה בכלל.

פורסם

גיא, מזלך שלא פגשת את הקליאו B שלפני המתיחת פנים.

איכות החומרים מ-ח-פ-י-ר-ה.

אנחנו יורדים על קאיה שהפלסטיקה שלה מתפרקת, אבל חבר שלי שהוא הבעלים של אחת כזאת,(קנה אותה עם איזה 20 אלף ק"מ) , ומחזיק אותה קרוב ל3 שנים, פותח את הדלת של הנהג ע"י משיכה בכבל שהיה מתחבר פעם למה שהיה ידית, לפני שהיא התפוררה (בפעם השניה), כנ"ל לגבי שאר הפלסטיקה/ גומיות.

(אבל זה יחסית זניח בהתחשב בכך שהלך מחשב + לוח מחוונים,אבל אני רוצה להתייחס רק לאיכות חומרים)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל אני מאוד מקווה שאתה לא רציני.

אני לא הבנתי על איזו קאיה אתה מדבר, אבל אני נוהג ביפאנית בת 16 ולא קרוב בכלל להכיר את המושגים שאתה מדבר עליהם. משיכה של משהו שהיה פעם ידית?

מילא אם רכב שלא תוחזק בהתאם. אבל אם כן תוחזק בהתאם ועדיין פלסטיקה מתפוררת. זו בושה להנדסת האנוש של החברות שמייצרות רכבים כאלה.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
אייל אני מאוד מקווה שאתה לא רציני.

אני לא הבנתי על איזו קאיה אתה מדבר, אבל אני נוהג ביפאנית בת 16 ולא קרוב בכלל להכיר את המושגים שאתה מדבר עליהם. משיכה של משהו שהיה פעם ידית?

מילא אם רכב שלא תוחזק בהתאם. אבל אם כן תוחזק בהתאם ועדיין פלסטיקה מתפוררת. זו בושה להנדסת האנוש של החברות שמייצרות רכבים כאלה.

יוסי, לא ידעת שאי-שימוש במים ירוקים ברכב צרפתי גורמת לידיות פלסטיק בדלתות להתפורר ?

באמת, הכל עניין של תחזוקה.

:mm_tongue: :mm_tongue: :mm_tongue: :mm_tongue: :mm_tongue:

איציק

נ.ב.

למען הסר ספק, אין לי מושג מה יוסי רצה לומר בהודעה שלו, לא הצלחתי להבין את הקשר בין ידיות מתפוררות לאחזקה + הנדסת אנוש. האירו את עיניי :p

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...